WMS Universeel Zonnepaneel 12V (5 Watt)

€ 109,95

Dit universele zonnepaneel van 12V 5W is perfect geschikt voor de meeste wildcamera's met een 12V voedingscircuit, zoals alle Wilsus camera's, maar ook voor de Browning, Stealth Cam, Moultrie, en Snyper cameravallen. Het paneel is 17 bij 18,5 cm en een 3 cm dik. De standaard aansluitplug is 4.0x1.7mm maar er wordt een adapter plug meegeleverd die de standaardplug omvormt naar 5.5x2.1mm (o.a. geschikt voor Browning, Stealth Cam, Moultrie). Het is een 12V / 2A zonnepaneel, met 2 ingebouwde 5000 mAh Li-ion batterijen. Het zonnepaneel is waterdicht en kan ook middels de meegeleverde adapter opgeladen worden. Met dit paneel kan je je wildcamera véél langer in het veld laten staan, zonder terug te moeten om de batterijen te vervangen!

Dit universele zonnepaneel van 12V 5W is perfect geschikt voor de meeste wildcamera's met een 12V voedingscircuit, zoals alle Wilsus camera's, maar ook voor de Browning, Stealth Cam, Moultrie, en Snyper cameravallen.

Het paneel is 17 bij 18,5 cm en een kleine 3 cm dik. De standaard aansluitplug is 4.0x1.7mm maar er wordt een adapter plug meegeleverd die de standaardplug omvormt naar 5.5x2.1mm (o.a. geschikt voor Browning, Stealth Cam, Moultrie). 

Het is een 12V / 2A zonnepaneel, met een ingebouwde mAh Li-ion batterij (2*5000mAH). Het zonnepaneel is waterdicht en kan ook middels de meegeleverde adapter opgeladen worden. Met dit paneel kan je je wildcamera véél langer in het veld laten staan, zonder terug te moeten om de batterijen te vervangen!

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voor Wildcamera's, Zelfbouw cameravalsystemen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WMS Universeel Zonnepaneel 12V (5 Watt)
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!