Geheugenkaarten van Sandisk en Kingston

Op deze pagina treft u alle geheugenkaartjes in ons assortiment. We bieden geheugenkaarten aan van het merk Sandisk en van Kingston. Sandisk is het meest vooraanstaande en bekende merk geheugenkaartjes ter wereld en heeft een geweldige reputatie. De Kingston kaarten zijn iets minder bekend, maar kwalitatief ook zeer goed, en absoluut geschikt voor onze wildcamera's. We bieden kaartjes aan in standaard SD formaat, en in Micro SD formaat. De meeste cameravallen werken met standaard SD kaartjes, maar sommige cameravallen werken met micro SD kaartjes. Dit staat altijd duidelijk vermeld op de detailpagina van iedere wildcamera op onze website, en in de optielijst op de detailpagina worden ook altijd voor die wildcamera passende geheugenkaarten weergegeven. 

Sandisk SDHC Ultra UHS-I Class 10, 80 MB/s geheugenkaarten

De Sandisk kaarten die we aanbieden zijn van het type Sandisk SDHC Ultra, met een leessnelheid van 80 MB/s en Class 10. Dit laatste zegt ook iets over de lees- en schrijfsnelheid. Sandisk geheugenkaartjes zijn ideaal voor het opslaan van een grote hoeveelheid foto's en video's. De geheugenkaart beschikt over een hoge leessnelheid waarmee u deze snel kunt overzetten naar uw computer. De kaart biedt een leessnelheid tot 80MB/s waardoor deze zeer geschikt is voor gebruik in wildcamera's. Doordat de geheugenkaart bestand is tegen water, extreme temperaturen, röntgenstralen en schokken biedt deze een betrouwbare opslag voor uw foto's, video's en documenten. Een handig beschrijfbaar label maakt het identificeren en organiseren gemakkelijk.

 • Een maximale leessnelheid van 80MB/s
 • Class 10 prestaties voor full HD-video
 • Beschrijfbaar label voor gemakkelijke identificatie en organisatie
 • Ontworpen met UHS-1 bus architectuur
 • Waterdicht, warmte-, röntgen-, magneet- en schokbestendig

Kingston SDHC Canvas Select 80R CL10 UHS-I

De Kingston Canvas Select SD kaart is ontworpen voor betrouwbaarheid, waardoor hij ideaal is om video's in HD-kwaliteit op te nemen en foto's op hoge resolutie te schieten. De Kingston Canvas Select kaarten zijn bij ons verkrijgbaar in 16GB en 32GB versie, wat in de meeste gevallen ruim voldoende opslagruimte biedt voor het vastleggen van een grote verzameling wildcamerabeelden. Kingston Canvas Select kaarten zijn getest op duurzaamheid, dus u kunt erop vertrouwen dat de gegevens beschermd zullen zijn, zelfs in extreme omstandigheden. 

 • Een maximale leessnelheid van 80MB/s
 • Class 10 prestaties voor full HD-video
 • Beschrijfbaar label voor gemakkelijke identificatie en organisatie
 • Ontworpen met UHS-1 bus architectuur
 • Gebouwd en getest om ruwe omgevingen te weerstaan

Wat past er op een geheugenkaart?

wat past er op een geheugenkaart

Filteren  
Accessoires geschikt / bestemd voor  
Type accessoire  
prijs  

Geheugenkaarten en kaartlezers

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 • 15 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst