Stealth Cam G45NG MAX

MerkStealth Cam

Niet op voorraad

€ 249,00

De Stealth Cam G45NG MAX is het nieuwe cameramodel van Stealth Cam. Deze wildcamera is voorzien van geweldige eigenschappen, en dat voor een zéér schappelijke prijs! De G45NG MAX is voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits en wordt dus minder snel opgemerkt door de omgeving. Een uitstekende wildcamera om dieren mee vast te kunnen leggen, maar ook voor beveiligingstoepassingen! Dit cameramodel levert voortreffelijke beeldopnames, voor zowel foto als video, en dat met een zeer snelle reactiesnelheid van maar liefst 0.4 seconden. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Stealth Cam G45NGMAX zijn:
- Detectiebereik van 20 meter / flitsbereik van 30 meter
- Maximale fotoresolutie van 26MP / 1080p HD videoresolutie
- Hybride- en time-lapse functie

Stealth Cam 2019 G45NG MAX

De Stealth Cam G45NG MAX is het nieuwe cameramodel van Stealth Cam. Deze wildcamera is voorzien van geweldige eigenschappen, en dat voor een zéér schappelijke prijs! De G45NG MAX is voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits en wordt dus minder snel opgemerkt door de omgeving. Een uitstekende wildcamera om dieren mee vast te kunnen leggen, maar ook voor beveiligingstoepassingen! Dit cameramodel levert voortreffelijke beeldopnames, voor zowel foto als video, en dat met een zeer snelle reactiesnelheid van maar liefst 0.4 seconden. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Stealth Cam G45NGMAX zijn:

Stealth Cam 2019 G45NG MAX | Uiterlijke kenmerken

De Stealth Cam G45NG MAX is een compacte cameraval met een groen-gecamoufleerde behuizing. Net als de Browning modellen, is de wildcamera voorzien van een klepje op de onderste helft van de voorzijde waar de instellingen dienen te worden ingevoerd. De instellingen zijn uiterst eenvoudig te bedienen, waarbij het tevens mogelijk is om gebruik te maken van voorgeprogrammeerde instellingen. De AA batterijen (8 stuks) gaan in een speciale batterijslede, die d.m.v. een kliksysteem onderin de wildcamera wordt geschoven. Bij gebruik van Energizer Ultimate Lithium batterijen kan de wildcamera het een respectabele 7 à 8 maanden volhouden.

Stealth Cam 2019 G45NG MAX | Voordelen

+ snelle reactietijd (0.4s)

+ gehéél onzichtbare infrarood flits

+ geweldige beeldresolutie

+ respectabele batterijduur

+ SD-kaartbeheer functie

Stealth Cam 2019 G45NG MAX | Alternatieven

Bent u op zoek naar cameraval met net wat meer geavanceerde eigenschappen? Bekijk dan ook eens de nieuwe Browning Spec Ops EDGE. Deze wildcamera is voorzien van allerlei fijne kneepjes waarmee u uw wildcamera nog specifieker kunt opstellen om het gewenste resultaat te krijgen.

Stealth Cam 2019 G45NG MAX | Onafhankelijk review door Silvavir Ecologisch Advies

Sinds de zomer van 2019 zijn wij een samenwerking aangegaan met Silvavir ecologisch advies. In samenwerking met ons voeren zij gestandaardiseerde en objectieve reviews van wildcamera’s uit. We zijn deze samenwerking aangegaan om meer inzicht te geven in de verschillen en overeenkomsten tussen de merken en modellen op de huidige markt, en om mensen een handreiking te bieden bij het kiezen van de juiste wildcamera voor de toepassing die zij voor ogen hebben. Voor dit model is nog geen review beschikbaar.

Stealth Cam 2019 G45NG MAX | Gestandaardiseerd review door Trailcampro

Trailcampro is de grootste aanbieder van wildcamera's in de Verenigde Staten. Zij schrijven gestandaardiseerde reviews van bijna alle wildcamera's die op de markt te verkrijgen zijn, en dat maakt de onderlinge vergelijkbaarheid van de verschillende camera's een stukje makkelijker! Daarom verwijzen wij graag naar hun reviews om u een onafhankelijk beeld van de kwaliteit van de camera's te geven. Lees hier het review van de Stealth Cam G45NG MAX door Trailcampro.

Stealth Cam 2019 G45NG MAX | Aanbevolen accessoires

Alle cameravallen worden standaard geleverd zonder accessoires. Om meteen met uw wildcamera aan de slag te kunnen heeft u echter minimaal een set batterijen en een SDHC geheugenkaart nodig. Voor dit model is dat een standaard SDHC geheugenkaart van minimaal Class 10, zoals de Sandisk Ultra kaartjes in ons assortiment. Verder raden wij voor dit model aan om gebruik te maken van de Energizer Ultimate Lithium batterijen (niet oplaadbaar), of de Panasonic Eneloop of Eneloop PRO oplaadbare batterijen. Het voordeel van de lithium batterijen ten opzichte van de oplaadbare Eneloop batterijen is vooral dat de eerste beter bestand zijn tegen winterse temperaturen en dat ze langer mee gaan voordat ze leeg zijn. Het nadeel is dat ze niet oplaadbaar zijn. Kiest u voor oplaadbare batterijen, denk dan ook aan de Japcell snellader voor het geval u zelf geen goede batterijlader in huis heeft!

Naast batterijen en een geheugenkaart zijn er nog allerlei andere accessoires beschikbaar voor deze camera. Zo zijn er allerlei speciale bevestigingsmaterialen zoals boomvorken en steunen, maar ook accessoires die er voor zorgen dat de camera veiliger wordt geplaatst, zoals een stalen cameravalbehuizing of een python kabelslot. U kunt deze accessoires meteen hierboven aanvinken en als bundel uw bestelling plaatsen, maar u kunt ook het complete overzicht aan accessoires hier bekijken.

Typenummer: dit is de Stealth Cam 2019 G45NG MAX wildcamera met typenummer STC-G45NG-MAX.

Meer informatie
Merk Stealth Cam
Merk Stealth Cam
Afmetingen 13.3 x 8.9 x 6.99 cm
Type wildcamera Standaard lokale opslag
Opname opties Foto, Video, en Hybride modus
Live stream functie Nee
Maximale fotoresolutie 26 Megapixels
Videoresolutie opties 1080p FULL HD @ 30 fps
Maximale videolengte overdag 180 sec
Maximale videolengte 's nachts 180 sec
Dynamic Video / Smart IR Video Nee
Type flits onzichtbaar infrarood (no glow)
Flitsbereik 30 meter
Detectiebereik 20 meter
Lens beeldhoek 45 graden
Zoom functie Nee
Reactietijd fotostand 0.4 sec
Hersteltijd fotostand 2 sec
Reactietijd videostand 1.36 sec
Hersteltijd videostand 2.9 sec
Max # beelden per detectie 9
Trigger interval instelbaar Ja
Nachtbeelden in kleur Nee
Activiteitstimer Nee
Time Lapse functionaliteit Ja, alleen bij daglicht
Minimaal time lapse interval 1 sec
Ingebouwde viewer Nee
Instelbare camera naam Ja
Aantal en type batterijen 8 x AA
Externe voedingsaansluiting Ja
Maximale geheugencapaciteit 512 GB
Wachtwoordbeveiliging Ja
Uitsparing voor python kabelslot Ja
Meertalig cameramenu Nee, alleen Engelstalig
Overige noemenswaardige specificaties

SD Overwrite functie, wat betekent dat automatisch de oudste beelden kunnen worden verwijderd als de geheugenkaart vol dreigt te raken.
GPS GEO-Tagging functie, waarbij je zelf de juiste coördinaten in de camera moet zetten.

Originele gebruikershandleiding

Stealth Cam Manuals

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stealth Cam G45NG MAX
Uw waardering