Snyper Commander 4G WIRELESS

MerkSnyper

Niet op voorraad

€ 349,00

Dit model is uitgefaseerd en hierdoor niet meer leverbaar. Voor een vergelijkbaar product, willen we u graag verwijzen naar de Wilsus Tradenda 4G Wireless. Dit model is in vele opzichten hetzelfde, alleen heeft deze ons eigen ontwikkelde software en verbeterde/uitgebreide specifacties.  

Snyper Commander 4G Wireless

De Snyper Commander 4G Wireless vertoont zeer sterke overeenkomsten met de Snyper General 3G Wireless. Echter beschikt dit model over een 4G verbinding waarmee de beelden (foto én video!) nog sneller worden doorgestuurd naar een mobiel telefoonnummer of e-mailadres. De Wireless functionaliteit maakt deze camera ideaal voor observatie van afgelegen plekken (bijv. vogelnest) en voor diefstalpreventie (bijv. vakantiehuis). De Snyper Commander 4G Wireless is dus niet alleen leuk en nuttig voor natuurliefhebbers, maar zéker ook voor mensen die op zoek zijn naar een draadloze beveiligingscamera. Met de MMS/email functionaliteit is het tevens mogelijk om een sms te sturen naar de wildcamera en direct te zien of de wildcamera naar behoren werkt en goed staat opgesteld. De cameraval is voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits. Ideaal tegen verstoring en diefstal! Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Snyper Commander 4G Wireless zijn:

Snyper Commander 4G | Uiterlijke kenmerken

De Snyper Commander 4G Wireless behuizing komt sterk overeen met die van de Reconyx modellen. Het cameramodel heeft een stevig gecamoufleerde behuizing en is voorzien van een sluitklem aan de rechterzijkant, waarbinnen de AA batterijen en instellingen dienen te worden ingevoerd. De 2.0 inch ingebouwde kleurenviewer maakt het mogelijk om live te zien wat de wildcamera waarneemt en kunnen beelden direct in het veld worden bekeken. Dit maakt het plaatsen van de wildcamera erg eenvoudig!

De Snyper Commander 4G is beschikbaar in twee verschillende lenstypes: de 52 graden zoomlens (min of meer de standaard in wildcamera-land) en een 100-graden groothoeklens. Afhankelijk van de toepassing en het gebruik is de ene lens prettiger dan de andere. Wil je bijvoorbeeld een vakantiewoning in zijn geheel in beeld brengen, dan krijg je met de 100-graden lens een veel groter overzicht van de situatie. Wil je echter meer detail van een specifiek punt in het beeld, dan is de 52 graden zoomlens prettiger. Hieronder zie je een tweetal voorbeelden met het verschil in beeld tussen beide lenstypes. Beide lenstypes stonden op exact dezelfde plek geplaatst.

Wilsus Tradenda Beeldhoekvergelijking

Snyper Commander 4G | Voordelen

+ snelle reactietijd (0.35s)

+ 2.0 inch ingebouwde kleurenviewer

+ intuïtief menu

+ gehéél onzichtbare infrarood flits

+ wireless functie (onbeperkte afstand)

+ SD-kaartbeheer functie

Snyper Commander 4G | Onafhankelijk review door Silvavir Ecologisch Advies

Sinds de zomer van 2019 zijn wij een samenwerking aangegaan met Silvavir ecologisch advies. In samenwerking met ons voeren zij gestandaardiseerde en objectieve reviews van wildcamera’s uit. We zijn deze samenwerking aangegaan om meer inzicht te geven in de verschillen en overeenkomsten tussen de merken en modellen op de huidige markt, en om mensen een handreiking te bieden bij het kiezen van de juiste wildcamera voor de toepassing die zij voor ogen hebben. Voor dit model is nog geen review beschikbaar. Het volledige review van de Snyper Commander 4G is hier te vinden.

Snyper Commander 4G | Aanbevolen accessoires

Alle cameravallen worden standaard geleverd zonder accessoires. Om meteen met uw wildcamera aan de slag te kunnen heeft u echter minimaal een set batterijen en een SDHC geheugenkaart nodig. Voor dit model is dat een standaard SDHC geheugenkaart van minimaal Class 10, zoals de Sandisk Ultra kaartjes in ons assortiment. Verder raden wij voor dit model aan om gebruik te maken van de Energizer Ultimate Lithium batterijen (niet oplaadbaar), of de Panasonic Eneloop of Eneloop PRO oplaadbare batterijen. Het voordeel van de lithium batterijen ten opzichte van de oplaadbare Eneloop batterijen is vooral dat de eerste beter bestand zijn tegen winterse temperaturen en dat ze langer mee gaan voordat ze leeg zijn. Het nadeel is dat ze niet oplaadbaar zijn. Kiest u voor oplaadbare batterijen, denk dan ook aan de Everactive snellader voor het geval u zelf geen goede batterijlader in huis heeft!

Naast batterijen en een geheugenkaart zijn er nog allerlei andere accessoires beschikbaar voor deze camera. Zo zijn er allerlei speciale bevestigingsmaterialen zoals boomvorken en steunen, maar ook accessoires die er voor zorgen dat de camera veiliger wordt geplaatst, zoals een stalen cameravalbehuizing of een python kabelslot. U kunt deze accessoires meteen hierboven aanvinken en als bundel uw bestelling plaatsen, maar u kunt ook het complete overzicht aan accessoires hier bekijken.

Typenummer: dit is de Snyper Commander 4G wildcamera met typenummer 4.0CG-RL.

Meer informatie
Merk Snyper
Merk Snyper
Afmetingen 13.1 x 9.9 x 7.7 cm
Type wildcamera Standaard lokale opslag
Opname opties Foto, Video, en Hybride modus
Live stream functie Nee
Maximale fotoresolutie 12 Megapixels
Videoresolutie opties 1080p FULL HD @ 30 fps
Maximale videolengte overdag 60 sec
Maximale videolengte 's nachts 60 sec
Dynamic Video / Smart IR Video Nee
Type flits onzichtbaar infrarood (no glow)
Flitsbereik 20 meter
Detectiebereik 25 meter
Lens beeldhoek 52 graden
Zoom functie Nee
Reactietijd fotostand 0.35 sec
Hersteltijd fotostand 1.2 sec
Reactietijd videostand 2 sec
Hersteltijd videostand 1.5 sec
Max # beelden per detectie 5
Trigger interval instelbaar Ja
Nachtbeelden in kleur Nee
Activiteitstimer Nee
Time Lapse functionaliteit Ja, 24 uur per dag
Minimaal time lapse interval 10 sec
Ingebouwde viewer Ja
Instelbare camera naam Ja
Aantal en type batterijen 12 x AA
Externe voedingsaansluiting Ja
Maximale geheugencapaciteit 32 GB
Wachtwoordbeveiliging Ja
Uitsparing voor python kabelslot Ja
Meertalig cameramenu Nee, alleen Engelstalig
Overige noemenswaardige specificaties

Loop recording: als de geheugenkaart vol dreigt te raken, worden de oudste beelden automatisch overschreven. De camera kan op twee periodes van de dag in- of uitgeschakeld worden (bijvoorbeeld alleen overdag of alleen 's nachts actief).

Door de MMS / EMAIL functionaliteit kunnen gemaakte foto's direct en automatisch overgezonden worden naar een mobiele telefoon, email adres of ftp server. Ideaal voor beveiligingstoepassingen!

4G data verbinding, dus supersnel beelden oversturen!

Originele gebruikershandleiding

Snyper Commander 4G WIRELESS gebruikershandleiding (Engelstalig). Een volledige Nederlandstalige handleiding en App instructie is verkrijgbaar op aanvraag voor onze klanten. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Snyper Commander 4G WIRELESS
Uw waardering