Reconyx Cameravalbehuizing

MerkReconyx
€ 64,95
Dit is de standaardversie van de stalen behuizing voor alle Reconyx cameravallen. Selecteer uw model cameraval in de optielijst om de juiste behuizing te bestellen.

Dit is de standaardversie van de stalen reconyx cameravalbehuizing voor alle Reconyx cameravallen.

Om de behuizing voor uw cameraval te bestellen, selecteert u simpelweg uw model in de lijst hierboven.

Naast deze standaard stalen behuizing bestaat er ook nog een 'heavy duty' variant van dezelfde behuizing. De standaardversie is gemaakt van 1.6 mm dik roestvrij staal, terwijl de 'heavy duty' variant is gemaakt van 3.2 mm roestvrij staal. Het gebruikte materiaal van de heavy duty variant is dus twee keer zo dik als dat van de standaardbehuizing, waardoor deze nog beter bestand is tegen vernieling, diefstal, vandalisme, of beschadiging. Wilt u de heavy duty variant voor uw cameraval bestellen, klik dan hier.

De Reconyx cameravalbehuizingen worden geleverd met 4 hamerbouten zodat de behuizing stevig verankerd kan worden aan bijvoorbeeld een boom. Daarnaast hebben de cameravalbehuizingen een uitsparing voor een hangslot en voor een zogenaamd python kabelslot. Master Lock python kabelsloten zijn ideaal voor het verankeren van een cameravalbehuizing aan bijvoorbeeld een boom of paal, omdat het slot om de boom of paal heen gehangen kan worden. Dit maakt diefstal bijna onmogelijk! Master Lock python kabelsloten zijn terug te vinden onder de categorie "accessoires" in onze webshop.

Staat uw model cameraval niet in de lijst, of twijfelt u over het juiste model behuizing voor uw cameraval, neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graagmet het vinden van de juiste reconyx cameravalbehuizing.

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voor Wildcamera's
Merk Reconyx
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Reconyx Cameravalbehuizing
Uw waardering