Verhuur van monitoring apparatuur

 

Wil je voor een korte periode gespecialiseerde apparatuur huren voor je monitoring? Ook daarvoor ben je bij Wildlife Monitoring Solutions aan het juiste adres. Bij ons kan je namelijk ook apparatuur huren! Wij bieden op dit moment warmtebeeldcamera's, nachtzichtkijkers en wildcamera’s aan binnen ons verhuurassortiment. De details per product vind je hieronder. Mocht je echter op zoek zijn naar een specifiek ander apparaat of model, vraag ons dan vooral naar de mogelijkheden. Ben je benieuwd naar de algemene huurvoorwaarden, kijk dan hier.

Het is nog niet mogelijk om apparatuur rechtstreeks via de website te huren, dus heb je interesse, neem dan even contact met ons op via de mail (info@wildlifemonitoringsolutions.nl), chat (linksonder), of telefoon (06-43444755).

 

Pulsar Helion 2 XP50 Warmtebeeldcamera

Warmtebeeldcamera: Pulsar Helion 2 XP50 PRO

De Pulsar Helion 2 XP50 Pro is een echte uitblinker! Deze monoculaire warmtebeeldcamera beschikt over zeer hoogstaande en uitgebreide functies, met o.a. Wifi, een ingebouwde afstandsmeter, picture-in-picture modus, meervoudige scènefunctie en maar liefst acht verschillende kleurpaletten. Naast een relatief breed gezichtsveld (220m op 1000m afstand), heeft deze warmtebeeldcamera een brandpuntafstand van 50mm (F1.0) een een bereik van meer dan 1500m. Hiermee kunt een dier of object tot in de verte in detail bekijken. De combinatie van een hoge frame rate (50hz), een 640x480 detector (17μm) en een AMOLED display zorgt voor scherpe real-time beelden tijdens dynamische en snelle bewegingen. Daarbij beschikt deze topper over een Boost functie waarmee je uiterst scherpe contouren krijgt. Aanvullende bijzonderheden van de Pulsar Helion 2 XP50 Pro zijn:
- Foto en video opnamemogelijkheid op interne opslag
- WiFi connectiviteit voor real-time beeldweergave op smartphone of tablet
- 640x480 @ 17μm sensorresolutie en Full HD display (1024x768 AMOLED)
- Vergroting van 2.5x tot 20x (2x-8x digitale zoom),met handmatige focus

Huurtarieven:

1 week: € 200,- ex btw

2 weken: € 375,- ex btw

1 maand: € 750,- ex btw

2 maanden: € 1.250,- ex btw

Wat is inbegrepen: De Pulsar Helion 2 XP50 PRO wordt verhuurd inclusief accu met usb-laadkabel en netstroomadapter, polsriem, en draagtas.

Borg: Er geldt een borg van € 500,- ex btw per warmtebeeldcamera, welke voor aanvang van de huurperiode voldaan dient te zijn. De borg zal na afloop van de huurperiode verrekend worden met het huurbedrag.

 

Luna Optics LN-G3-B50 Nachtkijker

Nachtzichtkijker: Luna Optics LN-G3-B50

De Luna Optics LN-G3-B50 is een binoculaire dag- en nachtkijker uit de 3de generatie van digitale nachtkijkers. De kijker heeft een 50mm lens en een optische 6x vergroting, die u met een digitale zoom tot 36x kunt vergroten. Met een state-of-the-art AMOLED-Q display, laser rangefinder, 16.1 megapixel (!) fotorecorder en een kijkafstand tot wel 600m in complete duisternis biedt de LN-G3-B50 prestaties die ongeëvenaard zijn in de markt. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Luna Optics LN-G3-B50 nachtkijker zijn:
- Dag en nacht opnames mogelijk. Overdag te gebruiken als camera of verrekijker
- Verschillende beeldmodi: Night vision green, black/white en Amber
- Instelbare infraroodstraal
- Laser-rangefinder

Huurtarieven:

1 week: € 150,- ex btw

2 weken: € 275,- ex btw

1 maand: € 500,- ex btw

2 maanden: € 900,- ex btw

Wat is inbegrepen: De Luna Optics LN-G3-B50 nachtkijker wordt verhuurd inclusief een set oplaadbare batterijen + batterijlader, een 32GB geheugenkaart, usb-verbindingskabel, polsriem, en draagtas.

Borg: Er geldt een borg van € 500,- ex btw per nachtkijker, welke voor aanvang van de huurperiode voldaan dient te zijn. De borg zal na afloop van de huurperiode verrekend worden met het huurbedrag.

 

Wilsus Tradenda 4G Wireless wildcamera

4G Wildcamera: Wilsus Tradenda 4G WIRELESS

De Wilsus Tradenda 4G Wireless is ons vlagschip binnen de wireless wildcamera's. Dit model is uitgerust met onze eigen software en beschikt over uitgebreide instelmogelijkheden en opties tot bediening op afstand middels commando's verstuurd vanuit de bijbehorende app. De 4G Wireless functionaliteit maakt deze camera ideaal voor observatie van moeilijk bereikbare plaatsen of plekken die zo min mogelijk verstoord moeten worden (bijv. weidevogelnesten) en voor diefstalpreventie (bijv. het in beeld houden van een vakantiehuis). Het is ook mogelijk om middels een commando een beeld op te vragen van dat moment, en het is mogelijk om iedere dag op een vast tijdstip een dagrapport inclusief beeld van dat moment te ontvangen. Zo weet je altijd meteen of het systeem nog operationeel is en of alles nog naar behoren staat opgesteld. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Wilsus Tradenda 4G Wireless zijn:
- Detectiebereik van 25 meter / flitsbereik van 20 meter
- Maximale fotoresolutie van 24MP / 1080p Full HD videoresolutie
- Hybride functie en time-lapse functionaliteit

Huurtarieven:

1 week: € 60,- ex btw

2 weken: € 100,- ex btw

1 maand: € 175,- ex btw

2 maanden: € 300,- ex btw

Wat is inbegrepen: De Wilsus Tradenda 4G Wireless wordt verhuurd inclusief een set oplaadbare batterijen + batterijlader, een 32GB geheugenkaart, een nylon spanband, een python kabelslot, een stalen behuizing, en een WMS simkaart. Het dataverbruik van de WMS simkaart wordt achteraf in rekening gebracht en bij de huur opgeteld. We rekenen hiervoor € 7,50 ex btw per 1000MB aan verbruikte data.

Borg: Er geldt een borg van € 200,- ex btw per camera, welke voor aanvang van de huurperiode voldaan dient te zijn. De borg zal na afloop van de huurperiode verrekend worden met het huurbedrag.

 

Browning 2021 Spec Ops Elite HP4 wildcamera

Standaard Wildcamera: Browning 2021 Spec Ops Elite HP4

De Browning Spec Ops ELITE HP4 is niet alleen de ultieme cameraval om de wat schuwere dieren vast te leggen, maar functioneert ook goed als een beveiligingscamera. De Browning Spec Ops wildcamera's zijn namelijk voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits en worden dus niet opgemerkt door mensen of dieren in de omgeving. Verder is dit model voorzien van allerlei fijne kneepjes. Zo kunt u het detectie- en flitsbereik aanpassen, maar ook de detectietijd is verstelbaar (0.1s-0.7s). Met deze handigheidjes kunt u uw wildcamera nog specifieker aan laten sluiten op het gewenste doel en opstelling. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Spec Ops ELITE HP4 zijn:
- Detectiebereik van 24 meter / flitsbereik van 27 meter
- Maximale fotoresolutie van 22MP / 1080p HD videoresolutie
- Dynamische video en time-lapse functie, en activiteitstimer
- Meertalig gebruikersmenu (incl. Nederlandstalig)

Huurtarieven:

1 week: € 30,- ex btw

2 weken: € 50,- ex btw

1 maand: € 80,- ex btw

2 maanden: € 150,- ex btw

Wat is inbegrepen: De Browning 2021 Spec Ops Elite HP4 wordt verhuurd inclusief een set oplaadbare batterijen + batterijlader, een 32GB geheugenkaart, een nylon spanband, een python kabelslot, en een stalen behuizing.

Borg: Er geldt een borg van € 150,- ex btw per camera, welke voor aanvang van de huurperiode voldaan dient te zijn. De borg zal na afloop van de huurperiode verrekend worden met het huurbedrag.

 

Het is nog niet mogelijk om apparatuur rechtstreeks via de website te huren, dus heb je interesse, neem dan even contact met ons op via de mail (info@wildlifemonitoringsolutions.nl), chat (linksonder), of telefoon (06-43444755).