Wildcamera's | een wereld aan toepassingen!

Hieronder treft u ons complete assortiment aan wildcamera's. Wildcamera's zijn het ideale non-invasieve hulpmiddel voor het in beeld brengen van (cryptische- en zeldzame) wilde dieren, op ieder moment van de dag en onder de meest extreme weersomstandigheden. De mobiliteit en passiviteit van cameravallen maken deze compacte tool uiterst geschikt om ook de meest afgelegen locaties in beeld te brengen.

Ons assortiment aan wildcamera's

Wildcamera's kennen een rijke geschiedenis en worden tot op de dag van vandaag steeds meer verfijnd. Dit zorgt er o.a. voor dat het assortiment alsmaar toeneemt en het steeds lastiger wordt om tot een goede keuze te komen. Om u te helpen hebben we een keuzehulp ontwikkeld, waarmee u middels gerichte vragen tot een selectie aan cameramodellen komt. Ook hebben we een aparte pagina met daarin onze favorietenDaarbij is het goed om bewust te zijn van een aantal essentiële eigenschappen die typerend zijn voor het selecteren van een goede wildcamera. Hiervoor verwijzen we u graag naar onze kennisbank.

Wij zijn officieel dealer van de merken Reconyx, Bushnell, Browning, Stealth Cam, Moultrie, Cuddeback, Snyper, en Bolyguard/Scoutguard. Dit betekent dat wij deze producten rechtstreeks bij de producent inkopen en importeren naar Nederland. Voor Browning en Cuddeback zijn we zelfs importeur voor Nederland en België.

Bent u specifiek op zoek naar een bepaald merk dan kunt u in het menu ook meteen doorklikken naar de specifieke pagina van dat merk. U kunt ook verschillende camera's in de vergelijking zetten (middels de knop “Vergelijken”). Als u producten heeft toegevoegd aan de vergelijking, klik dan in het linkermenu op “Vergelijken” voor een overzicht. Staat het cameramodel dat u zoekt niet op de website, neem dan even contact met ons op. Misschien kunnen wij het product tóch voor u leveren, en anders helpen wij u graag verder met goed advies voor een mogelijk alternatief!

Filteren  
Accessoires geschikt / bestemd voor  
Type accessoire  
prijs  
Type wildcamera  
Merk  
Opname opties  
Type flits  
Time Lapse functionaliteit  
Nachtbeelden in kleur  
Dynamic Video / Smart IR Video  
Externe voedingsaansluiting  
Ingebouwde viewer  
Videoresolutie opties  
Maximale fotoresolutie  
Detectiebereik  
Flitsbereik  
Lens beeldhoek  
Aantal en type batterijen  
Maximale geheugencapaciteit  
Activiteitstimer  
Uitsparing voor python kabelslot  
Wachtwoordbeveiliging  
Meertalig cameramenu  
Reactietijd fotostand  
Reactietijd videostand  
Hersteltijd fotostand  
Hersteltijd videostand  
Max # beelden per detectie  
Maximale videolengte overdag  
Maximale videolengte 's nachts  
Minimaal time lapse interval  

Wildcamera's

Producten 1-24 van 48

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
  • Producten 1-24 van 48

    Pagina
    per pagina
    Van hoog naar laag sorteren
    Tonen als Foto-tabel Lijst