Spypoint CELL-LINK 4G module

MerkSpypoint
Special Price € 75,00 Regular Price € 119,95

De Spypoint Cell-Link transformeert vrijwel iedere wildcamera in een Wireless camera! Nu kunt u met uw 'non-wireless' wildcamera overal op de wereld camerabeelden ontvangen via de Spypoint App op je smartphone of cloud-server op uw computer. Zo weet u dus direct wanneer er een dier door uw wildcamera wordt waargenomen terwijl u tussentijds thuis op de bank zit. Het vereist enkel enige dekking van een mobiel netwerk. Deze wireless functionaliteit werkt ideaal voor het observeren van afgelegen plekken en locaties die u minimaal wilt verstoren (bijv. een vogelnest), en voor het beveiligen van een locatie zonder stroom of wifi dekking. 

Spypoint Cell-Link | Transformeert iedere wildcamera in een Wireless camera! 

Met de Spypoint Cell-Link is het mogelijk om met uw 'non-wireless' wildcamera overal op de wereld camerabeelden te ontvangen via de Spypoint App op je smartphone of cloud-server op uw computer. Zo weet u dus direct wanneer er een dier door uw wildcamera wordt waargenomen terwijl u thuis op de bank zit. Het vereist enkel enige dekking van een mobiel netwerk. Deze wireless functionaliteit werkt ideaal voor het observeren van afgelegen plekken en locaties die u minimaal wilt verstoren (bijv. een vogelnest). Ook vanuit een beveiligingstoepassing is de wireless functionaliteit perfect.

Spypoint Cell-Link | Hoe werkt het? (Gebruikershandleiding)

De compacte Spypoint Cell-Link is zeer eenvoudig te installeren! U verbindt de Spypoint Cell-Link met uw wildcamera via een flexibele, rubberen kabel, met daaraan een SD-kaart. Deze SD-kaart stopt u in de kaartsleuf van uw wildcamera. Dit systeem werkt daardoor dus alleen met wildcamera's die een regulier SD kaartslot hebben, en niet met wildcamera's met een micro-SD kaartslot. De kabel is zo ontworpen dat de wildcamera goed kan worden afgesloten en de weersbestendigheid van uw wildcamera behouden blijft. Het andere uiteinde van de kabel sluit u aan op de Cell-Link. 

Spypoint Cell-Link | Data tarieven

De Spypoint Cell-Link heeft een intern ingebouwde 4G simkaart met een simlock. Het is niet mogelijk om zélf een andere simkaart te plaatsen. Je moet gebruik maken van de internationale simkaart die in de camera zit, en die automatisch het best beschikbare netwerk kiest op de locatie waar de camera geplaatst wordt. Dit werkt binnen Nederland, maar ook in de rest van Europa. De eerste 7 dagen is het gebruik van de simkaart en het doorsturen van beelden volledig en onbeperkt gratis. Daarna schakel je automatisch over naar een volledig gratis basispakket. Met dit gratis basispakket kan je tot maximaal 100 beelden per maand ontvangen in de Spypoint app. Heb je deze limiet bereikt, dan zal de camera die maand geen beelden meer doorsturen naar de app (er worden uiteraard nog wel gewoon opnamen gemaakt en lokaal op de geheugenkaart opgeslagen). Tegen een maandelijkse vergoeding kan je zorgen dat er meer beelden per maand kunnen worden doorgestuurd. Deze maandelijkse vergoeding wordt rechtstreeks naar Spypoint betaalt, en hier zitten wij dus niet tussen. De tarieven voor de verschillende pakketten zijn hieronder weergegeven.

Spypoint Data tarieven

 In vergelijking tot een reguliere prepaid simkaart en de daarbij behorende tarieven voor het doorsturen van beelden, zijn deze tarieven heel marktconform. Kies je bijvoorbeeld voor het "Standaard pakket", dan betaal je € 10,- per maand (of zelfs maar € 7,- per maand als je in 1x voor een heel jaar betaalt) in ruil voor 1000 foto's. Dat betekent dat je ongeveer 1 cent per doorgestuurde foto betaalt. Bij gebruik van een reguliere simkaart is het tarief per foto ongeveer 1.5 cent. Je kunt het tariefplan op ieder moment wijzigen of stopzetten en teruggaan naar de gratis versie. 

Spypoint Cell-Link | Extra benodigdheden 

Om meteen met uw Spypoint Cell-Link aan de slag te kunnen gaan heeft u een set batterijen en een micro-SD geheugenkaart nodig. Voor optimaal gebruik raden we aan om gebruik te maken van de Energizer Ultimate Lithium batterijen (6x). Oplaadbare batterijen, zoals de Panasonic Eneloop of Eneloop PRO zijn ook een goede optie.

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voor Wildcamera's
Merk Spypoint
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spypoint CELL-LINK 4G module
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!