Green Backyard WATERDICHTE IP PoE Nestkastcamera

MerkGreen Backyard

Niet op voorraad

€ 137,95

Deze nestkastcamera is perfect voor montage in een nestkast van bijna alle vogelsoorten, en kan ook heel goed in een egelhuisje worden geplaatst. Uiteraard zijn er ook andere toepassingen denkbaar, vooral omdat deze nieuwste versie volledig waterdicht is en dus ook gewoon buiten kan worden opgehangen. Deze versie van de nestkastcamera beschikt over een netwerkaansluiting, waardoor deze nestkastcamera rechtstreeks verbonden kan worden aan een ethernetkabel (ofwel netwerkkabel / UTP kabel). De voeding voor de camera loopt ook via de netwerkkabel (PoE technologie) waardoor er uiteindelijk ook bij dit model slechts 1 kabel naar de locatie van de camera hoeft te worden gelegd (eventueel is het ook mogelijk om met een losse voedingskabel te werken, maar die wordt niet standaard meegeleverd). Op deze manier kunt u een live stream van de nestkast bekijken in de app die hoort bij de camera. Tot slot detecteert de nestkastcamera automatisch een verandering in het beeld en kan op basis daarvan een alarm melding naar de app op uw telefoon sturen. Zo krijgt u dus een melding als er op dat moment bijvoorbeeld een vogel of egel 'thuis' is!

Green Backyard Waterdichte IP PoE Nestkastcamera | De perfecte nestkastcamera!

Deze nestkastcamera is perfect voor montage in een nestkast van bijna alle vogelsoorten, en kan ook heel goed in een egelhuisje worden geplaatst. Uiteraard zijn er ook andere toepassingen denkbaar, vooral omdat deze nieuwste versie volledig waterdicht is en dus ook gewoon buiten kan worden opgehangen. Deze versie van de nestkastcamera beschikt over een netwerkaansluiting, waardoor deze nestkastcamera rechtstreeks verbonden kan worden aan een ethernetkabel (ofwel netwerkkabel / UTP kabel). De voeding voor de camera loopt ook via de netwerkkabel (PoE technologie) waardoor er uiteindelijk ook bij dit model slechts 1 kabel naar de locatie van de camera hoeft te worden gelegd (eventueel is het ook mogelijk om met een losse voedingskabel te werken, maar die wordt niet standaard meegeleverd). Op deze manier kunt u een live stream van de nestkast bekijken in de app die hoort bij de camera. Tot slot detecteert de nestkastcamera automatisch een verandering in het beeld en kan op basis daarvan een alarm melding naar de app op uw telefoon sturen. Zo krijgt u dus een melding als er op dat moment bijvoorbeeld een vogel of egel 'thuis' is!

Green Backyard IP PoE Nestkastcamera | Uiterlijke kenmerken

Deze nestkastcamera is erg klein (4.6x4.6x4.3 cm) en wordt geleverd met bevestigingsmaterialen om de camera netjes in het nestkastje of het egelhuis te bevestigen. De focus van de lens is handmatig instelbaar door te draaien aan de lens en heeft een beeldhoek van 120 graden. De camera wordt geleverd met twee netwerkkabels (één van 30 cm en één van 1 meter) en een speciale PoE injector om voeding toe te voegen aan de netwerkkabel. Deze plaatst u tussen uw router en de meegeleverde netwerkkabel (indien nodig). Is de afstand tussen de PoE injector en de camera groter dan 1 meter, dan dient u hiervoor nog te zorgen voor een langere netwerkkabel. Wij bieden deze hier ook als losse accessoire aan.

Green Backyard IP PoE Nestkastcamera | Bijzonderheden

  • 5MP Full HD beeldkwaliteit mét geluid.
  • IR verlichting in het donker (beelden in grijstinten).
  • Werkt middels een netwerkkabel verbinding, dus daarom zeer stabiel en betrouwbaar, en dus geen kosten voor het gebruik.
  • Live streaming én opname-optie (24 uur of volgens een vast dagelijks schema).
  • Alarmfunctie bij beweging voor de camera (bv binnenkomst of vertrek van de vogel in de nestkast).

Green Backyard IP PoE Nestkastcamera | Alternatieven

Deze nestkastcamera is écht ideaal voor bijna iedere toepassing! Heeft u echter niet de mogelijkheid om een netwerkkabel aan te leggen, maar heeft u wél beschikking over een goede WiFi verbinding op de plek van plaatsing, dan kunt u beter kiezen voor het WiFi model van deze nestkastcamera. Dat is dezelfde camera, maar dan met een WiFi verbinding.

Green Backyard IP PoE Nestkastcamera | Accessoires

Deze nestkastcamera wordt standaard geleverd met een netwerkkabel van 30 cm en een netwerkkabel van 1 meter. Daarnaast wordt een PoE injector meegeleverd om voeding te verzorgen via de netwerkkabel, en natuurlijk al het bevestigingsmateriaal dat nodig is voor de plaatsing van de camera in een nestkast, egelhok, of ander binnenhok. Het is dus belangrijk om te zorgen voor een internetverbinding ter plaatse of in ieder geval in de buurt van de camera. Mocht de afstand die men moet overbruggen langer zijn dan 1 meter, dan kan natuurlijk gewoon gebruik gemaakt worden van een langere netwerkkabel (tot maximaal 100 meter is het advies). Lukt dit niet, dan zijn er wel alternatieve oplossingen, maar dat vereist wat meer uitzoekwerk (zonnepanelen of externe accu's als voeding zijn bijvoorbeeld een optie en voor de IP verbinding zou een 4G Router een optie zijn). Neem hiervoor aub rechtstreeks met ons contact op, dan gaan we voor u uitzoeken wat mogelijk is!

 

Meer informatie
Merk Green Backyard
Merk Green Backyard
Afmetingen 4.6 x 4.6 x 4.3 cm
Opname opties Foto, Video, en Hybride modus
Maximale fotoresolutie 2 Megapixels
Videoresolutie opties 1080p FULL HD @ 30 fps
Type flits zichtbaar infrarood (low glow)
Flitsbereik 1 meter
Lens beeldhoek 120 graden
Nachtbeelden in kleur Nee
Maximale geheugencapaciteit 128 GB
Meertalig cameramenu Ja, inclusief Engels, Duits, Nederlands
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Green Backyard WATERDICHTE IP PoE Nestkastcamera
Uw waardering