Nieuws

Nieuws over Wildlife Monitoring Solutions

Hier vind je altijd het laatste nieuws rondom WMS. We plaatsen hier links naar onze nieuwste blogs & vlogs, naar artikelen in de media die op ons betrekking hebben en naar publicaties waar we aan bijgedragen hebben. Ook vind je hier links naar onze socials. Wist je bijvoorbeeld dat we iedere week op Instagram het “WMS Beeld van de Week” plaatsen?

Reviews & Tests 

WMS in de media

Publicaties en rapporten

WMS is specialist op het gebied van wildlife monitoring. We leveren niet alleen materialen, maar bieden ook diverse diensten aan en houden ons continue bezig met specifieke vraagstukken en oplossingen. Zodoende kunnen we u – de klant – beter van dienst zijn en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een zichtbare natuur. We vinden het hartstikke leuk en belangrijk om over bepaalde onderwerpen en vraagstukken iets te publiceren in bijvoorbeeld een (wetenschappelijk) tijdschrift. Zodoende wordt onze expertise breed gedeeld en ingezet. Hieronder treft u een selectie aan publicaties en rapporten waar wij als WMS zijnde aan hebben bijgedragen.  

Nieuwsbrief

AANMELDING VOOR DE NIEUWSBRIEF

Sinds dit jaar, 2021, zijn we begonnen met het versturen van onze nieuwsbrief. Ieder kwartaal komt er een nieuwe nieuwsbrief uit met daarin nieuwe ontwikkelingen, praktijkervaringen, advies, en uiteraard een aantal mooie beelden van onszelf en van onze klanten. We nodigen u dan ook van harte uit om uw mooiste, meest bijzondere, of unieke wildcamerabeelden met ons te delen via het speciale adres: beeld@wildlifemonitoringsolutions.nl of door ons te taggen in een bericht op social media als Facebook en Instagram (#WildlifeMonitoringSolutions)! 

Neem gerust eens een kijkje in een van onze voorgaande nieuwsbrieven:

Januari 2021

April 2021

Juli 2021

Meld u aan voor de WMS nieuwsbrief (4x per jaar)!

Je kan je op ieder moment afmelden voor onze nieuwsbrief, door op de betreffende link onderaan de verstuurde nieuwsbrief te klikken. Klik hier voor ons privacybeleid.

WMS op Social Media

LinkedIn

Facebook

Instagram

Youtube