KPN Prepaid Simkaart + installatie

MerkKPN
€ 29,95

Voor de cameravallen die beelden via 4G kunnen verzenden (op dit moment zijn dat de camera's die u hier kunt vinden) bieden wij de mogelijkheid om deze volledig geïnstalleerd en klaar voor gebruik te leveren. Wij maken daarbij gebruik van een KPN Prepaid simkaart met 10 euro beltegoed. De cameravallen die foto's kunnen overzenden vragen namelijk specifieke instellingen van de provider die u wilt gebruiken voor het oversturen van de beelden. Een enkele typefout en het overzenden zal niet goed gaan. Wilt u dit gepuzzel liever vermijden, kies dan voor deze simkaart als accessoire bij uw cameraval en ga meteen aan de slag!

Voor de cameravallen die beelden via 4G kunnen verzenden (op dit moment zijn dat de camera's die u hier kunt vinden) bieden wij de mogelijkheid om deze volledig geïnstalleerd en klaar voor gebruik af te leveren. Wij maken daarbij gebruik van een KPN Prepaid simkaart met 10 euro beltegoed er op (basistegoed van € 2,50 op de simkaart bij levering, en € 7,50 bonustegoed na registratie op de website van KPN). De cameravallen die foto's kunnen overzenden vragen namelijk specifieke instellingen van de provider die u wilt gebruiken voor het oversturen van de beelden, en dit komt heel precies. Een enkele typefout en het overzenden zal niet goed gaan. Wilt u dit gepuzzel liever vermijden, kies dan voor deze simkaart als accessoire bij uw cameraval en ga meteen aan de slag! Wilt u toch liever met een andere provider werken, laat het ons dan gerust weten, en dan bekijken we per aanvraag hoe makkelijk we dit mogelijk kunnen maken.

Omdat de tarieven voor mobiel internet tegenwoordig in de hele EU gelijk is, zijn de kosten voor het gebruik van een Nederlandse simkaart voor de hele EU gelijk! Dus ook als u bijvoorbeeld een vakantiehuis of jachtgebied in het buitenland wilt monitoren kunt u tegenwoordig prima gebruik maken van een Nederlandse simkaart.

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voorWildcamera's
MerkKPN
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:KPN Prepaid Simkaart + installatie
Uw waardering