Aanbiedingen

Hier treft u alle aanbiedingen aan. Vaak zijn dit producten die binnenkort vervangen of opgevolgd gaan worden door de nieuwe uitvoeringen van hetzelfde model. Maak u dus geen zorgen, het betreft allemaal nieuwe producten in de originele verpakking, maar dan sterk afgeprijsd!
 1. Bushnell Trophy Cam Aggressor 2017 Onzichtbare flits - Bruin

  LET OP: we hebben onze hand weten te leggen op een laatste batch met camera's van dit model! Dit zijn de allerlaatste Bushnell Trophy Cam Agressor camera's, nu beschikbaar zo lang de voorraad strekt tegen een sterk gereduceerde prijs!

   

  Mocht u liever de allernieuwste Bushnell camera willen aanschaffen en bent u dus niet specifiek op zoek naar het Bushnell Agressor model, dan adviseren we u eens te kijken naar de Bushnell Core DS No Glow en Bushnell Core No Glow 

  Meer info

  Slechts: € 239,00

  € 299,00
 2. Browning 2018 Command Ops Pro

  De Browning Command Ops Pro is de goedkoopste camera van Browning, maar dat betekent niet dat hij niet goed is. Sterker nog, dit model zit boordevol goede specificaties, waar de gemiddelde hobbyist meer dan genoeg plezier aan zal hebben! De wildcamera is voorzien van een zichtbare infrarood flits (low-glow) en is in staat om zowel foto’s als video’s maken. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Command Ops Pro zijn:
  - Detectiebereik van 20 meter / flitsbereik van 20 meter
  - Maximale fotoresolutie van 16MP / 720p HD videoresolutie
  - Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 125,00

  € 139,95
 3. Moultrie 3G-900i WIRELESS

  LET OP: dit product is helaas niet meer leverbaar! Als alternatief raden we u aan om eens te kijken naar de Snyper General 3G WIRELESS. Deze Snyper camera is sneller, gebruiksvriendelijker en heeft een betere beeldkwaliteit dan de Moultrie 3G-900i. 

  Meer info

  Slechts: € 275,00

  € 299,00
 4. Spypoint Solar

  De Spypoint Solar is om meerdere redenen een heel interessant model! Deze wildcamera heeft een hoge resolutie van maar liefst 48 megapixels (12MP beeldsensor) en een supersnelle reactietijd van slechts 0.05 seconden! Maar wat dit model écht uniek maakt is het geïntegreerde zonnepaneel bovenop de camera. Diverse tests en reviews hebben uitgewezen dat deze camera in de meeste omstandigheden volledig kan draaien op de stroom die opgewekt wordt met dit kleine paneel! Zo zijn batterijen verleden tijd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Spypoint Solar zijn:
  - Detectiebereik van 37 meter / flitsbereik van 30 meter
  - Maximale fotoresolutie van 48MP / 720p HD videoresolutie
  - Hybride functie en time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 275,00

  € 299,00
 5. Bushnell Natureview Cam 2015 Onzichtbare flits - Groen

  De Bushnell Natureview Cam Onzichtbare flits is specifiek toegespitst op natuurfotografie en close-up monitoring. Dit cameramodel biedt de mogelijkheid om verschillende voorzetlenzen te monteren, waarmee de scherpteafstand kan worden teruggebracht naar 60 of zelfs 46 cm. Ideaal voor close-up fotografie (bijv. een struikrover of Mostela cameravalkist)! Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Natureview Cam Onzichtbare flits zijn:
  - Detectiebereik van 25 meter / Flitsbereik van 17.5 meter
  - Maximale fotoresolutie van 14MP / 1920x1080p HD videoresolutie
  - Hybride functie en time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 399,00

  € 425,00
 Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50 en binnen Europa vanaf € 250
 Hulp nodig? 06 19 550 336