Spypoint Solar Dark

MerkSpypoint

Niet op voorraad

€ 299,00

Dit model wordt niet meer geproduceerd. De opvolger van de Spypoint Solar Dark is de Spypoint Force-Pro-S.

Spypoint Solar Dark

De Spypoint Solar Dark is de tegenhanger van de Spypoint Solar. In tegenstelling tot de Spypoint Solar is de Spypoint Solar Dark voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits. Ideaal tegen verstoring en diefstal! Wat de Spypoint Solar modellen écht uniek maakt is het geïntegreerde zonnepaneel bovenop de camera. Diverse tests en reviews hebben uitgewezen dat deze camera in de meeste omstandigheden volledig kan draaien op de stroom die opgewekt wordt met dit kleine paneel! Zo zijn batterijen verleden tijd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Spypoint Solar Dark zijn:

Spypoint Solar Dark | Uiterlijke kenmerken

De Spypoint Solar Dark is gemakkelijk te herkennen aan het zonnepaneel dat vast zit aan de bovenzijde van de camera. Dit zonnepaneel vereist geen direct zonlicht en laadt de interne batterij al op zodra het in aanraking komt met enig aanwezig licht; zelfs binnenverlichting! Het cameramodel is compact met aan de voorzijde een grijs-gecamoufleerde behuizing. De behuizing is aan de rechterzijde voorzien van een sluitklem, waar de instellingen dienen te worden ingevoerd. De 2.0 inch ingebouwde kleurenviewer maakt het mogelijk om live te zien wat de wildcamera waarneemt en gemaakte beelden direct in het veld te bekijken. Indien gewenst, kunnen er externe AA batterijen worden toegevoegd aan de achterzijde van de camera, d.m.v. een kliksysteem aan de onderkant. Bij gebruik van Energizer Ultimate Lithium batterijen kan de wildcamera het een verbluffende 35 maanden volhouden! (gebruik van het zonnepaneel niet meegerekend)

Spypoint Solar Dark | Voordelen

+ razendsnelle reactie (0.07s)- en hersteltijd (0.3s)

+ gehéél onzichtbare infrarood flits

+ ingebouwde 2.0 inch kleurenviewer

+ intuïtief menu

+ vrijwel onbeperkte batterijduur

Spypoint Solar Dark | Onafhankelijk review door Silvavir Ecologisch Advies

Sinds de zomer van 2019 zijn wij een samenwerking aangegaan met Silvavir ecologisch advies. In samenwerking met ons voeren zij gestandaardiseerde en objectieve reviews van wildcamera’s uit. We zijn deze samenwerking aangegaan om meer inzicht te geven in de verschillen en overeenkomsten tussen de merken en modellen op de huidige markt, en om mensen een handreiking te bieden bij het kiezen van de juiste wildcamera voor de toepassing die zij voor ogen hebben. Het volledige review van de Spypoint Solar Dark is hier te vinden.

Spypoint Solar Dark | Gestandaardiseerd review door Trailcampro

Trailcampro is de grootste aanbieder van wildcamera's in de Verenigde Staten. Zij schrijven gestandaardiseerde reviews van bijna alle wildcamera's die op de markt te verkrijgen zijn, en dat maakt de onderlinge vergelijkbaarheid van de verschillende camera's een stukje makkelijker! Daarom verwijzen wij graag naar hun reviews om u een onafhankelijk beeld van de kwaliteit van de camera's te geven. Lees hier het review van de Spypoint Solar Dark door Trailcampro.

Spypoint Solar Dark | Aanbevolen accessoires

Alle cameravallen worden standaard geleverd zonder accessoires. Om meteen met uw wildcamera aan de slag te kunnen heeft u echter minimaal een set batterijen en een SDHC geheugenkaart nodig. Voor dit model is dat een standaard SDHC geheugenkaart van minimaal Class 10, zoals de Sandisk Ultra kaartjes in ons assortiment. Verder raden wij voor dit model aan om gebruik te maken van de Energizer Ultimate Lithium batterijen (niet oplaadbaar), of de Panasonic Eneloop of Eneloop PRO oplaadbare batterijen. Het voordeel van de lithium batterijen ten opzichte van de oplaadbare Eneloop batterijen is vooral dat de eerste beter bestand zijn tegen winterse temperaturen en dat ze langer mee gaan voordat ze leeg zijn. Het nadeel is dat ze niet oplaadbaar zijn. Kiest u voor oplaadbare batterijen, denk dan ook aan de Everactive snellader voor het geval u zelf geen goede batterijlader in huis heeft!

Naast batterijen en een geheugenkaart zijn er nog allerlei andere accessoires beschikbaar voor deze camera. Zo zijn er allerlei speciale bevestigingsmaterialen zoals boomvorken en steunen, maar ook accessoires die er voor zorgen dat de camera veiliger wordt geplaatst, zoals een stalen cameravalbehuizing of een python kabelslot. U kunt deze accessoires meteen hierboven aanvinken en als bundel uw bestelling plaatsen, maar u kunt ook het complete overzicht aan accessoires hier bekijken.

Typenummer: dit is de Spypoint Solar Dark wildcamera met typenummer 680096.

Meer informatie
MerkSpypoint
MerkSpypoint
Afmetingen17.5 x 9.6 x 9.9 cm
Type wildcameraStandaard lokale opslag
Opname optiesFoto, Video, en Hybride modus
Live stream functieNee
Maximale fotoresolutie12 Megapixels
Videoresolutie opties1080p FULL HD @ 30 fps
Maximale videolengte overdag90 sec
Maximale videolengte 's nachts90 sec
Dynamic Video / Smart IR VideoNee
Type flitsonzichtbaar infrarood (no glow)
Flitsbereik28 meter
Detectiebereik37 meter
Lens beeldhoek40 graden
Zoom functieNee
Reactietijd fotostand0.07 sec
Hersteltijd fotostand0.3 sec
Reactietijd videostand0.67 sec
Hersteltijd videostand1 sec
Max # beelden per detectie6
Trigger interval instelbaarJa
Nachtbeelden in kleurNee
ActiviteitstimerNee
Time Lapse functionaliteitJa, alleen bij daglicht
Minimaal time lapse interval60 sec
Ingebouwde viewerJa
Instelbare camera naamJa
Aantal en type batterijen8 x AA
Externe voedingsaansluitingJa
Maximale geheugencapaciteit32 GB
WachtwoordbeveiligingJa
Uitsparing voor python kabelslotJa
Meertalig cameramenuNee, alleen Engelstalig
Overige noemenswaardige specificaties

1. Geïntegreerd zonnepaneel
2. Timer functie voor tijden van de dag waarop de camera aan of uit moet staan

Originele gebruikershandleiding

Spypoint manuals

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spypoint Solar Dark
Uw waardering