Panasonic Eneloop PRO oplaadbare batterijen

MerkPanasonic
Op voorraad
Vanaf € 19,95

Panasonic Eneloop oplaadbare batterijen zijn ideaal voor gebruik in cameravallen. In tegenstelling tot de traditionele oplaadbare batterijen houden Eneloop batterijen hun spanning véél langer vast. Zo heeft een Eneloop batterij na 5 jaar nog steeds 70% van zijn originele lading. Eneloop batterijen zijn 4 maal krachtiger dan normale alkaline batterijen (zoals de bekende Duracell batterij), en Eneloop batterijen kunnen veel beter tegen lage temperaturen (tot -20 °C). Eneloop batterijen zijn er in twee versies, de standaard witte Eneloops en de zwarte Pro versie. De standaard witte versie heeft een capaciteit van 2000 mAh terwijl de Pro versie een capaciteit heeft van 2550 mAh.

Panasonic Eneloop oplaadbare batterijen zijn ideaal voor gebruik in cameravallen.

In tegenstelling tot de traditionele oplaadbare batterijen houden Eneloop batterijen hun spanning véél langer vast. Zo heeft een Eneloop batterij na 5 jaar nog steeds 70% van zijn originele lading. Daarnaast zijn Eneloop batterijen tot wel 2100 keer herlaadbaar. Dat betekent dus dat 1 Eneloop batterij 2100 alkaline batterijen vervangt! Eneloop batterijen zijn 4 maal krachtiger dan normale alkaline batterijen (zoals de bekende Duracell batterij), en Eneloop batterijen kunnen veel beter tegen lage temperaturen (tot -20 °C) dan alkaline batterijen. Eneloop batterijen zijn er in twee versies, de standaard witte Eneloops en de zwarte Eneloop Pro versie. De standaard witte Eneloops hebben een capaciteit van 2000 mAh terwijl de Pro versie een capaciteit heeft van 2550 mAh. De Panasonic Eneloop oplaadbare batterijen worden geleverd in een handig hersluitbaar plastic beschermdoosje.

Panasonic Eneloop oplaadbare batterijen | Bijzonderheden

  • Lage zelfontlading – Gebruiken, laden, bewaren
  • Meer bruikbare capacitet

Panasonic Eneloop oplaadbare batterijen | Alternatieven

Eneloop Pro: Grote capaciteit voor professioneel gebruik
Met hun capaciteit van 2550 mAh (AA) en 950 mAh (AAA) zijn de Eneloop Pro batterijen speciaal ontwikkeld voor toepassingen die veel stroom nodig hebben, zoals de flash van een fototoestel. Eneloop Pro batterijen worden voorgeladen verkocht en ontwikkeld om uit te blinken bij extreme omstandigheden zoals lage temperaturen van -20°C. Zo kan ook deze batterij meteen uit de verpakking gebruikt worden en behoudt ze tot 85% van haar lading na een jaar. Let wel op dat de Pro versie 'maar' 500 keer herlaadbaar is in plaats van 2100 keer voor de standaard versie!

De enige batterij die je nog nodig hebt
Eneloop combineert de superieure technologie van de moderne herlaadbare nikkelmetaalhydride batterijen met de voordelen van de conventionele alkaline batterijen. Al meteen vanaf de lancering van de eerste LSD-batterij (Low Self Discharge) werd het Eneloop merk bekend over heel de wereld en ontketende ze een revolutie in het segment van de herlaadbare consumentenbatterijen.

Lage zelfontlading – Gebruiken, laden, bewaren
Eneloop batterijen zijn meteen na aankoop bruikbaar omdat ze voorgeladen verkocht worden, ze behouden ook hun lading. Ze behouden tot 70% van hun lading na 5 jaar opslag. Zo is uw cameraval altijd klaar voor gebruik.

Meer bruikbare capaciteit
Eneloop behoudt een spanningsniveau van 1.1 Volt voor een lange tijdspanne, en zal enkel onder deze limiet vallen wanneer ze op het einde van de levenscyclus is. Eneloop batterijen hebben een spanning van 1.2V en een aangegeven capaciteit van 2000 mAh voor de standaard versie en 2550 mAh voor de Pro versie.

 

Panasonic Eneloop oplaadbare batterijen.

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voor Wildcamera's, Warmtebeeldcamera's en Nachtzichtkijkers, Audio monitoring apparatuur, Zelfbouw cameravalsystemen
Merk Panasonic
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Panasonic Eneloop PRO oplaadbare batterijen
Uw waardering