Nieuwsbrief

 

In 2021 zijn we begonnen met het het versturen van onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt in principe eens per kwartaal verzonden, om mensen niet te veel te overspoelen met berichten en om ieder kwartaal ook echt een leuke update te kunnen delen. Middels de nieuwsbrief hopen we u op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen, praktijkvoorbeelden omtrent het gebruik van wildcamera’s, advies rondom de aanschaf van nieuw materieel, en natuurlijk zullen we mooie wildcamerabeelden van onszelf en van onze klanten met u delen. We nodigen u dan ook van harte uit om uw mooiste, meest bijzondere, of unieke wildcamerabeelden met ons te delen via het speciale adres: beeld@wildlifemonitoringsolutions.nl of door ons te taggen in uw bericht op social media als Facebook en Instagram (#WildlifeMonitoringSolutions)! 

Hieronder kunt u zich geheel vrijblijvend aanmelden voor de nieuwsbrief. U kunt zich vervolgens op ieder gewenst moment weer uitschrijven middels het klikken van de daarvoor bestemde links onderaan iedere verstuurde nieuwsbrief. Om alvast een voorproefje te krijgen van de inhoud van de nieuwsbrief, kunt u hieronder de laatst verzonden nieuwsbrieven bekijken:

Januari 2021

April 2021

Juli 2021

Juli 2022

Oktober 2022

        

Meld u aan voor de WMS nieuwsbrief

* verplicht veld
                 
                 
                 
   
Vink alstublieft hieronder aan op welke wijze we onze nieuwsbrief mogen toesturen:

Je kan je op ieder moment afmelden voor onze nieuwsbrief, door op de betreffende link onderaan de verstuurde nieuwsbrief te klikken. Klik hier voor ons privacybeleid.