WMS Prikstok met statiefsteun

€ 29,95

Met de WMS prikstok met statiefaansluiting kunt u de camera snel en gericht plaatsen. De camerasteun wordt in het veld geplaatst en heeft een universele statiefschroef die volledig zwenkbaar is. Zo is de camera dus in bijna alle denkbare posities te manoeuvreren. De camerasteun werkt perfect met alle cameravallen waarbij de statiefschroef aan de onderzijde zit (o.a. bij Browning en Bushnell), maar het werkt ook prima met camera's waarbij de statiefaansluiting aan de achterzijde zit. De minimale plaatsingshoogte is ongeveer 45 cm boven de grond. De maximale plaatsingshoogte is ongeveer 98 cm boven de grond. Dit is gemeten tot de bovenkant van de statiefaansluiting.

Met deze WMS Prikstok met statiefaansluiting kunt u de camera snel en gericht plaatsen.

De camerasteun wordt in het veld geplaatst en heeft een universele statiefschroef die volledig zwenkbaar is. Zo is de camera dus in bijna alle denkbare posities te manoeuvreren. De camerasteun werkt perfect met alle cameravallen waarbij de statiefschroef aan de onderzijde zit (o.a. bij Browning en Bushnell), maar het werkt ook prima met camera's waarbij de statiefaansluiting aan de achterzijde zit. 

De WMS Prikstok is gemaakt van roestvrij staal en is dus bestand tegen de weersomstandigheden!

De minimale plaatsingshoogte is ongeveer 45 cm boven de grond. De maximale plaatsingshoogte is ongeveer 98 cm boven de grond. Dit is gemeten tot de bovenkant van de statiefaansluiting. De hoogte van de cameralens kan dus afhankelijk van het camera model op maximaal ongeveer 110 cm hoogte staan. 

De WMS veld prikstok is vooral ideaal voor gebruik bij weidevogelmonitoring, omdat de stok licht, handzaam, stevig én snel te plaatsen is.

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voor Wildcamera's, Zelfbouw cameravalsystemen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WMS Prikstok met statiefsteun
Uw waardering