Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,- en binnen Europa vanaf € 250,-
 Hulp nodig? 06 19 550 336

Wildlife Monitoring Solutions | Aanmelding voor de Nieuwsbrief

Sinds dit jaar, 2021, zijn we begonnen met het het versturen van onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief zal eens per kwartaal worden verzonden, om mensen niet te veel te overspoelen met berichten en om ieder kwartaal een leuke update te kunnen delen. Middels de nieuwsbrief hopen we u op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen, praktijkvoorbeelden omtrent het gebruik van wildcamera’s, advies rondom de aanschaf van nieuw materieel, en natuurlijk zullen we mooie beelden van onszelf en van onze klanten met u delen. We nodigen u dan ook van harte uit om uw mooiste, meest bijzondere, of unieke wildcamerabeelden met ons te delen via het speciale adres: beeld@wildlifemonitoringsolutions.nl of door ons te taggen in een bericht op social media als Facebook en Instagram (#WildlifeMonitoringSolutions)! 

Hieronder kunt u zich geheel vrijblijvend aanmelden voor de nieuwsbrief. U kunt zich vervolgens op ieder gewenst moment weer uitschrijven voor de nieuwsbrief middels het klikken van de daarvoor bestemde links onderaan de verstuurde nieuwsbrief. om alvast een voorproefje te krijgen van de inhoud van de nieuwsbrief, kunt u hieronder de laatst verzonden nieuwsbrieven bekijken:

Januari 2021

April 2021

Juli 2021

        

Meld u aan voor de WMS nieuwsbrief (4x per jaar)!

* verplicht veld
                 
                 
                 
   
Vink alsjeblieft hieronder aan op welke wijze we onze nieuwsbrief mogen toesturen:

Je kan je op ieder moment afmelden voor onze nieuwsbrief, door op de betreffende link onderaan de verstuurde nieuwsbrief te klikken. Klik hier voor ons privacybeleid.