Reconyx Zonnepaneel 10W

MerkReconyx
€ 219,00

Dit zonnepaneel is een geweldige aanvulling op uw Reconyx 4G camera, hij is ook te verbinden met Hyperfire 2 modellen die een aansluiting voor externe voeding hebben. Met dit zonnepaneel kunt u uw wildcamera onbeperkt van stroom voorzien door de zon. Dit zonnepaneel kan ervoor zorgen dat uw 4G Reconyx camera voor onbepaalde tijd laten draaien, wanneer het zonnepaneel enkele uren per dag direct zonlicht krijgt. Als je het zonnepaneel in de volle zon kunt krijgen, op locaties met een gemiddelde breedtegraad, zou deze voldoende stroom moeten leveren om 500 tot 1000 foto's per dag te maken en te verzenden via het mobiele modem.

Reconyx Zonnepaneel 10 Watt

Dit zonnepaneel is een geweldige aanvulling op uw Reconyx 4G camera, hij is ook te verbinden met Hyperfire 2 modellen die een aansluiting voor externe voeding hebben.

Met dit zonnepaneel kunt u uw wildcamera onbeperkt van stroom voorzien door de zon. Dit zonnepaneel kan ervoor zorgen dat uw 4G Reconyx camera voor onbepaalde tijd laten draaien, wanneer het zonnepaneel enkele uren per dag direct zonlicht krijgt. Als je het zonnepaneel in de volle zon kunt krijgen, op locaties met een gemiddelde breedtegraad, zou deze voldoende stroom moeten leveren om 500 tot 1000 foto's per dag te maken en te verzenden via het mobiele modem.

Als u niet genoeg zonlicht kunt krijgen, of als u een zeer groot aantal foto's moet verzenden, kunt u meer dan één zonnepaneel aan elkaar koppelen om het beschikbare vermogen van uw camera te verdubbelen of te verdrievoudigen.

Het zonnepaneel maakt gebruik van een connector met de volgende dimensies: 4.75mm OD, 1.7mm ID, 9.5mm Barrel length. Dit zonnepaneel maakt gebruik van een ingebouwde laadregelaar om een 12 Volt, 9 Amp uur, verzegelde loodzuur batterij van stroom te voorzien.

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voorWildcamera's
MerkReconyx
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Reconyx Zonnepaneel 10W
Uw waardering