Spypoint wildcamera's

Spypoint wildcamera's | Revolutionair batterijbeheer door geïntegreerd zonnepaneel!

Spypoint LogoSpypoint is opgericht in 2004, als een start-up met slechts 3 werknemers. Nu, in 2019, heeft het bedrijf alleen in Amerika al ruim 100 full-time werknemers! Vooral op de markt van wireless wildcamera's zijn de camera's van Spypoint bijzonder goed!

Er zijn verschillende innovaties binnen de Spypoint range die dit voor veel toepassingen een interessante optie maken. Zo is een aantal van de Spypoint camera's uitgerust met een geïntegreerd zonnepaneel! Dit paneeltje werkt zo goed dat de praktijk heeft uitgewezen dat je hiermee in veel gevallen nooit meer de batterijen van de wildcamera hoeft te vervangen! 

Spypoint wildcamera's | Vooral ook innovatief binnen het wireless segment!

Sinds het begin van dit jaar zijn wij ook officieel dealer geworden van het merk Spypoint, en bieden we dus ook met alle plezier het complete assortiment Spypoint camera's en accessoires aan! Vooral in het segment van de wireless camera's betekent dit dat er wat slimme noviteiten bij zijn gekomen, en er dus nu nog meer keuze is, maar ook meer functionaliteiten zijn. Zo was het namelijk tot nu toe zo dat bijna al onze wireless wildcamera's alleen via SMTP beelden konden doorsturen naar een of meerdere opgegeven e-mailadressen. Met de komst van de Spypoint modellen wordt het echter mogelijk om alle beeldverwerking en 0overdracht 'in the cloud' te laten plaats vinden. De beelden worden daarbij meteen doorgestuurd naar een online server. Als klant kan je vervolgens de gemaakte beelden bekijken via een gratis app voor de smartphone, of door naar een speciale, beveiligde website te gaan. Er zijn verschillende pakketten voor beeldoverdracht beschikbaar, waarbij er ook een volledig gratis variant is.

U kunt alle modellen hieronder terugvinden en direct bestellen! Ook vindt u hieronder nog meer informatie, uitgebreide specificaties, producthandleidingen, en voorbeeldmateriaal op de detailpagina van iedere specifieke cameraval. U kunt ook meerdere modellen toevoegen aan een vergelijking om zo snel en eenvoudig te zien wat de voornaamste verschillen tussen de modellen zijn. Tot slot willen we u er graag op wijzen dat alle cameravallen standaard zónder benodigde accessoires geleverd worden en u dus nog minimaal een set batterijen en een geheugenkaart nodig hebt om met de wildcamera aan de slag te kunnen. Deze en andere accessoires zoals een speciale stalen cameravalbehuizing en een gecamoufleerd kabelslot zijn uiteraard ook bij ons mee te bestellen. Hiervoor is een overzichtelijke en eenvoudige functionaliteit ingebouwd op de detailpagina van iedere Spypoint cameraval, maar uiteraard zijn de Spypoint accessoires ook allemaal terug te vinden onder het hoofdkopje “Accessoires”.

 1. Spypoint Link-Micro SOLAR LTE - 4G WIRELESS

  De Spypoint Link-Micro SOLAR LTE 4G WIRELESS is de solar variant van het mini wireless cameramodel van Spypoint. Het mooie aan dit model is dat er een klein zonnepaneel met intern batterij-pack bovenop de camera geplaatst is, waardoor de camera en het zonnepaneel heel mooi geïntegreerd zijn. Het geheel blijft heel compact en onopvallend, en door het zonnepaneel blijft het systeem véél langer online dan andere wildcamera's! Met de Spypoint Link-Micro-S LTE is het mogelijk om met behulp van een simkaart overal op de wereld gemaakte camerabeelden door te laten sturen naar de Spypoint App op je smartphone of naar een speciale online omgeving op de computer. Het gebruiksgemak en betaalbaarheid maakt dit een uitermate geschikte cameraval voor de beginnende wildcameragebruiker. De sensorgevoeligheid van de cameraval is in te stellen naar eigen voorkeur (low, medium, high). De wildcamera is voorzien van een zichtbare infrarood flits, wat ervoor zorgt dat de beelden 's nachts goed belicht zijn. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Spypoint Link-Micro zijn:
  - Detectiebereik van 24 meter / Flitsbereik van 24 meter
  - Maximale fotoresolutie van 10MP 

  Meer info

  Slechts: € 349,00

  |Vergelijken
 2. Spypoint LIT-10 Li-ION accu

  Spypoint LIT-10 Li-ION accu

  De Spypoint LIT-10 Li-ION accu is geschikt voor de Spypoint Link Micro en Link Micro Solar wildcamera's alsook voor de Spypoint Cell-Link. De accu wordt geleverd met USB oplaadkabel en zorgt voor een veel grotere batterijcapaciteit dan wat behaald kan worden met AA batterijen. De accucapaciteit is 3,4 V / 10.000 mAh.

  Meer info

  € 74,95
  |Vergelijken
 3. Spypoint Link-Micro LTE - 4G WIRELESS

  De Spypoint Link-Micro LTE 4G WIRELESS is het mini wireless cameramodel van Spypoint. Hiermee is het mogelijk om met behulp van een simkaart overal op de wereld gemaakte camerabeelden door te laten sturen naar de Spypoint App op je smartphone of naar een speciale online omgeving op de computer. Het gebruiksgemak en betaalbaarheid maakt dit een uitermate geschikte cameraval voor de beginnende wildcameragebruiker. De sensorgevoeligheid van de cameraval is in te stellen naar eigen voorkeur (low, medium, high). De wildcamera is voorzien van een zichtbare infrarood flits, wat ervoor zorgt dat de beelden 's nachts goed belicht zijn. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Spypoint Link-Micro zijn:
  - Detectiebereik van 24 meter / Flitsbereik van 24 meter
  - Maximale fotoresolutie van 10MP 

  Meer info

  Slechts: € 199,00

  |Vergelijken
 4. Spypoint CELL-LINK 4G module

  De Spypoint Cell-Link transformeert vrijwel iedere wildcamera in een Wireless camera! Nu kunt u met uw 'non-wireless' wildcamera overal op de wereld camerabeelden ontvangen via de Spypoint App op je smartphone of cloud-server op uw computer. Zo weet u dus direct wanneer er een dier door uw wildcamera wordt waargenomen terwijl u tussentijds thuis op de bank zit. Het vereist enkel enige dekking van een mobiel netwerk. Deze wireless functionaliteit werkt ideaal voor het observeren van afgelegen plekken en locaties die u minimaal wilt verstoren (bijv. een vogelnest), en voor het beveiligen van een locatie zonder stroom of wifi dekking. 

  Meer info

  € 119,95
  |Vergelijken
 5. Spypoint Solar Dark (2019)

  De Spypoint Solar Dark is de opvolger van de Spypoint Solar. In tegenstelling tot zijn voorganger, is de Spypoint Solar Dark voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits. Ideaal tegen verstoring en diefstal! Wat dit model écht uniek maakt is het geïntegreerde zonnepaneel bovenop de camera. Diverse tests en reviews hebben uitgewezen dat deze camera in de meeste omstandigheden volledig kan draaien op de stroom die opgewekt wordt met dit kleine paneel! Zo zijn batterijen verleden tijd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Spypoint Solar Dark zijn:
  - Detectiebereik van 37 meter / Flitsbereik van 28 meter
  - Maximale fotoresolutie van 12MP / 1080p Full HD videoresolutie
  - Hybride functie en time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 299,00

  |Vergelijken
 6. Spypoint Solar

  De Spypoint Solar is om meerdere redenen een heel interessant model! Deze wildcamera heeft een hoge resolutie van maar liefst 48 megapixels (12MP beeldsensor) en een supersnelle reactietijd van slechts 0.05 seconden! Maar wat dit model écht uniek maakt is het geïntegreerde zonnepaneel bovenop de camera. Diverse tests en reviews hebben uitgewezen dat deze camera in de meeste omstandigheden volledig kan draaien op de stroom die opgewekt wordt met dit kleine paneel! Zo zijn batterijen verleden tijd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Spypoint Solar zijn:
  - Detectiebereik van 37 meter / flitsbereik van 30 meter
  - Maximale fotoresolutie van 48MP / 720p HD videoresolutie
  - Hybride functie en time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 275,00

  € 299,00
  |Vergelijken
 Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50 en binnen Europa vanaf € 250
 Hulp nodig? 06 19 550 336