Ruilen en Retourneren

Binnen welke termijn kan ik mijn bestelling herroepen en retourneren?
Bent u toch niet tevreden met uw aankoop? U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@wildlifemonitoringsolutions.nl en ons hierover in kennis stellen. Vervolgens stuurt u het product terug in originele staat en verpakking en voegt u een schriftelijke verklaring bij waarin u stelt dat u zich beroept op uw herroepingsrecht. Klik hier om ons modelformulier voor herroeping te downloaden. Indien het product gebruikt is, maar toch niet voldoet aan uw verwachtingen dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen om te zoeken naar een passende oplossing. Dit zou bijvoorbeeld een deelvergoeding kunnen zijn, maar we zouden het product ook kunnen omruilen voor een ander product.

Ik heb een beschadigd of incompleet product ontvangen, wat nu?
Ondanks dat wij alles in werking stellen om elke bestelling netjes, compleet en op tijd te leveren, kan het gebeuren dat er iets mis is met de bestelling. Wij vragen u om dit zo snel mogelijk na ontvangst te melden. Wij zorgen er dan voor dat u zo spoedig mogelijk alsnog het gewenste product in goede staat ontvangt.

Hoe kan ik een artikel terugsturen?
Stuur altijd het complete artikel (dus inclusief eventuele verpakking, labels en/of accessoires) terug. Verpak het artikel dat u wilt retourneren in een stevige verpakking en zorg voor voldoende frankering. U kunt hiervoor bijvoorbeeld de doos gebruiken waarin de bestelling geleverd is.

Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten?
Na ontvangst van uw retourzending, storten wij het aankoopbedrag binnen vijf werkdagen terug op uw rekening.

Ik heb een e-mail gekregen over een storting maar nog geen geld ontvangen, wat nu?
Wij wachten waarschijnlijk nog op een rekeningnummer waarop wij het aankoopbedrag kunnen terugstorten. U kunt dit aan ons doorgeven via info@wildlifemonitoringsolutions.nl. Het aankoopbedrag wordt na ontvangst van de retourzending binnen vijf werkdagen op uw rekening teruggestort.