Een wildcamera voor diverse toepassingen

U kunt de beste wildcamera kopen via onze webshop. Wildcamera's, ook wel cameravallen genoemd, zijn het ideale non-invasieve hulpmiddel voor het in beeld brengen van (cryptische- en zeldzame) dieren, op ieder moment van de dag en onder de meest extreme weersomstandigheden. De mobiliteit en passiviteit van de beste wildcamera die u bij ons kunt kopen maken deze compacte tool uiterst geschikt om ook de meest afgelegen locaties in beeld te brengen. Uiteraard zijn wildcamera's ook een perfecte tool voor beveiligingstoepassingen, zoals het in beeld houden van een vakantiehuis of afgelegen terrein.

U kunt bij ons de beste wildcamera kopen voor uw toepassing

Wildlife camera's zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten. Als Wildlife Monitoring Solutions maken wij bewuste, en actieve keuzes voor merken en modellen in ons assortiment. Ons complete aanbod treft u hieronder aan. We bieden een ruim assortiment, dus u zult altijd de beste wildcamera vinden voor uw toepassing. Middels de filteropties aan de zijkant kunt u snel cameravallen filteren op specifieke eigenschappen. Belangrijke filters daarbij zijn bijvoorbeeld het type wildcamera, merk, en het type flits. Voor veel van deze wildcamera eigenschappen hebben we een informatieve pagina geschreven in onze kennisbank, dus neem daar ook gerust een kijkje om tot de beste keuze te komen!

Ontdek de verschillende soorten camera’s

Wildcamera's kennen een rijke geschiedenis en worden tot op de dag van vandaag steeds meer verfijnd. Dit zorgt er onder andere voor dat het assortiment alsmaar toeneemt en het steeds lastiger wordt om de beste wildcamera te kopen. Om u te helpen, bieden wij een keuzehulp aan waarmee u middels gerichte vragen tot een selectie aan cameravallen komt. Daarbij is het goed om bewust te zijn van een aantal essentiële eigenschappen die typerend zijn voor het kopen van een goede wildcamera. Hiervoor verwijzen we u graag nogmaals naar onze kennisbank.

U kiest uit verschillende topmerken

Wij zijn officieel dealer/distributeur van een aantal bekende merken, zoals:

Dit betekent in de meeste gevallen dat wij deze producten rechtstreeks bij de producent inkopen en importeren naar Nederland. Wilt u een wildcamera van een bepaald merk kopen? Gebruik dan de filteropties aan de zijkant. U kunt ook verschillende camera's in de vergelijking zetten middels de knop ‘Vergelijken’.

Vraag ons gerust om hulp

Staat de wildcamera die u wilt kopen niet op onze website? Neem dan even contact met ons op, bijvoorbeeld via de chat optie linksonder in uw beeld. U bereikt ons ook door een e-mail te sturen naar info@wildlifemonitoringsolutions.nl of door te bellen naar +316 43 444 755. Misschien kunnen wij het product tóch voor u leveren, en anders helpen wij u graag verder met deskundig advies voor een mogelijk alternatief! Plaats uw bestelling direct online.

Filteren  
Live stream functie  
Zoom functie  
prijs  
Type wildcamera  
Merk  
Opname opties  
Type flits  
Time Lapse functionaliteit  
Nachtbeelden in kleur  
Dynamic Video / Smart IR Video  
Externe voedingsaansluiting  
Ingebouwde viewer  
Videoresolutie opties  
Maximale fotoresolutie  
Detectiebereik  
Flitsbereik  
Lens beeldhoek  
Aantal en type batterijen  
Maximale geheugencapaciteit  
Activiteitstimer  
Uitsparing voor python kabelslot  
Wachtwoordbeveiliging  
Meertalig cameramenu  
Reactietijd fotostand  
Reactietijd videostand  
Hersteltijd fotostand  
Hersteltijd videostand  
Max # beelden per detectie  
Maximale videolengte overdag  
Maximale videolengte 's nachts  
Minimaal time lapse interval  

Wildcamera's

Producten 1-24 van 50

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
  • Producten 1-24 van 50

    Pagina
    per pagina
    Van hoog naar laag sorteren
    Tonen als Foto-tabel Lijst