Bekijk een nieuwe dimensie met een warmtebeeldcamera

Het gebruik van een warmtebeeldcamera, of warmtebeeldkijker, stijgt in populariteit onder de natuurprofessionals en -liefhebbers. Dit soort camera brengt warmbloedige dieren en overige warmteobjecten prachtig in beeld gedurende lastige weersomstandigheden, zoals mist en volledige duisternis. Dit kan zelfs op een lange afstand van honderden meters tot meer dan een kilometer! Het beeld wordt namelijk gevormd op basis van warmtedetectie (infrarode straling). Ook is deze hightech-tool zeer nuttig gedurende de dag, voor bijvoorbeeld het waarnemen van gecamoufleerde dieren. Het is dan ook het ideale toestel voor vogelobservaties, zoogdiertellingen, de jacht, máár ook voor rechtshandhaving en beveiligingsdoeleinden.

Een warmtebeeldcamera kopen

Warmtebeeldcamera’s worden tot op de dag van vandaag steeds meer verfijnd, waardoor ze niet alleen betaalbaarder worden, maar ook steeds beter presteren! Met toenemende interesse, stijgt ook de diversiteit aan mogelijkheden. Net als met wildlife camera’s wordt het daarom steeds lastiger om een warmtebeeldcamera te kiezen. Het is daarom goed om u bewust te zijn van een aantal essentiële eigenschappen voor het selecteren van een goede warmtebeeldcamera voordat u een camera gaat kopen. Hiervoor verwijzen we u graag naar onze kennisbank.

In ons uitgebreide assortiment zult u altijd een passende warmtebeeldcamera kopen

Hieronder treft u ons complete assortiment aan warmtebeeldcamera’s. Wij zijn officieel dealer van de merkenGuide en HikMicro. Dit betekent dat wij deze producten rechtstreeks bij de importeur inkopen. Als u een bepaald merk zoekt, kunt u hierop filteren in het linker menu. U kunt ook verschillende warmtebeeldcamera’s in de vergelijking zetten middels de knop ‘Vergelijken’. Onze keuzehulp biedt u meer informatie over de verschillende soorten producten om uw keuze eenvoudiger te maken. Zoekt u accessoires voor uw toestel? Die vindt u ook in ons aanbod. Bekijk bijvoorbeeld diverse nachtkijkers.

Koop uw camera bij ons

Bij Wildlife Monitoring Solutions kunt u een warmtebeeldcamera kopen die beelden vastlegt op basis van warmte. Met deze warmtebeeldcamera brengt u dieren zelfs vanaf lange afstand in beeld. Staat de warmtebeeldcamera die u wilt kopen niet op de website? Misschien kunnen we uw model toch leveren of adviseren we u een vergelijkbaar alternatief.

Filteren  
prijs  
Type warmtebeeldcamera  
Merk  
Detector  
Lens diameter  
Gezichtsveld breedte (FOV)  
Gezichtsveld hoogte (FOV)  
Gezichtsveld breedte @ 1.000m  
Optische vergroting  
Maximale vergroting (optisch/digitaal gecombineerd)  
Type beeldfocus  
Dioptrie instelling  
Detectiebereik  
Display resolutie  
Display type  
Display frame rate (Hertz)  
Kleurpaletten  
Observatiemodi  
Opnamefunctie  
WiFi functie  
Interne geheugencapaciteit  
Externe geheugencapaciteit  
Meertalig cameramenu  
Gebruiksduur  
Stroomvoorziening  
Statiefaansluiting  
IP-Rating voor waterbestendigheid  
Stootbestendigheid  
Fabrieksgarantie  

Warmtebeeldcamera's

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst