Snyper wildcamera's

De cameravallen van Snyper vallen in het hobbyisten segment. De eerste Snyper modellen zijn in 2015 geïntroduceerd. Snyper is dus nog redelijk nieuw in de markt, maar ze bieden innovatieve, goede, en betaalbare cameravallen en hebben zo toch een plekje in de markt veroverd.

Het meest aansprekende en unieke model van Snyper is de Commander 3G. Dit model kan namelijk uitgerust worden met een simkaart van iedere willekeurige provider. Voordeel is dat de cameraval de gemaakte beelden dan rechtstreeks over kan zenden naar een telefoon, emailadres, of FTP-server. Zo weet u binnen 30 seconden na het maken van de foto of video wat er in beeld is geweest en kunt u indien gewenst meteen actie ondernemen. Deze functionaliteit maakt dit model uitermate geschikt als beveiligingscamera voor afgelegen plekken, omdat er geen enkele voorziening voorhanden hoeft te zijn. Er hoeft dus geen stroom of vaste netwerkverbinding op de locatie aanwezig te zijn. De enige vereiste is mobiele netwerkdekking van de telecom provider maar dat is op de meeste plekken geen probleem. Naast de toepassing als beveiligingscamera is dit model ook heel geschikt om te gebruiken bij de monitoring van vangkooien. Zodra er een dier in de kooi zit, krijgt u binnen een minuut een foto doorgestuurd en kunt u dus meteen naar de val toe om actie te ondernemen. Dit voorkomt vele loze controles! Het is met dit model ook mogelijk om een sms te sturen naar de camera met het verzoek om op dat moment een foto te maken en deze naar u terug te sturen. Zo ziet u dus meteen of alles nog naar behoren werkt, de cameraval nog goed gericht staat en er geen gekke dingen gebeurd zijn voor de cameraval.

Mocht u overwegen om een wildcamera met MMS / EMAIL functionaliteit aan te schaffen, dan is het goed om te weten dat wij deze eventueel ook volledig ingesteld met een prepaid simkaart kunnen leveren. Zo hoeft u zelf niet meer te puzzelen om de camera in te stellen met de simkaart en weet u zeker dat het werkt. De meerprijs voor deze service bedraagt € 29,95 per camera en is rechtstreeks als accessoire mee te bestellen op de detailpagina van de betreffende cameravallen.

Tot slot hebben alle modellen van Snyper een ingebouwde kleurenviewer. Met deze kleurenviewer kunt u al meteen in het veld de foto's en video's die gemaakt zijn bekijken. Tevens kunt u de viewer gebruiken om de plaatsing van de camera te vergemakkelijken, doordat u een paar testfoto’s kunt maken en deze vervolgens meteen op de viewer kunt bekijken om te zien of de cameraval goed gericht staat.

U kunt alle modellen hieronder terugvinden en direct bestellen! Ook vindt u hieronder nog meer informatie, uitgebreide specificaties, producthandleidingen, en voorbeeldmateriaal op de detailpagina van iedere specifieke cameraval. U kunt ook meerdere modellen toevoegen aan een vergelijking om zo snel en eenvoudig te zien wat de voornaamste verschillen tussen de modellen zijn. Tot slot willen we u er graag op wijzen dat alle cameravallen standaard zónder benodigde accessoires geleverd worden en u dus nog minimaal een set batterijen en een geheugenkaart nodig hebt om met de wildcamera aan de slag te kunnen. Deze en andere accessoires zoals een speciale veiligheidsbehuizing en een gecamoufleerd kabelslot zijn uiteraard ook bij ons mee te bestellen. Hiervoor is een overzichtelijke en eenvoudige functionaliteit ingebouwd op de detailpagina van iedere cameraval, maar uiteraard zijn de accessoires ook allemaal terug te vinden onder het hoofdkopje “Accessoires”.

 1. Snyper Commander 4G WIRELESS - 4G VERSIE

  De Snyper Commander 4G Wireless vertoont zeer sterke overeenkomsten met de Snyper General 3G Wireless. Echter beschikt dit model over een 4G verbinding, waarmee de beelden nog sneller worden doorgestuurd naar een mobiel telefoonnummer of e-mailadres. De ‘wireless’ functionaliteit maakt deze camera ideaal voor observatie van afgelegen plekken (bijv. vogelnest) en voor diefstalpreventie (bijv. vakantiehuis). Met de MMS/email functionaliteit is het tevens mogelijk om een sms te sturen naar de wildcamera en direct te zien of de wildcamera naar behoren werkt en goed staat opgesteld. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Snyper Commander 4G Wireless zijn:
  - Detectiebereik van 25 meter / Flitsbereik van 20 meter
  - Maximale fotoresolutie van 12MP / 1080p Full HD videoresolutie
  - Hybride functie en time-lapse

  Meer info

  Slechts: € 349,00

  € 399,00
  |Vergelijken
 2. Snyper General 3G WIRELESS

  LET OP: dit product is niet meer leverbaar, als gevolg van de toekomstige uitfasering van het 3G netwerk. Er zijn twee goede alternatieven om eens naar te kijken, namelijk: 

  1. Snyper Commander 4G Wireless. Dit is ons meestverkochte 4G WIRELESS wildcamera model en in feite de 4G variant van de Snyper General 3G Wireless. De Snyper Commander heeft de snelste reactie- en hersteltijd van onze 4G camera's, is erg betrouwbaar, heeft een goede detectie, en is leverbaar in twee lens-varianten. De standaardlens versie is een zoomlens met een beeldhoek van 52 graden. De alternatieve lensversie is een groothoeklens met een beeldhoek van 100 graden. Afhankelijk van doel en plaatsing is de ene lenshoekvariant meer optimaal dan de andere.
  2. Bolyguard MG984G-36M 4G Wireless. Dit is een alternatief 4G model binnen het assortiment van BolyGuard. Deze camera heeft een beeldhoek van ongeveer 50 graden en kan eventueel via een cloudserver beelden online beschikbaar maken (Molnus).

  Meer info

  Slechts: € 275,00

  € 299,00
  |Vergelijken
 3. Snyper Zonnepaneel 12V

  Dit zonnepaneel is speciaal ontwikkeld voor de Snyper cameravallen. Het paneel is 14 bij 16 cm en een kleine 3 cm dik. Het is een 12V / 2A zonnepaneel, met een ingebouwde 3000 mAh Li-ion batterij. Het zonnepaneel is waterdicht en kan ook middels de meegeleverde adapter opgeladen worden. Met dit paneel kan je je wildcamera véél langer in het veld laten staan, zonder terug te moeten om de batterijen te vervangen!

  Meer info

  € 59,95
  |Vergelijken
 4. Snyper netstroomadapter (12V)

  Deze netstroomadapter is speciaal ontwikkeld voor de Snyper cameravallen. Het is een 12V netstroomadapter met een Nederlandse stekker. Dus als je de beschikking hebt over netstroom op de locatie van plaatsing, dan kan je de camera met deze netstroomadapter het hele jaar rond laten draaien!

  Meer info

  € 24,95
  |Vergelijken
 Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50 en binnen Europa vanaf € 250
 Hulp nodig? 06 19 550 336