Betaalmethoden

Betalingen bij wildlifemonitoringsolutions.nl worden verzorgd door de Payment Service Provider “SISOW”. Betalen kan op de volgende manieren:

iDeal
Snel en vertrouwd via een beveiligde verbinding betalen met uw eigen online bankieren. iDeal is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO, ASN Bank, ING, KNAB, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, Triodos Bank, en Van Lanschot. Betalen met iDeal is gratis.

Vooruitbetalen per bank
Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de optie vooruitbetaling per bank. U ontvangt van ons een e-mail met daarin de benodigde gegevens om uw bestelling te betalen. Omdat wij uw bestelling pas in behandeling kunnen nemen vanaf het moment dat wij de betaling hebben ontvangen, duurt het vaak een dag langer voordat uw bestelling verzonden zal worden. Vooruitbetalen per bank is gratis.

Bancontact / Mister Cash
Bancontact / Mister Cash kan gezien worden als het iDeal van België. Het is de betaalmethode die het mogelijk maakt om in België direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken, zoals KBC, Belfius Bank, Bpost Bank, FINTRO, AXA Bank, CBC, en VDK Spaarbank. Als Belgische klant u met Bancontact / Mister Cash direct online betalen via uw eigen vertrouwde en beveiligde bankomgeving. Betalen met Bancontact / Mister Cash is gratis.

Giropay
Giropay kan gezien worden als het iDeal van Duitsland. Ook bij betalen met Giropay hoeft de consument zich niet vooraf te registeren, wordt er betaald via de vertrouwde bankomgeving en zijn de persoonsgegevens op dezelfde manier goed beveiligd. Ongeveer 80% van de Duitse banken is aangesloten bij Giropay. Betalen met Giropay is gratis.

SOFORT Banking
SOFORT Banking is een eenvoudig te gebruiken, rechtstreekse betalingsprocedure met de hoge veiligheidsstandaard van online banking. Er wordt regelmatig getest op de bescherming van persoonsgegevens. SOFORT Banking is een Europese betaalmethode die bankonafhankelijk is en de consument naar de eigen bankomgeving leidt bij betaling. De consument hoeft zich niet te registreren, geen tussenrekening op te laden en ook niet in het bezit zijn van een creditcard. Betalen met SOFORT Banking is in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Groot-Brittannië een van de meest populaire manieren van online betalen. Betalen met SOFORT Banking is gratis.

Paypal
PayPal is een online betaalservice die in Nederland snel aan populariteit wint en internationaal door miljoenen mensen gebruikt wordt voor online betalingen tussen personen onderling en bedrijven. Sinds kort zijn ook PayPal betalingen via de mobiele telefoon mogelijk. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalen met PayPal is gratis.

 Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50 en binnen Europa vanaf € 250
 Hulp nodig? 06 19 550 336