Een nachtkijker geeft u nachtzicht

Met een nachtkijker kunt u zelfs in complete duisternis dieren bekijken. Sommige modellen bieden u zelfs de mogelijkheid om foto’s te maken. U heeft bij ons de keuze uit verschillende modellen met diverse specificaties. Welk model de beste keuze is, hangt af van uw toepassing. Hoe langer de afstand waarvan u observeert, hoe sterker de lichtversterker moet zijn.

Welk nachtkijker kiest u?

Er zijn drie soorten of “generaties” nachtkijkers die verschillen in lichtversterker. De eerste generatie kan restlicht tot 1000x versterken. De tweede generatie is ontwikkeld voor militaire en wetenschappelijke doeleinden, maar u kunt er ook kleine dieren mee spotten in het duister. Deze nachtkijker geeft een helderder licht dan modellen uit de eerste generatie. De derde generatie bestaat uit digitale nachtkijkers. Deze kijkers zijn van topkwaliteit, waardoor u niet alleen helder, maar ook superscherp beeld krijgt. U vindt in ons assortiment een model waarmee u zelfs foto’s en video’s kunt maken. Niet iedere wildlife camera is immers geschikt voor gebruik in het donker. Als u een toestel zoekt waarmee u juist meer op zoek wilt gaan naar wilde dieren, zonder ze al gespot te hebben, dan is een warmtebeeldcamera iets voor u. Deze maakt het namelijk mogelijk om alles wat warmbloedig is contrastrijk in beeld te brengen, zelfs op afstanden van wel 1500 meter of meer. Vervolgens kunt u met uw nachtzichtkijker, restlichtversterker, of verrekijker het gevonden dier in meer detail bekijken.

Bekijk ook onze camera’s en accessoires

Als u, naast een nachtkijker, ook een wildcamera wilt kopen, zit u goed bij Wildlife Monitoring Solutions. U vindt in onze webshop verschillende camera’s en accessoires, zoals een stevige stalen camerabehuizing. Het ligt aan uw toepassing welke producten het beste geschikt zijn voor u.

Bestel uw kijker online

U koopt via onze webshop eenvoudig een nachtkijker. Daarnaast vindt u verschillende soorten wildcamera’s en warmtebeeldcamera’s in ons aanbod. Twijfelt u over het juiste product voor u? Gebruik dan onze keuzehulp of stel uw vragen aan onze deskundige werknemers. U bereikt ons door te bellen naar +316 43 444 755 of door een e-mail te sturen naar info@wildlifemonitoringsolutions.nl.

Nachtzichtkijkers

Geen producten gevonden voor deze selectie.