Prepaid Simkaart + installatie (KPN / T-Mobile)

MerkKPN
€ 29,95

Voor de cameravallen die foto's kunnen overzenden via MMS of EMAIL bieden wij de mogelijkheid om deze volledig geïnstalleerd en klaar voor gebruik af te leveren. Wij maken daarbij gebruik van een T-Mobile prepaid simkaart met 10 euro beltegoed er op. De cameravallen die foto's kunnen overzenden vragen namelijk specifieke instellingen van de provider die u wilt gebruiken voor het oversturen van de beelden, en dit komt heel precies. Een enkele typefout en het overzenden zal niet goed gaan. Wilt u dit gepuzzel liever vermijden, kies dan voor deze T-Mobile simkaart als accessoire bij uw cameraval en ga meteen aan de slag!

Voor de cameravallen die foto's kunnen overzenden via MMS of EMAIL (op dit moment zijn dat de camera's die u hier kunt vinden) bieden wij de mogelijkheid om deze volledig geïnstalleerd en klaar voor gebruik af te leveren. Wij maken daarbij gebruik van een T-Mobile Prepaid simkaart met 10 euro beltegoed er op (na registratie op de website van T-Mobile). De cameravallen die foto's kunnen overzenden vragen namelijk specifieke instellingen van de provider die u wilt gebruiken voor het oversturen van de beelden, en dit komt heel precies. Een enkele typefout en het overzenden zal niet goed gaan. Wilt u dit gepuzzel liever vermijden, kies dan voor deze T-Mobile simkaart als accessoire bij uw cameraval en ga meteen aan de slag! Wilt u toch heel graag met een andere provider werken, laat het ons dan gerust weten, en dan bekijken we per aanvraag hoe makkelijk we dit mogelijk kunnen maken.

Omdat de tarieven voor bellen, smsen, en internetten tegenwoordig in de hele EU gelijk is, zijn de kosten voor het gebruik van een Nederlandse T-Mobile kaart voor de hele EU gelijk! Dus ook als u bijvoorbeeld een vakantiehuis of jachtgebied in het buitenland wilt monitoren kunt u tegenwoordig prima gebruik maken van een Nederlandse T-Mobile simkaart.

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voor Wildcamera's
Merk KPN
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Prepaid Simkaart + installatie (KPN / T-Mobile)
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!