Een wildcamera van Reconyx

Als u een wildcamera van Reconyx bestelt, bent u verzekerd van topkwaliteit. U kiest bij ons als officiële importeur uit het complete assortiment van Reconyx producten. Tot voor kort bestond het Reconyx assortiment uit twee series; de HyperFire 2-modellen en de UltraFire-modellen. De UltraFire-modellen werden vooral ontwikkeld om de hoogst mogelijke videokwaliteit te leveren, terwijl de HyperFire 2-modellen vooral uitblinken in de fotostand. De UltraFire modellen worden echter sinds kort niet meer geproduceerd en zijn dus niet meer leverbaar.

Reconyx HyperFire 2-serie

De HyperFire 2-serie is nu de enige cameravalserie binnen Reconyx. We kunnen deze modellen, net als de eerder verschenen HyperFire en UltraFire-modellen, opdelen in “Outdoor Series” modellen, “Security Series” modellen en “Professional Series” modellen. Daarnaast is er voor bijna ieder Reconyx HyperFire 2-model tegenwoordig ook een 4G WIRELESS wildcamera beschikbaar. U vindt in ons aanbod de HyperFire 2 HF2X (het standaard "Outdoor" model), de HyperFire 2 HS2X Security, de HyperFire 2 HL2X Kentekenplaatcamera, de HyperFire 2 HP2X Professional en de HyperFire 2 HP2W Professional witte flits camera. Van de HF2X, de HS2X, de HL2X, en de HP2X bestaat er een 4G WIRELESS variant, maar niet van de HP2W versie met witte LED flits. De wireless varianten beschikken over ruimte voor een simkaart. Ook hier zitten de verschillen tussen de modellen vooral in de verschillende instelmogelijkheden, met uitzondering van de HL2X Kentekenplaatcamera. Deze wildcamera van Reconyx is speciaal ontwikkeld voor het vastleggen van kentekens van rijdende voertuigen. Vooral in de nacht is dit vaak onmogelijk met 'normale' cameravallen, omdat de infrarood flits ervoor zorgt dat het kenteken van een auto gereflecteerd wordt en daardoor niet leesbaar is. Bij de Reconyx HL2X is de flits aangepast, waardoor dit probleem zich niet voordoet. Dit maakt de nachtbelichting echter zwak, waardoor dit model niet geschikt is voor normale wildmonitoringstoepassingen. Ook zie je vaak echt alleen maar het kenteken, en kan je deze wildcamera van Reconyx dus niet gebruiken om bijvoorbeeld mensen of dieren in het donker te herkennen. Overdag kan de HL2X wel gewoon gebruikt worden voor het vastleggen van dieren en mensen.

Verschil in modellen

Bij het kopen van een wildcamera is het dus vooral belangrijk waar u de cameraval precies voor wilt gebruiken als u twijfelt tussen verschillende modellen. De professionele modellen zijn duurder, maar bieden ook meer uitgebreide instel- en uitbreidingsmogelijkheden. Dit is met name handig voor wetenschappelijk onderzoek of specifieke projecten. De doorsnee gebruiker heeft deze extra opties echter vaak niet nodig. Iedere wildcamera van Reconyx in ons assortiment beschikt over een timelapse functie. Twijfelt u over het juiste model voor uw toepassing? Maak dan gebruik van onze handige keuzehulp.

Kies uw favoriete camera

U kunt alle modellen van Reconyx hieronder terugvinden en direct uw favoriete wildcamera bestellen! U vindt op de productpagina’s uitgebreide specificaties en voorbeeldmateriaal. Via de vergelijkfunctie kunt u ook verschillende modellen naast elkaar zetten om de verschillen uit te lichten. Als u een wildcamera van Reconyx bestelt, krijgt u er nog geen geheugenkaart en batterijen bij. Die kunt u via de speciale functie op de productpagina eenvoudig toevoegen.

Stel uw vragen of bestel direct uw camera

Als u een wildcamera uit de topklasse zoekt, zijn de modellen van Reconyx iets voor u. Wij zijn officieel Nederlands distributeur van dit topmerk, waardoor wij alle nieuwste producten aan u aanbieden. Zet uw producten in het winkelmandje en bestel. U profiteert bij besteding vanaf € 50,- van kosteloze bezorging. Voor vragen of opmerkingen stuurt u een e-mail naar info@wildlifemonitoringsolutions.nl of belt u naar +316 43 444 755.

Filteren  
  1. Externe voedingsaansluiting Nee Verwijder dit filter
Alles wissen
Live stream functie  
Zoom functie  
Type wildcamera  
Merk  
Opname opties  
Type flits  
Time Lapse functionaliteit  
Nachtbeelden in kleur  
Dynamic Video / Smart IR Video  
Externe voedingsaansluiting  
Ingebouwde viewer  
Videoresolutie opties  
Maximale fotoresolutie  
Detectiebereik  
Flitsbereik  
Lens beeldhoek  
Aantal en type batterijen  
Maximale geheugencapaciteit  
Activiteitstimer  
Uitsparing voor python kabelslot  
Wachtwoordbeveiliging  
Meertalig cameramenu  
Reactietijd fotostand  
Reactietijd videostand  
Hersteltijd fotostand  
Hersteltijd videostand  
Maximale videolengte overdag  
Maximale videolengte 's nachts  

Reconyx

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst