Betaalmethoden

Betalingen op de website van Wildlife Monitoring Solutions worden verzorgd door de Payment Service Provider “BUCKAROO”. Zij zorgen voor een soepele en veilige afhandeling van het betalingsproces. Betalen kan op de volgende manieren:

iDeal
Elke dag worden er 1,5 miljoen iDEAL-betalingen gedaan. Deze online bankoverschrijving is voor veel Nederlanders de meest vertrouwde vorm van online betalen. Betalen met iDeal is gratis.

Overboeking
Als u tijdens het plaatsen van uw bestelling kiest voor de optie "Overboeking", dan ontvangt u namens ons een e-mail van Buckaroo met daarin de benodigde gegevens om uw bestelling te betalen, inclusief een handige betaalbutton die u bijvoorbeeld meteen naar uw eigen iDeal betaalomgeving kan leiden. In principe kunnen wij uw bestelling pas in behandeling nemen op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen, en daarom duurt het in dit geval vaak iets langer voordat uw bestelling verzonden zal worden. De optie Overboeking is gratis.

Paypal
PayPal is een populaire internationale online betaalmethode. In sommige landen, zoals Duitsland, is het zelfs de favoriete manier van betalen. Consumenten betalen vanuit hun eigen account en kunnen daaraan een bankrekeningnummer of creditcard koppelen voor directe afschrijving. Opwaarderen en betalen via een saldo kan ook. Online kan er betaald worden door in te loggen met e-mailadres en wachtwoord. Ook recurring payments zijn mogelijk, bijvoorbeeld bij abonnementsdiensten. Betalen met PayPal is gratis.

Creditcard
Wij accepteren creditcards van MasterCard en van Visa. Creditcardbetalingen zijn laagdrempelig, omdat er geen saldo is vereist om een aankoop te doen. Daarnaast zijn producten die online zijn gekocht met een creditcard, minimaal 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Een fijn betaalmiddel voor de online consument. Creditcardbetalingen dragen veiligheid hoog in het vaandel. Via 3D-secure zijn creditcardbetalingen afgeschermd tegen fraude. Betalen met creditcard is gratis.

Bancontact
Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL. Belgische consumenten betalen in winkels, restaurants en online regelmatig via Bancontact met hun smartphone via de Bancontact Payconiq App. Betalen met Bancontact is gratis.

Giropay (Duitsland)
Giropay heeft 35 miljoen gebruikers. Dit Duitse online banksysteem is ontwikkeld door een drietal bankgroepen die samen 80% van de Duitse markt vertegenwoordigen. Naast Duitse klanten kunnen ook steeds meer mensen uit Oostenrijk gebruik maken van de betaalmethode. Het betaalproces van Giropay is vergelijkbaar met die van iDEAL in Nederland. Net als bij iDEAL kunnen de transacties niet worden teruggedraaid. Betalen gaat via de eigen bank van de betaler. Betalen met Giropay is gratis.

SOFORT
Sofort van Klarna (voorheen SOFORT Banking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Consumenten uit Duitsland, België en daarbuiten kunnen gemakkelijk betalen middels een overschrijving via hun online banksysteem. De betaalmethode is vergelijkbaar met een online overboeking en hoewel de gebruikelijke ontvangsttermijn voor overboekingen ook hier van toepassing is, kan wel direct bevestiging worden gegeven dat de overboeking in gang is gezet door de bank van de consument. Betalen met SOFORT is gratis.

EPS (Oostenrijk)
EPS (Electronic Payment Standard) is een debetkaart die gezien kan worden als de iDEAL variant van Oostenrijk. De betaalmethode kent zijn oorsprong in 2001 en heeft een bereik van 2,5 miljoen Oostenrijkse bankpas/rekeninghouders. Inmiddels accepteren al ruim 80% van de Oostenrijkse webwinkeliers EPS als betaalmethode in hun webshop. EPS transacties zijn gegarandeerd, je loopt dus niet het risico op eventuele storneringen en/of charge backs. Betalen met EPS is gratis.