Zakelijke bestellingen

Zakelijke bestellingen van binnen Nederland
Bij alle bestellingen wordt een factuur geleverd met daarop de BTW afzonderlijk gemeld. Wilt u liever op rekening bestellen, dan is dit in de meeste gevallen geen probleem. U kunt gewoon uw bestelling in onze webshop plaatsen. Tijdens het bestelproces kunt u in het opmerkingenveld eventuele extra factuurgegevens vermelden, zoals een inkoopordernummer. Als u aan bent gekomen bij de “betaling” stap in het bestelproces, kies dan voor de optie “vooruitbetalen per bank”. Wij nemen uw bestelling dan gewoon in behandeling en sturen u een factuur voor het voldoen van de betaling. De standaard betalingstermijn op onze facturen is 30 dagen. Wij versturen de bestelling meteen, maar verzoeken u dus om de factuur binnen 30 dagen na factuurdatum te voldoen.

Na uw eerste bestelling in de webshop kunnen wij een koppeling maken in uw persoonlijke account (zorg er daarom wel voor dat u de optie “maak een account aan voor uw volgende bezoek” aan vinkt tijdens uw eerste bestelling), waardoor u de volgende keer automatisch op rekening kunt bestellen.

Let op: de mogelijkheid om op rekening te bestellen geldt alleen voor zakelijke klanten. Wildlife Monitoring Solutions behoudt zicht te allen tijde het recht voor om het bestellen op rekening zonder verdere opgaaf van redenen te weigeren.

Intracommunautaire transacties
Bent u een ondernemer buiten Nederland, maar binnen de Europese Unie (EU), en heeft u een geldig BTW-nummer, dan is het mogelijk om de BTW in eigen land te voldoen en kunt u uw bestelling bij ons dus zonder BTW betalen. Dit wordt een intracommunautaire transactie genoemd. Wilt u uw bestelling als een intracommunautaire transactie laten verlopen, dan is dat in de meeste gevallen geen probleem. U kunt gewoon uw bestelling in onze webshop plaatsen. Tijdens het bestelproces dient u in het opmerkingenveld uw geldige BTW-nummer in te vullen. Als u aan bent gekomen bij de “betaling” stap in het bestelproces, kies dan voor de optie “vooruitbetalen per bank”. Wij nemen uw bestelling dan gewoon in behandeling, controleren het door u opgegeven BTW-nummer en als dit juist is, sturen wij u een factuur exclusief BTW voor het voldoen van de betaling. De standaard betalingstermijn op onze facturen is 30 dagen. Wij versturen de bestelling meteen, maar verzoeken u dus om de factuur binnen 30 dagen na factuurdatum te voldoen.

Na uw eerste bestelling in de webshop kunnen wij uw BTW-nummer aan uw persoonlijke account koppelen (zorg er daarom wel voor dat u de optie “maak een account aan voor uw volgende bezoek” aan vinkt tijdens uw eerste bestelling), waardoor u de volgende keer automatisch exclusief BTW en op rekening kunt bestellen.

 Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50 en binnen Europa vanaf € 250
 Hulp nodig? 06 19 550 336