Moultrie Basic Boomvork - set van 3

MerkMoultrie
€ 19,95

Met deze Moultrie Basic Boomvorken kunt u de camera snel met behulp van de statiefaansluiting en de schroefpen rechtstreeks in een boom of paal schroeven. Dit is een set van 3 heel compacte en eenvoudige boomvorken, zonder richtbaar balgewricht zoals we dat bijvoorbeeld wel zien bij de Browning boomvork en de Reconyx universele boomvork. De boomvorken zijn van het merk Moultrie, maar werken perfect met alle cameravallen waarbij de statiefschroef aan de onderzijde zit (o.a. bij Browning en Bushnell). Het grote voordeel van het gebruik van een boomvork is dat er dan geen nylon bevestigingsband om de boom meer heen hoeft, waardoor de camera vanaf de achterzijde van de boom bezien totaal niet opvalt.

Met deze Moultrie Basic Boomvorken kunt u de camera snel met behulp van de statiefaansluiting en de schroefpen rechtstreeks in een boom of paal schroeven.

Dit is een set van 3 heel compacte en eenvoudige boomvorken, zonder richtbaar balgewricht zoals we dat bijvoorbeeld wel zien bij de Browning boomvork en de Reconyx universele boomvork.

De boomvorken zijn van het merk Moultrie, maar werken perfect met alle cameravallen waarbij de statiefschroef aan de onderzijde zit (o.a. bij Browning en Bushnell). Het grote voordeel van het gebruik van een boomvork is dat er dan geen nylon bevestigingsband om de boom meer heen hoeft, waardoor de camera vanaf de achterzijde van de boom bezien totaal niet opvalt.

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voor Wildcamera's
Merk Moultrie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Moultrie Basic Boomvork - set van 3
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!