Everactive batterijlader (NiMH)

MerkEveractive
Op voorraad
Vanaf € 32,95

Everactive batterijladers zijn de ideale oplossing voor iedereen die gebruik maakt van cameravallen en dus met regelmaat grotere aantallen batterijen moet opladen. De Everactive laders zijn verkrijgbaar als 8-bank, 12-bank, en 16-bank versie met respectievelijk 8, 12, en 16 individuele circuits.

Everactive batterijladers zijn de ideale oplossing voor iedereen die gebruik maakt van cameravallen en dus met regelmaat grotere aantallen batterijen moet opladen.

De Everactive laders zijn verkrijgbaar als 8-bank, 12-bank, en 16-bank versie met respectievelijk 8, 12, en 16 individuele circuits. Hierdoor kunt u dus tot 16 batterijen tegelijkertijd opladen, maar is het ook mogelijk om slechts 1 of enkele batterijen tegelijk op te laden.

Op het grote LCD scherm is voor iedere batterij duidelijk de laadstatus af te lezen.

Ook hebben alle Everactive laders een geavanceerde conditioneringsfunctie, waarbij de batterijen volledig ontladen en weer herladen worden, om zo de levensduur van uw batterijen te verlengen. De Everactive batterijladers kunnen alle AA en AAA oplaadbare batterijen opladen. In de praktijk zult u merken dat bij het bestellen van deze lader het soms voorkomt dat u in plaats van de Everactive lader een identieke lader krijgt, maar dan met de merknaam Japcell of Enerpower. Dit zijn andere merknamen voor hetzelfde product, en soms is de een makkelijker verkrijgbaar en soms de ander. 

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voor Wildcamera's, Warmtebeeldcamera's en Nachtzichtkijkers, Audio monitoring apparatuur, Zelfbouw cameravalsystemen
Merk Everactive
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Everactive batterijlader (NiMH)
Uw waardering