Wildcamera's | een wereld aan toepassingen!

Wildcamera's, ook wel cameravallen of wildlife camera's genoemd, zijn het ideale non-invasieve hulpmiddel voor het in beeld brengen van (cryptische- en zeldzame) dieren, op ieder moment van de dag en onder de meest extreme weersomstandigheden. De mobiliteit en passiviteit van cameravallen maken deze compacte tool uiterst geschikt om ook de meest afgelegen locaties in beeld te brengen. Maar uiteraard zijn wildcamera's ook een perfecte tool voor beveiligingstoepassingen, zoals het in beeld houden van een vakantiehuis of afgelegen terrein. 

Wildcamera's zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten. Als Wildlife Monitoring Solutions maken wij bewuste, en actieve keuzes voor merken en modellen in ons assortiment. Ons complete wildcamera aanbod treft u hieronder aan. Middels de filter opties aan de zijkant kunt u snel cameravallen filteren op specifieke eigenschappen. Belangrijke filters daarbij zijn bijvoorbeeld het type wildcamera, merk, en het type flits. Voor veel van deze wildcamera eigenschappen hebben we een informatieve pagina geschreven in onze kennisbank, dus neem daar ook gerust een kijkje om tot de beste keuze te komen!

Ons assortiment aan wildcamera's

Wildlife camera's kennen een rijke geschiedenis en worden tot op de dag van vandaag steeds meer verfijnd. Dit zorgt er o.a. voor dat het assortiment alsmaar toeneemt en het steeds lastiger wordt om tot een goede keuze te komen. Om u te helpen werken we druk aan een keuzehulp, die spoedig online zal verschijnen, waarmee u middels gerichte vragen tot een selectie aan cameravallen komt. Ook hebben we een aparte pagina aangemaakt waarin we onze persoonlijke favorieten benoemen. Daarbij is het goed om bewust te zijn van een aantal essentiële eigenschappen die typerend zijn voor het selecteren van een goede wildcamera. Hiervoor verwijzen we u graag nogmaals naar onze kennisbank.

Wij zijn officieel dealer/distributeur van een aantal bekende wildcamera merken, zoals Reconyx, Bushnell, Browning, Wilsus, Spypoint, SeissigerStealth Cam, Cuddeback, Snyper, en Bolyguard/Scoutguard. Dit betekent in de meeste gevallen dat wij deze producten rechtstreeks bij de producent inkopen en importeren naar Nederland.

Bent u specifiek op zoek naar een wildcamera van een bepaald merk, gebruik dan de filteropties aan de zijkant om meteen op merk te filteren. U kunt ook verschillende camera's in de vergelijking zetten (middels de knop “Vergelijken”). Staat het cameraval model dat u zoekt niet op onze website, neem dan even contact met ons op, bijvoorbeeld via de chat optie linksonder in uw beeld. Misschien kunnen wij het product tóch voor u leveren, en anders helpen wij u graag verder met goed advies voor een mogelijk alternatief!

Filteren  
Accessoires geschikt / bestemd voor  
Type accessoire  
prijs  
Type wildcamera  
Merk  
Opname opties  
Type flits  
Time Lapse functionaliteit  
Nachtbeelden in kleur  
Dynamic Video / Smart IR Video  
Externe voedingsaansluiting  
Ingebouwde viewer  
Videoresolutie opties  
Maximale fotoresolutie  
Detectiebereik  
Flitsbereik  
Lens beeldhoek  
Aantal en type batterijen  
Maximale geheugencapaciteit  
Activiteitstimer  
Uitsparing voor python kabelslot  
Wachtwoordbeveiliging  
Meertalig cameramenu  
Reactietijd fotostand  
Reactietijd videostand  
Hersteltijd fotostand  
Hersteltijd videostand  
Max # beelden per detectie  
Maximale videolengte overdag  
Maximale videolengte 's nachts  
Minimaal time lapse interval  

Wildcamera's

Producten 1-24 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
  • Producten 1-24 van 53

    Pagina
    per pagina
    Van hoog naar laag sorteren
    Tonen als Foto-tabel Lijst