Flexibel octopus ministatief 16cm hoog

€ 9,95

Met dit flexibele ministatief kunt u uw wildcamera eenvoudig op iedere plek in open terrein plaatsen. Een dergelijke plaatsing zien we vooral vaak bij het monitoren van kleine diersoorten zoals muizen, egels, vogels, en marters. Het ministatief of tripod is vooral ook erg praktisch bij plaatsing van de wildcamera in een (kleine) tuin, waar vaak geen grote bomen voorhanden zijn om de camera aan te monteren. Bijna alle wildcamera's beschikken over een statiefaansluiting aan de onderzijde en voor al deze wildcamera's is dit ministatief geschikt. Door de zogenaamde "octopus" poten is het statief in allerlei vormen te buigen en kan deze zelfs om een draad of dunne buis heen gebogen worden.

Met dit flexibele ministatief kunt u uw wildcamera eenvoudig op iedere plek in open terrein plaatsen. Een dergelijke plaatsing zien we vooral vaak bij het monitoren van kleine diersoorten zoals muizen, egels, vogels, en marters. Het ministatief is vooral ook erg praktisch bij plaatsing van de wildcamera in een (kleine) tuin, waar vaak geen grote bomen voorhanden zijn om de camera aan te monteren. Bijna alle wildcamera's beschikken over een statiefaansluiting aan de onderzijde en voor al deze wildcamera's is dit ministatief geschikt. Door de zogenaamde "octopus" poten is het statief in allerlei vormen te buigen en kan deze zelfs om een draad of dunne buis heen gebogen worden.

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voor Wildcamera's, Warmtebeeldcamera's en Nachtzichtkijkers, Verrekijkers en Spotting Scopes
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flexibel octopus ministatief 16cm hoog
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!