Struikrover ®

€ 280,00

De Struikrover® is een speciale buis - ontwikkeld door Matthijs Smaal - om gemakkelijk alle soorten marterachtigen en vele andere kleine (zoog)dieren in beeld te brengen. Denk aan wezel, hermelijn, egel, muizen, maar ook vogels! De Struikrover® is zeer eenvoudig in gebruik en door de lage plaatsing is deze cameravalopstelling makkelijk te verbergen waarmee de kans op diefstal aanzienlijk minder is. De Struikrover® bestaat uit een korte, robuuste PVC buis van zo'n 40 cm in lengte. In de buis bevindt zich een houten plateau waaraan u gemakkelijk de wildcamera kunt bevestigen m.b.v. een universele 1/4 inch schroef (vergelijkbaar met statief). Op datzelfde plateau kunt u een blikje sardientjes (lokmiddel) vastklemmen, zo'n 35 cm voor de camera. Wegens het feit dat dieren vlak voor de camera bewegen, leveren we aanvullend een voorzetlens welke gemakkelijk aan de camera kan worden bevestigd.

Struikrover® | Ideaal voor de monitoring van alle marterachtigen en andere kleine zoogdieren!  

De 'Struikrover®' is een speciale buis - ontwikkeld door Matthijs Smaal - om gemakkelijk alle soorten marterachtigen en vele andere kleine (zoog)dieren in beeld te brengen. Denk aan wezel, hermelijn, egel, muizen, maar ook vogels! De Struikrover® is zeer eenvoudig in gebruik en door de lage plaatsing is deze cameravalopstelling makkelijk te verbergen waarmee de kans op diefstal aanzienlijk minder is. 

Struikrover® | Hoe werkt het?

De Struikrover® bestaat uit een korte, robuuste PVC buis van zo'n 40 cm in lengte. In de buis bevindt zich een houten plateau waaraan u gemakkelijk de wildcamera kunt bevestigen m.b.v. een universele 1/4 inch schroef (vergelijkbaar met statief). Op datzelfde plateau kunt u een blikje sardientjes (lokmiddel) vastklemmen, zo'n 35 cm voor de camera. Door een gaatje te prikken in het blikje sardines komt er een geur vrij die zoogdieren naar de Struikrover® lokt. Deze geur blijft voor lange tijd goed en dus hoeft u niet telkens het blikje sardines te vervangen. Uit onderzoek blijkt dat deze visgeur zeer effectief werkt, met name voor roofdieren. Wegens het feit dat dieren vlak voor de camera bewegen, leveren we aanvullend een voorzetlens die gemakkelijk aan de camera kan worden bevestigd. Zodoende hoeft u niet bang te zijn voor onscherpe beelden. Let wel, de wildcamera is niet standaard bijgesloten bij dit product!

Struikrover® | Geschikte wildcamera's

De Struikrover® wordt standaard zonder wildcamera geleverd. Het is goed om vooraf na te gaan welke cameramodellen geschikt zijn voor de Struikrover®. Wij raden u de volgende wildcamera's aan:  

  • De Browning Strike Force Pro X: deze wildcamera is snel, gevoelig, klein, en levert goede, scherpe beelden. De Strike Force Pro X heeft een zichtbare infrarood flits, welke voor de best mogelijke belichting zorgt. Het is hiermee het meest favoriete model voor gebruik in combinatie met de Struikrover®.
  • De Browning Dark Ops Pro X: Dit model is identiek aan de Strike Force Pro X, maar dan met een volledig onzichtbare infrarood flits. Dit maakt de Dark Ops Pro X vooral heel geschikt op plaatsen waar kans op diefstal aanwezig is, en de camera dus zo min mogelijk moet opvallen. Ook bij gecombineerd gebruik met en zonder de Struikrover® is dit een goede keuze omdat de camera ook heel goed presteert als losse wildcamera. 
  • Eigen wildcamera: beschikt u al over een wildcamera en bent u benieuwd of deze geschikt is voor de Struikrover®? Neem dan gerust contact met ons op.
Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voorWildcamera's
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Struikrover ®
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!