Reconyx wildcamera's

Reconyx wildcamera's | De absolute topklasse onder de cameravallen

Reconyx LogoReconyx heeft vier verschillende series cameravallen: de "HyperFire Outdoor Series" (de HC500, de HC550 en de HC600), de "HyperFire Professional Series" (de PC800, de PC850 en de PC900), de "HyperFire Security Series" (de SC950 en de SM750) en de recent nieuw ontwikkelde "UltraFire Outdoor Series" (de XR6 en de WR6). Binnen deze series zitten de verschillen tussen de modellen vooral in het type flits. De HC500 en de PC800 hebben een zogenaamde Low-Glow infrarood flits (nauwelijks zichtbaar als een zachtrode gloed wanneer men rechtstreeks naar de camera kijkt), de HC600, de PC900, en de XR6 hebben een NO-GLOW infrarood flits (deze flits is écht volledig onzichtbaar) en de HC550, de PC850, en de WR6 hebben een WITTE LED-flits, waardoor deze modellen zowel overdag als 's nachts kleurenbeelden genereren. Het is vooral belangrijk om in gedachten te houden wáár u de cameraval precies voor wilt gebruiken als u een keuze gaat maken tussen de verschillende flitstypes. Ook de keuze tussen de outdoor modellen en de professionele modellen is vooral afhankelijk van de toepassing die u in gedachten heeft. De professionele modellen zijn een flink stukje duurder, maar bieden ook meer uitgebreide instel- en uitbreidingsmogelijkheden. De doorsnee gebruiker heeft deze extra opties echter niet nodig. Maar vooral wanneer het bijvoorbeeld gaat om wetenschappelijk onderzoek of specifieke projecten, kan het toch nodig zijn om te kiezen voor de professionele modellen.

Belangrijk verschil.

Het belangrijkste verschil tussen de HyperFire Outdoor modellen en de UltraFire Outdoor modellen is dat de UltraFire modellen ook videofunctionaliteit bieden, en wel in FULL HD formaat (1920x1080p). Daarnaast hebben de UltraFire modellen 2 ingebouwde lenzen, waarvan 1 geoptimaliseerd is voor dagbeelden en de ander voor nachtbeelden. Dit maakt de beeldkwaliteit nog beter dan we al gewend zijn van Reconyx en het maakt dit model écht geruisloos, omdat er niet langer een mechanisch filter nodig is dat voor de lens schuift op het moment dat de infrarood flits aan is. Tot slot is de flits van de UltraFire modellen dusdanig verbeterd dat het bereik nu ruim 25 meter is. Als u het nieuwste van het nieuwste wilt, én u wilt gebruik gaan maken van de FULL HD videofunctie met stereo geluid, dan moet u beslist kiezen voor een van de nieuwe UltraFire modellen. Wilt u overdag én 's nachts kleurenfoto's, dan moet u kiezen voor de WR6, maar wilt u juist dat de camera zo min mogelijk opvalt, dan moet u kiezen voor de XR6. Als u de cameraval alleen wilt gaan gebruiken voor het maken van foto's, dan kunt u wellicht volstaan met de HyperFire Outdoor serie. Als het enigszins zichtbaar zijn van de flits geen groot probleem is, zal de HC500 een goede keuze zijn. Als u de cameraval echter vooral wilt gebruiken ter identificatie en monitoring van marterachtigen, is het beter om te kiezen voor een model dat ook 's nachts kleurenfoto's maakt, de HC550 dus. Zal de cameraval op een openbare plaats komen te staan, of op een plek waar diefstal of vandalisme een risico is, dan wilt u misschien dat de camera totaal niet opvalt en kunt u dus het beste kiezen voor de HC600 met zijn onzichtbare flits. 

Lees meer...

 1. Reconyx HF2X HyperFire 2 (2018)

  De Reconyx HF2X is het outdoor model van de in 2018 geïntroduceerde HyperFire 2 series. Deze cameraval zit boordevol nieuwe innovaties en beschikt over een verzameling goede eigenschappen, waaronder een uiterst snelle reactie- en hersteltijd voor zowel foto als video! Dit model is de opvolger van de Reconyx HyperFire HC500/HC600. Wil je echter een model waarbij de mogelijkheid bestaat om de op exact gelijke wijze te laten functioneren als de HC500/HC600, dan kan je het beste kiezen voor de Reconyx HS2X of de Reconyx HP2X. Deze beide modellen beschikken namelijk over de zogenaamde HF Legacy functie, waardoor de bewegingssensor exact gelijk werkt als die van de HyperFire 1 modellen. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Reconyx HF2X zijn:
  - Gehéél onzichtbare infrarood flits
  - Detectiebereik van 24 meter / Flitsbereik van 45 meter
  - 1080 Full HD of 3MP fotoresolutie / 720p HD videoresolutie

  Meer info

  Slechts: € 449,00

  |Vergelijken
 2. Reconyx HS2X HyperFire 2 Beveiligingscamera (2018)

  De Reconyx HS2X is het beveiligingsmodel van de HyperFire 2 serie. De camera kan dusdanig worden ingesteld dat deze op specifieke dagen en tijden automatisch in- en uitgeschakeld wordt. De HS2X beschikt over een zeer snelle reactie- en hersteltijd voor zowel foto als video! Óók is deze camera uitgerust met de zogenaamde HF Legacy functie, waardoor verkregen data prima kan worden vergeleken met eerdere data afkomstig uit de oudere HyperFire 1 modellen. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Reconyx HS2X zijn:
  - Uitgebreide beveiligingssoftware
  - Gehéél onzichtbare infrarood flits
  - Detectiebereik van 24 meter / Flitsbereik van 45 meter
  - 1080 Full HD of 3MP fotoresolutie / 720p HD videoresolutie
  - Hybride functie
  - Geavanceerde time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 525,00

  |Vergelijken
 3. Reconyx HP2X HyperFire 2 Professional (2018)

  De Reconyx HP2X is het professionele model van de HyperFire 2 series. De HP2X is qua ‘look’ en ‘feel’ exact gelijk aan de HF2X (outdoor) en de HS2X (beveiligingscamera). Schijn bedriegt, want het HP2X model is het model met de meest geavanceerde instelmogelijkheden. Deze camera is uitgerust met de zogenaamde 'HF Legacy' instelling, waardoor verkregen data prima kan worden vergeleken met eerdere data afkomstig uit de oudere HyperFire 1 modellen. Óók maakt de HP2X langere video’s en is die voorzien van een ‘SD-kaartbeheer functie’. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Reconyx HP2X zijn:
  - Gehéél onzichtbare infrarood flits
  - Detectiebereik van 24 meter;Flitsbereik van 45 meter
  - 1080 Full HD of 3MP fotoresolutie / 720p HD videoresolutie
  - Hybride functie
  - Geavanceerde time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 649,00

  |Vergelijken
 4. Reconyx HL2X HyperFire 2 Kentekenplaatcamera (2019)

  De Reconyx HL2X HyperFire 2 kentekenplaatcamera is de opvolger van de Reconyx HyperFire SM750. De HL2X is gespecialiseerd in het vastleggen van kentekenplaten. Het cameramodel levert betrouwbare en heldere foto’s en video’s op van de kentekenplaat van een passerende auto. Dat deze cameraval ervoor zorgt dat de kentekens wél leesbaar blijven, maakt het een uitermate geschikt model voor beveiligingstoepassingen van bijvoorbeeld toegangspoorten, afgelegen terreinen of toegangswegen naar gesloten (privé) terreinen. De Reconyx HL2X kentekenregistratie camera beschikt o.a. over de volgende specificaties:
  - Gehéél onzichtbare flits
  - SD-kaartbeheer functie
  - Detectiebereik van 24 meter / Flitsbereik van 15 meter
  - 1.4MP fotoresolutie / 720p HD videoresolutie

  Meer info

  Slechts: € 549,00

  |Vergelijken
 5. Reconyx HP2W HyperFire 2 Professional (2018)

  De Reconyx HP2W (‘W’ staat voor ‘Witte flits’) is het andere professionele model van de HyperFire 2 serie en de opvolger van de Reconyx PC850. Het is het meest uitgebreide en absolute topmodel dat is voorzien van een witte LED-flits. De HP2W is qua ‘look’ en ‘feel’ exact gelijk aan de HF2X (outdoor) en de HS2X (beveiligingscamera). Schijn bedriegt, want het HP2W model is (samen met de HP2X) het Reconyx model met de meest geavanceerde instelmogelijkheden. Eén belangrijk verschil tussen de HyperFire 2 modellen is dat de Reconyx HP2W is uitgerust met de zogenaamde HF Legacy functie, waardoor verkregen data prima kan worden vergeleken met eerdere data afkomstig uit de oudere HyperFire 1 modellen (HC500/HC600/PC800/PC900). Dit gaat niet op voor de Reconyx HF2X. Een ander verschil is dat de HP2W langere video’s kan maken en is voorzien van een ‘SD-kaartbeheer functie’, waarbij de oudste beelden automatisch kunnen worden overschreven als de geheugenkaart vol dreigt te raken. Tot slot zijn er meer fysieke aanpassingsmogelijkheden voor de Reconyx HP2W (denk aan externe voedingsaansluiting, externe trigger, zonnepaneel, zoomlens, etc.). Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Reconyx HP2W zijn:
  - ‘HF Legacy’ instelling
  - Detectiebereik van 24 meter / Flitsbereik van 30 meter
  - 1080 Full HD of 3MP fotoresolutie / 720p HD videoresolutie (met Dynamic video)
  Hybride functie (gelijktijdige foto- en videomodus

  Meer info

  Slechts: € 649,00

  |Vergelijken
 6. Reconyx Ultrafire XR6 (2017)

  De Reconyx UltraFire XR6 is een cameraval met een volledig onzichtbare infrarood flits. Dit zorgt ervoor dat de wildcamera minder snel wordt opgemerkt door zowel dier als mens, en daarmee verstoring en de kans op diefstal of vandalisme wordt geminimaliseerd. Zowel de dag- als nachtbeelden zijn helder, bieden een goed contrast en missen de ‘witte ruis’ die je veelal in andere wildcamera’s tegenkomt. Dit kan deels worden verklaard door de twee ingebouwde lenzen, waarvan één geoptimaliseerd is voor de dagbeelden en één voor de nachtbeelden. Als u op zoek bent naar een cameraval met sublieme videokwaliteit is dit een zeer goede keuze! Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Reconyx UltraFire XR6 zijn:
  - Detectiebereik van 20 meter / Flitsbereik van 15 meter
  - 8MP fotoresolutie/ 1080p Full HD videoresolutie
  - Hybride functie / time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 649,00

  |Vergelijken
 7. Reconyx Ultrafire WR6

  De Reconyx UltraFire WR6 is voorzien van een witte LED-flits, waardoor niet alleen de dagfoto’s, maar óók de nachtfoto’s in kleur zijn. Dit resulteert in verbluffende kleuren opnames, wat het identificeren van kleine zoogdieren en individuen een stuk aangenamer maakt. In tegenstelling tot de HyperFire HC550 en PC850, is de UltraFire WR6 wél in staat om video’s te maken, en wel in Full HD-resolutie! Een ander onderscheidend kenmerk zijn de twee ingebouwde lenzen, één speciaal bedoeld voor overdag en één voor ’s nachts. Dit leidt tot nóg mooiere beelden! Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Reconyx UltraFire WR6 zijn:
  - Detectiebereik van 18 meter / Flitsbereik van 18 meter
  - 8MP fotoresolutie / 1080p Full HD videoresolutie
  - Hybride functie en time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 649,00

  |Vergelijken
 8. Reconyx UltraFire XS8 Beveiligingscamera

  De Reconyx UltraFire XS8 is een exacte kopie van de Reconyx UltraFire XR6, maar dan met een veel uitgebreider scala aan instelmogelijkheden. De Reconyx UltraFire XS8 is speciaal ontwikkeld voor beveiligingstoepassingen. De camera kan op specifieke dagen en tijden automatisch in- en uitgeschakeld kan worden. De wildcamera is voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits. Zowel de dag- als nachtbeelden zijn helder, bieden een goed contrast en missen de ‘witte ruis’ die je veelal in andere wildcamera’s tegenkomt. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Reconyx UltraFire XS8 zijn:
  - Uitgebreid beveiligingssoftware
  - Detectiebereik van 18 meter / Flitsbereik van 15 meter
  - 8MP fotoresolutie / 1080p Full HD videoresolutie
  - SD-kaartbeheer functie en time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 699,00

  |Vergelijken
 9. Reconyx MicroFire MR5

  Dit product is helaas niet meer leverbaar. Er is ook geen goed alternatief voorhanden dat lijkt op de functionaliteiten van de Reconyx MicroFire modellen.

  Meer info

  Slechts: € 549,00

  |Vergelijken
 10. Reconyx MicroFire MS8 Security

  Dit product is helaas niet meer leverbaar. Er is ook geen goed alternatief voorhanden dat lijkt op de functionaliteiten van de Reconyx MicroFire modellen.

  Meer info

  Slechts: € 649,00

  |Vergelijken
 11. Reconyx HyperFire HC500

  LET OP: dit product is niet meer leverbaar en is opgevolgd door de Reconyx HF2X en de Reconyx HS2X, uit de Reconyx HyperFire 2 serie

  Meer info

  Slechts: € 7,50

  Niet in voorraad

  |Vergelijken
 12. Reconyx HyperFire HC600

  LET OP: dit product is niet meer leverbaar en is opgevolgd door de Reconyx HF2X en de Reconyx HS2X, uit de Reconyx HyperFire 2 serie

  Meer info

  Slechts: € 7,50

  Niet in voorraad

  |Vergelijken
 13. Reconyx HyperFire HC550

  LET OP: dit product is niet meer leverbaar en is opgevolgd door de Reconyx HP2W HyperFire 2 Professional, uit de Reconyx HyperFire 2 serie.

  Meer info

  Slechts: € 549,00

  |Vergelijken
 14. Reconyx HyperFire PC800 Professional Series

  LET OP: dit product is niet meer leverbaar en is opgevolgd door de Reconyx HP2X (professional), uit de Reconyx HyperFire 2 serie

  Meer info

  Slechts: € 749,00

  |Vergelijken
 15. Reconyx HyperFire PC900 Professional Series

  LET OP: dit product is niet meer leverbaar en is opgevolgd door de Reconyx HP2X (professional), uit de Reconyx HyperFire 2 serie

  Meer info

  Slechts: € 849,00

  |Vergelijken
 16. Reconyx HyperFire PC850 Professional Series

  LET OP: dit product is niet meer leverbaar en is opgevolgd door de Reconyx HP2W HyperFire 2 Professional, uit de Reconyx HyperFire 2 serie.

  Meer info

  Slechts: € 849,00

  |Vergelijken
 17. Reconyx HyperFire SM750 Kentekenplaatcamera

  LET OP: dit product is niet meer leverbaar en is opgevolgd door de Reconyx HL2X HyperFire 2 Kentekenplaatcamera, uit de Reconyx HyperFire 2 serie.

  Meer info

  Slechts: € 649,00

  |Vergelijken
 18. Reconyx HyperFire SC950 Beveiligingscamera

  LET OP: dit product is niet meer leverbaar en is opgevolgd door de Reconyx HS2X HyperFire 2, uit de Reconyx HyperFire 2 serie.

  Meer info

  Slechts: € 525,00

  € 699,00
  |Vergelijken
 Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50 en binnen Europa vanaf € 250
 Hulp nodig? 06 19 550 336