Reconyx Heavy Duty Cameravalbehuizing

MerkReconyx
€ 89,95
Dit is de Heavy Duty versie van de stalen behuizing voor alle Reconyx cameravallen. Deze behuizing is gemaakt van 3.2 mm dik roestvrij staal (t.o.v. 1.6 mm dik staal voor de standaardversie). Selecteer uw model cameraval in de optielijst om de juiste behuizing te bestellen.

Dit is de Reconyx Heavy Duty Cameravalbehuizing voor alle Reconyx cameravallen.

Om de behuizing voor uw cameraval te bestellen, selecteert u simpelweg uw model cameraval in de lijst hierboven.

Waar de standaardversie cameravalbehuizing gemaakt wordt van 1.6 mm dik roestvrij staal, wordt deze "Heavy Duty" variant gemaakt van 3.2 mm roestvrij staal. Het gebruikte materiaal van de reconyx heavy duty cameravalbehuizing is dus twee keer zo dik als dat van de standaardbehuizing, waardoor deze nog beter bestand is tegen vernieling, diefstal, vandalisme, of beschadiging.

De Reconyx heavy duty cameravalbehuizingen worden geleverd met 4 hamerbouten zodat de behuizing stevig verankerd kan worden aan bijvoorbeeld een boom. Daarnaast hebben de cameravalbehuizingen een uitsparing voor een hangslot en voor een zogenaamd python kabelslot. Master Lock python kabelsloten zijn ideaal voor het verankeren van een cameravalbehuizing aan bijvoorbeeld een boom of paal, omdat het slot om de boom of paal heen gehangen kan worden. Dit maakt diefstal bijna onmogelijk! Master Lock python kabelsloten zijn terug te vinden onder de categorie "accessoires" in onze webshop.

Staat uw model cameraval niet in de lijst, of twijfelt u over het juiste model behuizing voor uw cameraval, neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste model Reconyx Heavy Duty Cameravalbehuizing!

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voor Wildcamera's
Merk Reconyx
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Reconyx Heavy Duty Cameravalbehuizing
Uw waardering