Moultrie universele camerasteun

MerkMoultrie
€ 29,95

Met deze Moultrie camerasteun kunt u de wildcamera snel en gericht bevestigen aan diverse objecten. De camerasteun wordt met de meegeleverde nylon spanband of met speciale klemmen aan de boom of paal bevestigd en heeft een universele statiefschroef die volledig zwenkbaar is. Zo is de camera dus in bijna alle denkbare posities te manoeuvreren. De camerasteun is van het merk Moultrie, maar werkt perfect met alle cameravallen met een statiefschroef. Deze camerasteun is vooral interessant door het feit dat hij op veel verschillende objecten bevestigd kan worden. Hij kan bijvoorbeeld om een heel dun boompje, of een dunne paal gemonteerd, of om een t-post paal die vaak gebruikt wordt als afrasteringspaal.

Met deze Moultrie camerasteun kunt u de wildcamera snel en gericht bevestigen aan diverse objecten.

De Moultrie universele camerasteun wordt met de meegeleverde nylon spanband of met speciale klemmen aan de boom of paal bevestigd en heeft een universele statiefschroef die volledig zwenkbaar is.

Zo is de camera dus in bijna alle denkbare posities te manoeuvreren.

De camerasteun is van het merk Moultrie, maar werkt perfect met alle cameravallen met een statiefschroef. Deze camerasteun is vooral interessant door het feit dat hij op veel verschillende objecten bevestigd kan worden. Hij kan bijvoorbeeld om een heel dun boompje, of een dunne paal gemonteerd, of om een t-post paal die vaak gebruikt wordt als afrasteringspaal.

Typenummer: dit is de Moultrie Universele Camerasteun met typenummer MCA-12669.

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voor Wildcamera's
Merk Moultrie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Moultrie universele camerasteun
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!