Camerabehuizing voor uw wildcamera

Een stalen camerabehuizing beschermt uw wildcamera tegen vandalisme of diefstal en tegen schade veroorzaakt door dieren. Doordat de behuizing uw cameraval precies omsluit, wordt het onmogelijk om het te openen en het geheugenkaartje mee te nemen. Bestel uw behuizingen en profiteer vanaf € 50,- van gratis bezorging.

Een camerabehuizing voor uw wildcamera

Wij hebben stalen behuizingen voor bijna alle modellen en merken cameravallen. Zo beschermt u uw wildlife camera tegen diefstal en schade. Iedere behuizing is voorzien van uitsparingen voor de Master Lock Python-kabelsloten. Met behulp van deze speciale kabelsloten (verkrijgbaar in zwart en in camouflageprint) kunt u uw wildcamera en camerabehuizing verankeren aan bijvoorbeeld een boom of paal. Dit verkleint de kans op diefstal aanzienlijk! De behuizingen hebben ook allemaal een uitsparing voor een hangslot aan de onderkant, die ook te gebruiken is met een Python-kabelslot. U vindt in ons aanbod gegarandeerd de behuizing die bij uw camera past. Zo vindt u bijvoorbeeld enkele exemplaren voor een Bushnell-camera. We verkopen ook behuizingen voor Reconyx-camera’s. Ook als u een verouderd model heeft, zult u bij ons meestal nog wel terecht kunnen voor de camerabehuizing die past bij uw wildcamera. Als uw cameraval niet bij ons in het assortiment zit, kunnen we meestal wél de stalen behuizing voor uw cameraval leveren.

Bestel uw benodigdheden in onze webshop

Bij Wildlife Monitoring Solutions kunt u niet alleen uit verschillende wildcamera’s kiezen. U kunt namelijk ook een beschermhoes voor uw wildcamera kopen. Bent u op zoek naar een specifieke camerabehuizing of weet u niet zeker welke behuizing past bij uw wildcamera? Neem dan even contact met ons op via info@wildlifemonitoringsolutions.nl of +316 43 444 755.

Filteren  
  1. Accessoires geschikt / bestemd voor Wildcamera's Verwijder dit filter
Alles wissen
Accessoires geschikt / bestemd voor  
Type accessoire  
prijs  

Cameravalbehuizingen en sloten

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
  • 20 producten

    per pagina
    Van hoog naar laag sorteren
    Tonen als Foto-tabel Lijst