Zakelijke bestellingen

Zakelijke bestellingen van binnen Nederland
Bij alle bestellingen wordt een factuur geleverd met daarop de BTW afzonderlijk gemeld. Wilt u liever op rekening bestellen, dan is dit in de meeste gevallen geen probleem. U kunt gewoon uw bestelling in onze webshop plaatsen. Tijdens het bestelproces kunt u in het opmerkingenveld eventuele extra factuurgegevens vermelden, zoals een inkoopordernummer. Als u aan bent gekomen bij de “betaling” stap in het bestelproces, kies dan voor de optie “overboeking”. Wij nemen dan contact met u op voor de verdere afhandeling van uw bestelling. In de meeste gevallen betekent dit dat we bij de eerste bestelling van een nieuwe zakelijke klant een betaling vooraf zullen vragen, en bij vervolgbestellingen zal dan een standaard betalingstermijn van 14 dagen gelden. Uiteraard kunnen in onderling overleg andere afspraken gemaakt worden hierover.

Let op: de mogelijkheid om op rekening te bestellen geldt alleen voor zakelijke klanten. Wildlife Monitoring Solutions behoudt zich te allen tijde het recht voor om het bestellen op rekening zonder verdere opgaaf van redenen te weigeren.

Intracommunautaire transacties
Bent u een ondernemer buiten Nederland, maar binnen de Europese Unie (EU), en heeft u een geldig BTW-nummer, dan is het mogelijk om de BTW in eigen land te voldoen en kunt u uw bestelling bij ons dus zonder BTW betalen. Dit wordt een intracommunautaire transactie genoemd. Wilt u uw bestelling als een intracommunautaire transactie laten verlopen, dan is dat in de meeste gevallen geen probleem. U kunt gewoon uw bestelling in onze webshop plaatsen. Tijdens het bestelproces dient u uw geldige BTW-nummer in te vullen. Indien dit nummer juist is, wordt deze automatisch herkend, en wordt het totaalbedrag automatisch exclusief BTW weergegeven. Vervolgens kunt u uw bestelling gewoon op gebruikelijke wijze afronden. Bestellen op rekening is ook mogelijk, volgens de hierboven geldende instructie. Wordt het BTW-nummer niet herkend, neem dan contact met ons op voor een oplossing, of rond het bestelproces af door in een opmerking aan te geven dat u exclusief BTW wenst te betalen en daarvoor een intracommunautaire BTW-vrije factuur wenst te ontvangen. Kies in dit laatste geval voor de betaaloptie "overboeking" en wacht met het verwerken van uw betaling totdat wij het factuurtotaal hebben aangepast aan het BTW-vrije bedrag.