Camtraptions Aluminium Lensbuizen voor Camerabehuizing

MerkCamtraptions
Op voorraad
Vanaf € 47,95

Camtraptions camerabehuizing heeft een systeem met verwisselbare lensbuizen. Lensbuizen passen op elke lens met een diameter van 88,8 mm of minder. Deze aluminium lensbuizen met vaste lengte zijn uiterst sterk en perfect voor gebruik in langdurige cameravallen waarbij de lengte van de cameralens niet regelmatig wordt gewijzigd.

Camtraptions Aluminium Lensbuizen voor Camerabehuizing

Camtraptions camerabehuizing heeft een systeem met verwisselbare lensbuizen. Lensbuizen passen op elke lens met een diameter van 88,8 mm of minder. Wij bieden momenteel aluminium lensbuizen aan in twee lengtes: 25 mm en 75 mm. De volgende lengtes kunnen wij ook leveren in overleg: 100 mm, 125 mm, 150 mm en 175 mm. 

Deze aluminium lensbuizen met vaste lengte zijn uiterst sterk en perfect voor gebruik in langdurige cameravallen waarbij de lengte van de cameralens niet regelmatig wordt gewijzigd.

Om de juiste maat te vinden, meet u de afstand van de voorkant van uw lens tot het verst naar voren gelegen deel van de camera (meestal de voorkant van de draadloze zender die op de hotshoe van de camera is gemonteerd).

Meer informatie
Merk Camtraptions
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Camtraptions Aluminium Lensbuizen voor Camerabehuizing
Uw waardering