Stealth Cam wildcamera's

Stealth Cam wildcamera's | Een merk in opkomst, met vooral fantastische beeldkwaliteit!

Stealth Cam LogoStealth Cam is ontstaan in 2000, en is daarmee een van de oudste merken in de cameravalmarkt. Jarenlang bevonden de camera's van Stealth Cam zich echter in de lage middenmoot qua prestaties en functionaliteiten. Echter, de laatste jaren is het merk sterk in opkomst en zijn ze met enkele van hun modellen echt onderdeel van de pioniers. 

Zo heeft Stealth Cam bijvoorbeeld als een van de weinige merken op dit moment een wildcamera met 4K videoresolutie, de Stealth Cam DS4K, die ook nog eens beschikt over dual sensor technologie. Dit betekent dat de DS4K beschikt over 2 lenzen, waarbij 1 lens gebruikt wordt voor de dagbeelden en 1 lens voor de nachtbeelden. We zien dit ook bij de Browning Strike Force PRO XD en Browning Dark Ops PRO XD, en bij de Reconyx UltraFire modellen, maar die hebben allemaal niet de 4K Ultra HD resolutie die de Stealth Cam DS4K wél heeft! 

Stealth Cam wildcamera's | Nu ook in ons assortiment!

Het feit dat Stealth Cam dus zo in kwaliteit en functionaliteiten is gegroeid de laatste jaren, heeft er voor gezorgd dat wij ook met Stelath Cam in gesprek zijn gegaan over officieel dealerschap. Dit heeft er in geresulteerd dat we nu met trots kunnen zeggen dat Stealth Cam nu ook standaard in ons assortiment is opgenomen en we volwaardig dealer van alle producten van Stealth Cam zijn! Er staan voor dit jaar nog enkele nieuwe modellen in de planning, dus naast het al genoemde DS4K model, zullen ook deze andere nieuwe modellen binnenkort bij ons verkrijgbaar zijn. 

U kunt alle modellen hieronder terugvinden en direct bestellen! Ook vindt u hieronder nog meer informatie, uitgebreide specificaties, producthandleidingen, en voorbeeldmateriaal op de detailpagina van iedere specifieke cameraval. U kunt ook meerdere modellen toevoegen aan een vergelijking om zo snel en eenvoudig te zien wat de voornaamste verschillen tussen de modellen zijn. Tot slot willen we u er graag op wijzen dat alle cameravallen standaard zónder benodigde accessoires geleverd worden en u dus nog minimaal een set batterijen en een geheugenkaart nodig hebt om met de wildcamera aan de slag te kunnen. Deze en andere accessoires zoals een speciale stalen cameravalbehuizing en een gecamoufleerd kabelslot zijn uiteraard ook bij ons mee te bestellen. Hiervoor is een overzichtelijke en eenvoudige functionaliteit ingebouwd op de detailpagina van iedere Stealth Cam cameraval, maar uiteraard zijn de Stealth Cam accessoires ook allemaal terug te vinden onder het hoofdkopje “Accessoires”.

 1. Stealth Cam 2020 DS4K MAX - 4K Ultra HD Video!

  De Stealth Cam DS4K MAX levert voortreffelijke beelden! Om dat te bereiken beschikt deze cameraval over twee beeldsensoren, elk geoptimaliseerd voor dag- en nachtbeelden. Naast dat het prachtige beelden oplevert maakt het de wildcamera écht geruisloos, omdat er niet langer een mechanisch filter nodig is dat voor de lens schuift op het moment dat de onzichtbare infrarood flits aan is. Wat de Stealth Cam DS4K MAX uniek maakt is dat de wildcamera in staat is om in 4K Ultra HD te filmen en aanvullend geweldige 1440p WQHD video’s maakt. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Stealth Cam DS4K MAX zijn:
  - Detectiebereik van 20 meter / flitsbereik van 30 meter
  - Maximale fotoresolutie van 32MP / 4K Ultra HD videoresolutie 
  - Hybride functie en time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 345,00

  |Vergelijken
 2. Stealth Cam G45NG MAX

  De Stealth Cam G45NG MAX is het nieuwe cameramodel van Stealth Cam. Deze wildcamera is voorzien van geweldige eigenschappen, en dat voor een zéér schappelijke prijs! De G45NG MAX is voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits en wordt dus minder snel opgemerkt door de omgeving. Een uitstekende wildcamera om dieren mee vast te kunnen leggen, maar ook voor beveiligingstoepassingen! Dit cameramodel levert voortreffelijke beeldopnames, voor zowel foto als video, en dat met een zeer snelle reactiesnelheid van maar liefst 0.4 seconden. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Stealth Cam G45NGMAX zijn:
  - Detectiebereik van 20 meter / flitsbereik van 30 meter
  - Maximale fotoresolutie van 26MP / 1080p Full HD videoresolutie 
  - Hybride functie en time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 199,00

  € 249,00
  |Vergelijken
 3. Stealth Cam 2021 DS4K ULTIMATE - 4K Ultra HD Video!

  De Stealth Cam DS4K ULTIMATE levert voortreffelijke beelden! Om dat te bereiken beschikt deze cameraval over een 32MP beeldsensor. Ook is de reactiesnelheid flink verbeterd ten opzichte van de 2020 versie van dit model. Wat de Stealth Cam DS4K ULTIMATE uniek maakt is dat de wildcamera in staat is om in 4K Ultra HD te filmen (30 fps) en aanvullend geweldige 1440p WQHD video’s maakt. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Stealth Cam DS4K MAX zijn:
  - Detectiebereik van 20 meter / flitsbereik van 30 meter
  - Maximale fotoresolutie van 32MP / 4K Ultra HD videoresolutie (30fps)
  - Hybride functie en time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 345,00

  |Vergelijken
 4. Stealth Cam 2019 FLX met WIFI / Bluetooth XV4WF

  LET OP: dit product is helaas niet meer leverbaar. Helaas is er ook niet echt een optimaal alternatief. Het enige model dat we momenteel op voorraad hebben die ook verbinding kan maken met een bestaand WiFi netwerk om beelden rechtstreeks door te sturen naar uw telefoon, tablet, of computer is de Reconyx MicroFire MS8. Als u vooral op zoek bent naar een wildcamera waarmee u op geringe afstand via Bluetooth verbinding kunt maken om op dat moment de gemaakte opnamen te downloaden en/of instellingen aan te passen, dan is de Browning Defender 850 een passend alternatief. Als u op zoek bent naar een model die de beelden rechtstreeks en vanaf iedere locatie naar u doorstuurt, dan kunt u het beste eens kijken bij de simkaart-Wireless modellen, zoals de Snyper General 3G Wireless en de Snyper Commander 4G Wireless. 

  Meer info

  Slechts: € 299,00

  |Vergelijken
 Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50 en binnen Europa vanaf € 250
 Hulp nodig? 06 19 550 336