Winghome Zonnepaneel 12V (2 Watt)

€ 69,95

Dit universele zonnepaneel van 12V is perfect geschikt voor de meeste wildcamera's met een 12V voedingscircuit, zoals alle Wilsus camera's, maar ook voor de Browning, Stealth Cam, Moultrie, en Snyper cameravallen. Het paneel is 14 bij 16 cm en een kleine 3 cm dik. De standaard aansluitplug is 4.0x1.7mm maar er wordt een adapter plug meegeleverd die de standaardplug omvormt naar 5.5x2.1mm (o.a. geschikt voor Browning, Stealth Cam, Moultrie). Het is een 12V / 2A zonnepaneel, met een ingebouwde 1500 mAh Li-ion batterij. Het zonnepaneel is waterdicht en kan ook middels de meegeleverde adapter opgeladen worden. Met dit paneel kan je je wildcamera véél langer in het veld laten staan, zonder terug te moeten om de batterijen te vervangen!

Dit universele zonnepaneel van 12V is perfect geschikt voor de meeste wildcamera's met een 12V voedingscircuit, zoals alle Wilsus camera's, maar ook voor de Browning, Stealth Cam, Moultrie, en Snyper cameravallen.

Het paneel is 14 bij 16 cm en een kleine 3 cm dik. De standaard aansluitplug is 4.0x1.7mm maar er wordt een adapter plug meegeleverd die de standaardplug omvormt naar 5.5x2.1mm (o.a. geschikt voor Browning, Stealth Cam, Moultrie).

Het is een 12V / 2A zonnepaneel, met een ingebouwde 1500 mAh Li-ion batterij. Het zonnepaneel is waterdicht en kan ook middels de meegeleverde adapter opgeladen worden. Met dit paneel kan je je wildcamera véél langer in het veld laten staan, zonder terug te moeten om de batterijen te vervangen!

Winghome Zonnepaneel 12V.

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voorWildcamera's, Zelfbouw cameravalsystemen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Winghome Zonnepaneel 12V (2 Watt)
Uw waardering