Webcam voor in een nestkast

Of u nu een webcam in een nestkast met een koolmees wilt plaatsen, of een slechtvalk hoog in een mast wilt bestuderen; wij hebben de ideale tool. Een nestkastcamera is slechts een van onze vele items voor het in beeld brengen van het gedrag van wilde dieren. Een compacte camera zoals deze is uiterst geschikt om constant en onverstoord afgelegen plekken, zoals een vogelhuis, in de gaten te houden. Letterlijk de natuurlijke variant van ‘Big Brother’.

In ons assortiment vindt u een webcam voor in een nestkast

Hieronder treft u ons complete assortiment aan nestkastcamera’s. U vindt bijvoorbeeld een camera van het merk Green Backyard. Dit topmerk is het meest geavanceerd op het gebied van nestkastcamera’s. Zij bieden uiteenlopende modellen aan, waardoor er voor iedere situatie of vogelhuis een passende camera is. Zo vindt u bijvoorbeeld een wildcamera met WiFi. Met deze webcam kunt u een livestream uitzenden met beelden uit een nestkast, zoals u het misschien wel kent van het jaarlijks terugkerende “Beleef de Lente” fenomeen van de Vogelbescherming.

U vindt gegarandeerd de juiste camera voor uw vogelhuis

Bent u specifiek op zoek naar producten van een bepaald merk, zoals een wildcamera van Browning? Dan kunt u daar in het menu op filteren. U kunt ook een webcam voor in een nestkast vergelijken met andere modellen middels de knop “Vergelijken”. Als u niet weet wat uw voorkeuren zijn omtrent een camera voor een vogelhuis, gebruikt u onze handige keuzehulp. Staat het merk of model nestkastcamera dat u zoekt niet op de website? Laat het ons dan weten. Misschien kunnen wij de camera voor uw vogelhuis tóch voor u leveren, en anders adviseren wij u graag over een mogelijk alternatief!

Bekijk ons aanbod en bestel

Wij verkopen uitsluitend de beste wildlife camera’s van topmerken. Welke webcam voor een nestkast u ook zoekt; u vindt het bij Wildlife Monitoring Solutions. Koop uw nestkastcamera online. Voor vragen neemt u contact met ons op door te bellen naar +316 43 444 755 of door een e-mail te sturen naar info@wildlifemonitoringsolutions.nl.

Filteren  
prijs  
Merk  
Opname opties  
Type flits  
Nachtbeelden in kleur  
Videoresolutie opties  
Maximale fotoresolutie  
Lens beeldhoek  
Maximale geheugencapaciteit  
Meertalig cameramenu