64GB Kingston SDXC geheugenkaart

MerkKingston
€ 19,95

De Kingston Canvas Select SDXC geheugenkaart is ontworpen voor betrouwbaarheid, waardoor hij ideaal is om video's in HD-kwaliteit op te nemen en foto's op hoge resolutie te schieten. De Kingston Canvas Select kaarten zijn bij ons verkrijgbaar in standaard SD en in MICRO-SD formaat en in groottes van 32GB, 64GB, 128GB, 256GB, en 512GB. Let op: Niet alle wildcamera's accepteren SD kaartjes groter dan 32GB én let op dat de meeste wildcamera's gebruik maken van het standaard SD-kaart formaat en niet van het MICRO-SD kaart formaat! Controleer dit dus eerst goed bij de specificaties van de camera!

De Kingston Canvas Select SDXC geheugenkaart is ontworpen voor betrouwbaarheid, waardoor hij ideaal is om video's in HD-kwaliteit op te nemen en foto's op hoge resolutie te schieten. De Kingston Canvas Select kaarten zijn bij ons verkrijgbaar in standaard SD en in MICRO-SD formaat en in groottes van 32GB, 64GB, 128GB, 256GB, en 512GB. In de meeste situaties geldt dat voor wildcamera's een SD kaart van 32GB of 64GB ruim voldoende opslagruimte biedt voor het vastleggen van een grote verzameling beelden. Voor nestkastcamera's kan een 128GB kaartje prettig zijn, omdat je dan langer in het verleden beelden terug kunt kijken. Voor wildcamera's die zijn aangesloten op netstroom kan het ook prettig zijn om een grotere SD kaart aan te schaffen. Kingston Canvas Select kaarten zijn getest op duurzaamheid, dus u kunt erop vertrouwen dat de gegevens beschermd zullen zijn, zelfs onder extreme omstandigheden.

Let op: Niet alle wildcamera's accepteren SD kaartjes groter dan 32GB én let op dat de meeste wildcamera's gebruik maken van het standaard SD-kaart formaat en niet van het MICRO-SD kaart formaat! Controleer dit dus eerst goed bij de specificaties van de camera!

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voorWildcamera's, Warmtebeeldcamera's en Nachtzichtkijkers, Nestkastcamera's en live streaming, Audio monitoring apparatuur, Zelfbouw cameravalsystemen
MerkKingston
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:64GB Kingston SDXC geheugenkaart
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!