Een nachtkijker geeft u nachtzicht

Met een nachtkijker kunt u zelfs in complete duisternis dieren bekijken. Sommige modellen bieden u zelfs de mogelijkheid om foto’s te maken. U heeft bij ons de keuze uit verschillende modellen met diverse specificaties. Welk model de beste keuze is, hangt af van uw toepassing. Hoe langer de afstand waarvan u observeert, hoe sterker de lichtversterker moet zijn.

Welk nachtkijker kiest u?

Er zijn drie soorten of “generaties” nachtkijkers die verschillen in lichtversterker. De eerste generatie kan restlicht tot 1000x versterken. De tweede generatie is ontwikkeld voor militaire en wetenschappelijke doeleinden, maar u kunt er ook kleine dieren mee spotten in het duister. Deze nachtkijker geeft een helderder licht dan modellen uit de eerste generatie. De derde generatie bestaat uit digitale nachtkijkers. Deze kijkers zijn van topkwaliteit, waardoor u niet alleen helder, maar ook superscherp beeld krijgt. U vindt in ons assortiment een model waarmee u zelfs foto’s kunt maken. Niet iedere wildlife camera is immers geschikt voor gebruik in het donker. Als u wel een toestel zoekt waarmee u foto’s kunt maken in het donker, is een warmtebeeldcamera iets voor u.

Bekijk ook onze camera’s en accessoires

Als u, naast een nachtkijker, ook een wildcamera wilt kopen, zit u goed bij Wildlife Monitoring Solutions. U vindt in onze webshop verschillende camera’s en accessoires, zoals een stevige stalen camerabehuizing. Het ligt aan uw toepassing welke producten het beste geschikt zijn voor u.

Bestel uw kijker online

U koopt via onze webshop eenvoudig een nachtkijker. Daarnaast vindt u verschillende soorten camera’s in ons aanbod. Twijfelt u over het juiste product voor u? Gebruik dan onze keuzehulp of stel uw vragen aan onze deskundige werknemers. U bereikt ons door te bellen naar +316 43 444 755 of door een e-mail te sturen naar info@wildlifemonitoringsolutions.nl.

Nachtzichtkijkers

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst