Hydromoth

€ 229,00

Hydromoth is een variant van de standaard AudioMoth maar dan speciaal ontworpen voor het maken van onderwateropnames. De Hydromoth wordt standaard geleverd met een onderwater behuizing!

De Hydromoth kan ook worden gebruikt als een AudioMoth, alleen de behuizing moet veranderd worden naar een AudioMoth behuizing met een akoestische opening.

Hydromoth

Hydromoth is een variant van de standaard AudioMoth maar dan speciaal ontworpen voor het maken van onderwateropnames. De Hydromoth wordt standaard geleverd met een onderwater behuizing!

Hardware

De Hydromoth hardware is meteen compitabel met all AudioMoth Firmware en gebruikt dezelfde hardware als de AudioMoth. Het is speciaal ontworpen voor optimaal gebruik in de onderwaterbehuizing, met (i) verplaatste LEDs voor betere zichtbaarheid, (ii) een nauwkeurigere 32.768 kHzMEMS oscilator om de tijd preciezer te krijgen tijdens lang inzet van de HydroMoth en (iii) dezelde magnetische aanzetknop, zodat je de opname stop kan zetten zonder de behuizing te openen!

Onderwaterbehuizing

De onderwaterbehuizing is een doorzichtige plasticdoosje waarin zowel de AudioMoth als de HydroMoth in past! Hiermee kunnen deze geheel onderwater geplaatst worden zonder in te leveren op preformance. Tijdens de testen kon deze minimaal mee voor 2 maanden op 30 meter diepte.

HydroMoth als AudioMoth

De HydroMoth is identiek aan AudioMoth wat betreft zijn audiomogelijkheden. HydroMoth heeft een nauwkeuriger oscillator met temperatuurcompensatie voor een betere tijdweergave, en ook een ingebouwde reed-schakelaar voor het activeren van opnamen van buiten de behuizing. De HydroMoth heeft geen GPIO-pads of externe microfoonpads, omdat hij bedoeld is voor gebruik in een onderwaterbehuizing.

Wanneer je de HydroMoth zou willen gebruiken als AudioMoth, dan zal u de onderwaterbehuizing moeten verwisselen voor de standaardbehuizing met een akoestisch ventiel om hem te gebruiken voor opnamen op het land! Deze kunt u hier bestellen.

 

 

Meer informatie
Activiteitstimer Nee
Meertalig cameramenu Nee, alleen Engelstalig
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hydromoth
Uw waardering