Scoutguard / Bolyguard Cameravalbehuizing

MerkCamlockbox
€ 49,95
Hier vindt u de stalen cameravalbehuizing voor alle Scoutguard / Bolyguard cameravallen. Selecteer uw model cameraval in de optielijst om de juiste behuizing te bestellen.

Dit zijn de stalen cameravalbehuizingen voor alle Scoutguard / Bolyguard cameravallen. Om de behuizing voor uw cameraval te bestellen, selecteert u simpelweg uw model in de lijst hierboven en klikt u vervolgens op "in Winkelwagen".

Deze stalen behuizing beschermd de cameraval tegen vernieling, diefstal, vandalisme of beschadiging. De Scoutguard cameravalbehuizingen kunnen worden afgesloten met een hangslot. Om de behuizing te verankeren, is het mogelijk om deze met schroeven vast te zetten in bijvoorbeeld een paal of boom. Daarnaast hebben de cameravalbehuizingen een uitsparing voor een zogenaamd python kabelslot. Master Lock python kabelsloten zijn ideaal voor het verankeren van een cameravalbehuizing aan bijvoorbeeld een boom of paal, omdat het slot om de boom of paal heen gehangen kan worden. Dit maakt diefstal bijna onmogelijk! Master Lock python kabelsloten en losse hangsloten zijn terug te vinden onder de categorie "accessoires" in onze webshop.

Staat uw model cameraval niet in de lijst, of twijfelt u over het juiste model behuizing voor uw cameraval, neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag!

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voor Wildcamera's
Merk Camlockbox
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Scoutguard / Bolyguard Cameravalbehuizing
Uw waardering