Camtraptions Wireless PIR Motion Sensor V3

MerkCamtraptions
€ 249,95

Het maken van hoge kwaliteit cameraval beelden met uw DSLR camera is makkelijker dan ooit met de Camtraptions PIR Motion Sensor. Sluit de sensor aan op uw camera en deze zal automatisch geactiveerd worden wanneer een dier verschijnt. De PIR V3 bewegingssensor wordt standaard geleverd met een Wireless Trigger Receiver. Deze dient u te koppelen aan uw camera met een los bij te bestellen camera verbindingskabel.

Camtraptions Wireless PIR Motion Sensor V3

Het maken van hoge kwaliteit cameraval beelden met uw DSLR camera is makkelijker dan ooit met de Camtraptions PIR Motion Sensor. Sluit de sensor aan op uw camera en deze zal automatisch geactiveerd worden wanneer een dier verschijnt. De PIR V3 bewegingssensor wordt standaard geleverd met een Wireless Trigger Receiver. Deze dient u te koppelen aan uw camera met een los bij te bestellen camera verbindingskabel. De camera verbindingskabels treft u hier.

PIR Bewegingssensor Functies:

 • Eenvoudig te gebruiken en betrouwbaar. Gebruik de sensor om een groot gebied te bewaken of gebruik 'oogkleppen' om het gezichtsveld te verkleinen voor nauwkeurigere controle over de triggerzone.
 • 6 x AA-batterijen zorgen voor ongeveer 3 maanden stand-by tijd. Dit apparaat werkt goed met Alkaline batterijen of oplaadbare NiMH-batterijen.
 • De instelbare gevoeligheid helpt valse detecties te beperken.
 • Inclusief ingebouwde cameracontroller met modi die de creatieve mogelijkheden uitbreiden.
 • Ondersteunt foto- en video-opnamen met compatibele camera's.
 • Triggering opties waaronder het aantal opnamen per gebeurtenis, tijdvertraging tussen opnamen, instelbare wekvertraging en belichtingstijd in bulb-modus.
 • Met de lichtsensor kunt u het functioneren van uw camera aanpassen tussen dag en nacht; altijd opnamen maken, alleen 's nachts of alleen overdag.
 • De LED-indicator aan de voorzijde geeft aan wanneer de batterijen moeten worden vervangen en helpt bij het instellen van de sensor.
 • Volledig compatibel met Camtraptions Camera Trap Flitsers.

Niewe functies V3:

 • Een nieuwe geïntegreerde zender kan draadloos camera's triggeren en flitsers wekken. De zender is compatibel met Camtraptions draadloze ontvangers.
 • Een nieuw gevoeligheidsalgoritme, verfijnd en verbeterd gedurende 18 maanden veldproeven, levert een verhoogde gevoeligheid, snellere reactietijd en minder valse detecties.
 • Een totaal van 160 verschillende programma's voor foto- en video-opnamen biedt nu meer opties dan ooit tevoren. Nieuwe programma's omvatten een keep awake functie om te voorkomen dat apparatuur gaat slapen en een optie om flitsers draadloos te wekken voordat de camera wordt geactiveerd. Deze nieuwe programma's vergroten de reeks camera's en flitsers die effectief in een cameraopstelling kunnen worden gebruikt. Wilt u een Sony of Fujifilm camera gebruiken met draadloze Nikon flitsers - geen probleem!

Het opzetten van een volledig draadloze cameraval kan niet eenvoudiger!

Sluit eenvoudig de Camtraptions PIR Sensor aan op de ontspanningsaansluiting van uw camera en de PIR sensor zal uw camera draadloos activeren wanneer er beweging wordt gedetecteerd.
Als u ook draadloze flitsers wilt gebruiken dan heeft u een aparte draadloze zender nodig die op de flitsschoen van uw camera wordt aangesloten zodat de flitser wordt gesynchroniseerd met de sluiter. Het kanaal van de flitszender en -ontvangers moet verschillen van de PIR-sensor. Bekijk de video op deze pagina voor meer informatie.

Camera verbindingkabels

Let op: camera-aansluitkabels moeten apart worden aangeschaft. Deze zijn nodig om de PIR-sensor of draadloze ontvanger aan te sluiten op de ontspanningsaansluiting van uw camera. Canon-, Nikon- en Sony-kabels zijn ook bij ons verkrijgbaar en vindt u hier!

 • AA-batterijen en MightyPod niet inbegrepen.
Meer informatie
Merk Camtraptions
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Camtraptions Wireless PIR Motion Sensor V3
Uw waardering