Time Lapse functionaliteit

De timelapse functionaliteit op uw camera

Met een timelapse functie maakt uw camera op een - door u ingesteld - vast interval foto’s of video’s. Deze techniek is geschikt voor verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan de monitoring van broedende watervogels of het monitoren van natuurherstelmaatregelen. U vindt bij Wildlife Monitoring Solutions een breed aanbod aan toestellen met deze functie.

De timelapse functie op een camera dient voor verschillende doelen

De timelapse functie van een camera is onder andere ideaal om een langdurig proces vast te leggen. Het kan ook voor een compleet ander doel worden gebruikt, waar die minder tot zijn uiting komt, maar desalniettemin zeer nuttig is. Met een timelapse verzekert u namelijk dat de gegevens nog steeds bruikbaar zijn als de wildlife camera is verstoord door een dier, lege batterijen, volle SD-kaart, et cetera. Door vooraf deze functie in te stellen, kunt u terug refereren naar een exact tijdsmoment van wanneer de cameraval nog onverstoord was. U weet dan precies van wanneer tot wanneer de camera in ieder geval gewerkt heeft. De Browning-camera’s beschikken standaard over deze functie. Overigens beschikt niet iedere camera over een timelapse functie, en verschillen ook de instelmogelijkheden van model tot model. Let hier goed op indien u veel gebruik denkt te gaan maken van de timelapse functie en vraag ons eventueel even om een toelichting als dit uw voornaamste doel is. U kunt ook onze kennisbank bekijken voor meer informatie.

Bekijk ons aanbod en schaf professioneel materiaal aan

Als u een wildcamera wilt kopen, vindt u gegarandeerd een mooi model in ons uitgebreide assortiment. Zo vindt u bijvoorbeeld een camera waarmee u een timelapse kunt maken. Zoekt u een model voor een specifieke toepassing? Gebruik dan onze keuzehulp of stel uw vraag via info@wildlifemonitoringsolutions.nl of +316 43 444 755.