Warmtebeeldcamera's | Een nieuwe dimensie!

Het gebruik van warmtebeeldcamera’s, of warmtebeeldkijkers, stijgt in populariteit onder de natuurprofessionals en -liefhebbers. Warmtebeeldcamera’s brengen gedurende lastige weersomstandigheden (bijv. mist) en volledige duisternis, warmbloedige dieren en overige warmteobjecten prachtig in beeld, en dat op een zeer lange afstand van honderden meters tot méér dan een kilometer. Het beeld wordt namelijk gevormd op basis van warmtedetectie (infrarode straling). Oók is deze high-tech tool zeer nuttig gedurende de dag voor bijvoorbeeld het waarnemen van gecamoufleerde dieren. Het is dan ook de ideale tool voor vogelobservaties, zoogdiertellingen, de jacht, máár ook voor rechtshandhaving en beveiligingsdoeleinden.

Ons assortiment aan warmtebeeldcamera's

Warmtebeeldcamera's worden tot op de dag van vandaag steeds meer verfijnd, waardoor ze niet alleen betaalbaarder worden, maar óók steeds beter presteren! Met toenemende interesse, stijgt ook de diversiteit aan mogelijkheden. Net als met wildcamera’s wordt het daarom steeds lastiger om tot één keuze te komen wat betreft het aanschaffen van een warmtebeeldcamera. Het is daarom goed om bewust te zijn van een aantal essentiële eigenschappen die typerend zijn voor het selecteren van een goede warmtebeeldcamera. Hiervoor verwijzen we u graag naar onze kennisbank.

Hieronder treft u ons complete assortiment aan warmtebeeldcamera’s. Wij zijn officieel dealer van de merken Flir, Guide, Hikvision en Pulsar. Dit betekent dat wij deze producten rechtstreeks bij de producent inkopen en importeren naar Nederland. Bent u specifiek op zoek naar een bepaald merk dan kunt u in het linkermenu ook meteen filteren op dat merk. U kunt ook verschillende warmtebeeldcamera’s in de vergelijking zetten (middels de knop “Vergelijken”). Staat het merk of model dat u zoekt niet op de website, neem dan even contact met ons op. Misschien kunnen wij de betreffende warmtebeeldcamera tóch voor u leveren, en anders helpen wij u graag verder met goed advies voor een mogelijk alternatief!

Filteren  
  1. Detectiebereik Ultra-long range (> 1.500m) Verwijder dit filter
  2. Kleurpaletten White Hot Verwijder dit filter
Alles wissen
Accessoires geschikt / bestemd voor  
Type accessoire  
prijs  
Type warmtebeeldcamera  
Merk  
Detector  
Lens diameter  
Gezichtsveld breedte (FOV)  
Gezichtsveld hoogte (FOV)  
Gezichtsveld breedte @ 1.000m  
Optische vergroting  
Maximale digitale zoom  
Maximale vergroting (optisch/digitaal gecombineerd)  
Type beeldfocus  
Dioptrie instelling  
Detectiebereik  
Display resolutie  
Display type  
Display frame rate (Hertz)  
Kleurpaletten  
Observatiemodi  
Opnamefunctie  
WiFi functie  
Externe geheugencapaciteit  
Meertalig cameramenu  
Gebruiksduur  
Stroomvoorziening  
Statiefaansluiting  
IP-Rating voor waterbestendigheid  
Stootbestendigheid  
Fabrieksgarantie  

Warmtebeeldcamera's

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst