Spypoint Link-Micro LTE

MerkSpypoint

Niet op voorraad

€ 199,00

Dit model wordt niet meer geproduceerd. De opvolger van de Spypoint Link-Micro LTE is de Spypoint LM2.

Spypoint Link-Micro LTE 4G WIRELESS

De Spypoint Link-Micro 4G WIRELESS is het mini wireless cameramodel van Spypoint. Hiermee is het mogelijk om met behulp van een simkaart overal op de wereld gemaakte camerabeelden (alléén foto) door te laten sturen naar de Spypoint App op je smartphone of naar een speciale online omgeving op de computer. Het gebruiksgemak en betaalbaarheid maakt dit een uitermate geschikte cameraval voor de beginnende wildcameragebruiker. De sensorgevoeligheid van de cameraval is in te stellen naar eigen voorkeur (low, medium, high). Zo kunt u kiezen voor een hoge gevoeligheid om kleinere dieren gemakkelijker op de camera te krijgen. Indien de focus ligt op de wat grotere diersoorten, of het verminderen van het aantal 'valse triggers' (d.w.z. foto's waar geen dier op staat), kan er voor een lagere gevoeligheid worden gekozen. De wildcamera is voorzien van een zichtbare infrarood flits, wat ervoor zorgt dat de beelden 's nachts goed belicht zijn. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Spypoint Link-Micro zijn:

  • Detectiebereik van 24 meter
  • Flitsbereik van 24 meter
  • Maximale fotoresolutie van 10MP (geïnterpoleerd)

Spypoint Link-Micro LTE | Uiterlijke kenmerken

De Spypoint Link Micro is een uiterst compacte wildcamera met aan de voorzijde een gecamoufleerde behuizing. De behuizing is aan de rechterzijde voorzien van één sluitklem, waar de AA batterijen en de Micro-SD kaart dienen te worden ingevoerd. De wildcamera stel je in met de gratis Spypoint app. De camera heeft alleen een aan-uit switch op de camera zelf. Oók maakt diezelfde app het mogelijk om instellingen aan te passen en de gemaakte beelden terug te kijken.

Spypoint Link-Micro LTE | Data tarieven

De Spypoint Link-Micro heeft een intern ingebouwde 4G simkaart. Deze wildcamera heeft een simlock, en daardoor is het dus niet mogelijk om zélf een andere simkaart te plaatsen. Je moet gebruik maken van de internationale simkaart die in de camera zit, en die automatisch het best beschikbare netwerk kiest op de locatie waar de camera geplaatst wordt. Dit werkt binnen Nederland, maar ook in de rest van Europa. Elke maand krijg je de eerste 100 beelden gratis, heb je deze limiet bereikt, dan zal de camera die maand geen beelden meer doorsturen naar de app (er worden uiteraard nog wel gewoon opnamen gemaakt en lokaal op de geheugenkaart opgeslagen). Tegen een maandelijkse vergoeding kan je zorgen dat er meer beelden per maand kunnen worden doorgestuurd. Deze maandelijkse vergoeding wordt rechtstreeks naar Spypoint betaalt, en hier zitten wij dus niet tussen. De tarieven voor de verschillende pakketten zijn hieronder weergegeven. Voor meer info over de spypoint data bundels, verwijzen we je graag door naar Spypoint.

In vergelijking tot een reguliere prepaid simkaart en de daarbij behorende tarieven voor het doorsturen van beelden, zijn deze tarieven heel marktconform. Kies je bijvoorbeeld voor het "Standaard pakket", dan betaal je € 10,- per maand (of zelfs maar € 7,- per maand als je in 1x voor een heel jaar betaalt) in ruil voor 1000 foto's. Dat betekent dat je ongeveer 1 cent per doorgestuurde foto betaalt. Bij gebruik van een reguliere KPN Prepaid simkaart is het tarief per foto ook ongeveer 1 cent. Je kunt het tariefplan op ieder moment wijzigen of stopzetten en teruggaan naar de gratis versie. 

Spypoint Link-Micro LTE | Voordelen

+ wireless functie (onbeperkte afstand)

+ zeer compacte behuizing

+ beelden komen rechtstreeks binnen op de Spypoint app op je telefoon of via een speciale webomgeving op de computer.

Spypoint Link-Micro LTE | Onafhankelijk review door Silvavir Ecologisch Advies

Sinds de zomer van 2019 zijn wij een samenwerking aangegaan met Silvavir ecologisch advies. In samenwerking met ons voeren zij gestandaardiseerde en objectieve reviews van wildcamera’s uit. We zijn deze samenwerking aangegaan om meer inzicht te geven in de verschillen en overeenkomsten tussen de merken en modellen op de huidige markt, en om mensen een handreiking te bieden bij het kiezen van de juiste wildcamera voor de toepassing die zij voor ogen hebben. Voor dit model is nog geen review beschikbaar.

Spypoint Link-Micro LTE | Gestandaardiseerd review door Trailcampro

Trailcampro is de grootste aanbieder van wildcamera's in de Verenigde Staten. Zij schrijven gestandaardiseerde reviews van bijna alle wildcamera's die op de markt te verkrijgen zijn, en dat maakt de onderlinge vergelijkbaarheid van de verschillende camera's een stukje makkelijker! Daarom verwijzen wij graag naar hun reviews om u een onafhankelijk beeld van de kwaliteit van de camera's te geven. Lees hier het review van de Spypoint Link Micro door Trailcampro.

Spypoint Link-Micro LTE | Aanbevolen accessoires

Alle cameravallen worden standaard geleverd zonder accessoires. Om meteen met uw wildcamera aan de slag te kunnen heeft u echter minimaal een set batterijen en een SDHC geheugenkaart nodig. Voor dit model is dat een standaard SDHC geheugenkaart van minimaal Class 10, zoals de Sandisk Ultra kaartjes in ons assortiment. Verder raden wij voor dit model aan om gebruik te maken van de Energizer Ultimate Lithium batterijen (niet oplaadbaar), of de Panasonic Eneloop of Eneloop PRO oplaadbare batterijen. Het voordeel van de lithium batterijen ten opzichte van de oplaadbare Eneloop batterijen is vooral dat de eerste beter bestand zijn tegen winterse temperaturen en dat ze langer mee gaan voordat ze leeg zijn. Het nadeel is dat ze niet oplaadbaar zijn. Kiest u voor oplaadbare batterijen, denk dan ook aan de Everactive snellader voor het geval u zelf geen goede batterijlader in huis heeft!

Naast batterijen en een geheugenkaart zijn er nog allerlei andere accessoires beschikbaar voor deze camera. Zo zijn er allerlei speciale bevestigingsmaterialen zoals boomvorken en steunen, maar ook accessoires die er voor zorgen dat de camera veiliger wordt geplaatst, zoals een stalen cameravalbehuizing of een python kabelslot. U kunt deze accessoires meteen hierboven aanvinken en als bundel uw bestelling plaatsen, maar u kunt ook het complete overzicht aan accessoires hier bekijken.

Typenummer: dit is de Spypoint Link-Micro LTE wildcamera met typenummer 680097.

Meer informatie
Merk Spypoint
Merk Spypoint
Afmetingen 11.0 x 7.9 x 5.6 cm
Type wildcamera Simkaart wireless
Opname opties Alleen Foto
Live stream functie Nee
Maximale fotoresolutie 10 Megapixels
Videoresolutie opties 720p HD
Dynamic Video / Smart IR Video Nee
Type flits zichtbaar infrarood (low glow)
Flitsbereik 24 meter
Detectiebereik 33 meter
Lens beeldhoek 42 graden
Zoom functie Nee
Reactietijd fotostand 0.61 sec
Hersteltijd fotostand 2 sec
Max # beelden per detectie 2
Trigger interval instelbaar Ja
Nachtbeelden in kleur Nee
Activiteitstimer Nee
Time Lapse functionaliteit Nee
Minimaal time lapse interval 0 sec
Ingebouwde viewer Nee
Instelbare camera naam Ja
Aantal en type batterijen 1 x Spypoint Lit-10 Accu
Externe voedingsaansluiting Ja
Maximale geheugencapaciteit 32 GB
Wachtwoordbeveiliging Nee
Uitsparing voor python kabelslot Ja
Meertalig cameramenu Nee, alleen Engelstalig
Overige noemenswaardige specificaties
  1. Timer functie voor tijden en dagen waarop de camera aan of uit moet staan.
  2. De sensorgevoeligheid van de cameraval is instelbaar (low, medium, high).
Originele gebruikershandleiding

Spypoint manuals

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spypoint Link-Micro LTE
Uw waardering