Time Lapse functionaliteit

De timelapse functionaliteit op uw camera

Met een timelapse functie maakt uw camera op een – door u ingesteld – vast interval foto’s of video’s. Deze techniek is geschikt voor verschillende toepassingen. Als u van plan bent een timelapse camera te kopen, denk dan bijvoorbeeld aan de monitoring van broedende watervogels of het monitoren van natuurherstelmaatregelen. U vindt bij Wildlife Monitoring Solutions een breed aanbod aan toestellen met deze functie, waardoor een timelapse camera kopen een verstandige keuze is.

De timelapse functie op een camera dient voor verschillende doelen

Het timelapse camera kopen is ideaal wanneer u een langdurig proces vast wilt leggen. Een mooi voorbeeld daarvan is de bouw van een huis of ander object. Middels time lapse kan dat proces van soms weken of maanden worden samengevat in een filmpje van minder dan een minuut. Prachtig om te hebben en om te laten zien aan anderen! Het kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals waar de functie minder tot zijn recht komt, maar toch zeer nuttig is. Met een timelapse verzekert u namelijk dat de gegevens nog steeds bruikbaar zijn als de wildlife camera is verstoord door een dier, lege batterijen, volle SD-kaart, et cetera. Door vooraf deze functie in te stellen, kunt u terug refereren naar een exact tijdsmoment van wanneer de cameraval nog onverstoord was. De Browning-camera’s beschikken standaard over deze functie. Overigens beschikt niet iedere camera over een timelapse functie, dus als u veel gebruik denkt te maken van deze functie, is het verstandig om een timelapse camera te kopen. U kunt ook onze kennisbank bekijken voor meer informatie.

Bekijk ons aanbod en schaf professioneel materiaal aan

Als u overweegt een timelapse camera te kopen, dan vindt u bij ons gegarandeerd een geschikt model. Of u nu een wildcamera wilt of specifiek een camera waarmee u een timelapse kunt maken: we hebben een breed assortiment voor u klaarliggen. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Gebruik dan onze keuzehulp of neem contact met ons op.