Reconyx wildcamera's

Reconyx wildcamera's | De absolute topklasse onder de cameravallen

Reconyx LogoReconyx heeft vier verschillende series cameravallen: de "HyperFire Outdoor Series" (de HC500, de HC550 en de HC600), de "HyperFire Professional Series" (de PC800, de PC850 en de PC900), de "HyperFire Security Series" (de SC950 en de SM750) en de recent nieuw ontwikkelde "UltraFire Outdoor Series" (de XR6 en de WR6). Binnen deze series zitten de verschillen tussen de modellen vooral in het type flits. De HC500 en de PC800 hebben een zogenaamde Low-Glow infrarood flits (nauwelijks zichtbaar als een zachtrode gloed wanneer men rechtstreeks naar de camera kijkt), de HC600, de PC900, en de XR6 hebben een NO-GLOW infrarood flits (deze flits is écht volledig onzichtbaar) en de HC550, de PC850, en de WR6 hebben een WITTE LED-flits, waardoor deze modellen zowel overdag als 's nachts kleurenbeelden genereren. Het is vooral belangrijk om in gedachten te houden wáár u de cameraval precies voor wilt gebruiken als u een keuze gaat maken tussen de verschillende flitstypes. Ook de keuze tussen de outdoor modellen en de professionele modellen is vooral afhankelijk van de toepassing die u in gedachten heeft. De professionele modellen zijn een flink stukje duurder, maar bieden ook meer uitgebreide instel- en uitbreidingsmogelijkheden. De doorsnee gebruiker heeft deze extra opties echter niet nodig. Maar vooral wanneer het bijvoorbeeld gaat om wetenschappelijk onderzoek of specifieke projecten, kan het toch nodig zijn om te kiezen voor de professionele modellen.

Belangrijk verschil.

Het belangrijkste verschil tussen de HyperFire Outdoor modellen en de UltraFire Outdoor modellen is dat de UltraFire modellen ook videofunctionaliteit bieden, en wel in FULL HD formaat (1920x1080p). Daarnaast hebben de UltraFire modellen 2 ingebouwde lenzen, waarvan 1 geoptimaliseerd is voor dagbeelden en de ander voor nachtbeelden. Dit maakt de beeldkwaliteit nog beter dan we al gewend zijn van Reconyx en het maakt dit model écht geruisloos, omdat er niet langer een mechanisch filter nodig is dat voor de lens schuift op het moment dat de infrarood flits aan is. Tot slot is de flits van de UltraFire modellen dusdanig verbeterd dat het bereik nu ruim 25 meter is. Als u het nieuwste van het nieuwste wilt, én u wilt gebruik gaan maken van de FULL HD videofunctie met stereo geluid, dan moet u beslist kiezen voor een van de nieuwe UltraFire modellen. Wilt u overdag én 's nachts kleurenfoto's, dan moet u kiezen voor de WR6, maar wilt u juist dat de camera zo min mogelijk opvalt, dan moet u kiezen voor de XR6. Als u de cameraval alleen wilt gaan gebruiken voor het maken van foto's, dan kunt u wellicht volstaan met de HyperFire Outdoor serie. Als het enigszins zichtbaar zijn van de flits geen groot probleem is, zal de HC500 een goede keuze zijn. Als u de cameraval echter vooral wilt gebruiken ter identificatie en monitoring van marterachtigen, is het beter om te kiezen voor een model dat ook 's nachts kleurenfoto's maakt, de HC550 dus. Zal de cameraval op een openbare plaats komen te staan, of op een plek waar diefstal of vandalisme een risico is, dan wilt u misschien dat de camera totaal niet opvalt en kunt u dus het beste kiezen voor de HC600 met zijn onzichtbare flits. 

Lees meer...

 1. Reconyx HF2X HyperFire 2 (2018)

  De Reconyx HF2X is het outdoor model van de in 2018 geïntroduceerde HyperFire 2 series. Deze cameraval zit boordevol nieuwe innovaties en beschikt over een verzameling goede eigenschappen, waaronder een uiterst snelle reactie- en hersteltijd voor zowel foto als video! Eén van de nieuwe innovaties is een nieuw type bewegingssensor met slechts één detectieband die ongeveer midden door het beeld loopt. Uiteraard is deze nieuwe bewegingssensor uitgebreid getest en wordt hiermee ook de van Reconyx bekende en gewaardeerde gevoeligheid bereikt. Toch wordt dit niet door iedereen op prijs gesteld, met name voor de professionals die al gebruik maken van de oude HyperFire modellen (o.a. HC600, PC900 en SC950) en resultaten (camerabeelden) met elkaar willen vergelijken. Voor hen zijn de Reconyx HS2X en de Reconyx HP2X de redder in nood, want beide camera’s zijn uitgerust met een dezelfde – en uitstekend werkende - bewegingssensor als de oude Reconyx HyperFire modellen. Net als de HS2X en de HP2X, is ook de HF2X voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits. Dit zorgt ervoor dat de wildcamera minder snel wordt opgemerkt door zowel dier als mens, en daarmee verstoring en de kans op diefstal of vandalisme wordt geminimaliseerd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Reconyx HF2X zijn:

  • Gehéél onzichtbare infrarood flits
  • Detectiebereik van 24 meter
  • Flitsbereik van 45 meter
  • 1080 Full HD of 3MP fotoresolutie
  • 720p HD videoresolutie
  • Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 449,00

 2. Reconyx HL2X HyperFire 2 Kentekenplaatcamera (2019)

  De Reconyx HL2X HyperFire 2 kentekenplaatcamera is de opvolger van de Reconyx HyperFire SM750. De HL2X is gespecialiseerd in het vastleggen van kentekenplaten. Het cameramodel levert betrouwbare en heldere foto’s en video’s op van de kentekenplaat van een passerende auto. Dat deze cameraval ervoor zorgt dat de kentekens wél leesbaar blijven, maakt het een uitermate geschikt model voor beveiligingstoepassingen van bijvoorbeeld toegangspoorten, afgelegen terreinen of toegangswegen naar gesloten (privé) terreinen. De Reconyx HL2X kentekenregistratie camera beschikt o.a. over de volgende specificaties:
  - Gehéél onzichtbare flits
  - SD-kaartbeheer functie
  - Detectiebereik van 24 meter / Flitsbereik van 15 meter
  - 1.4MP fotoresolutie / 720p HD videoresolutie (dynamisch)

  Meer info

  Slechts: € 549,00

 3. Reconyx HS2X HyperFire 2 Beveiligingscamera (2018)

  De Reconyx HS2X (‘S’ staat voor ‘security’) is het beveiligingsmodel van de in 2018 geïntroduceerde HyperFire 2 series. De HS2X is een meer geavanceerde en uitgebreide versie van het Reconyx HF2X model; uitermate geschikt voor beveiligingstoepassingen. De camera kan dusdanig worden ingesteld dat deze op specifieke dagen en tijden automatisch in- en uitgeschakeld kan worden. De HS2X heeft veel weg van de Reconyx UltraFire XS8, maar beschikt over een snellere reactie- en hersteltijd voor zowel foto als video! Eén belangrijk verschil tussen de HyperFire 2 modellen is dat de Reconyx HS2X en de HP2X beide zijn uitgerust met een dezelfde – en uitstekend werkende - bewegingssensor als de Reconyx HyperFire 1 modellen (o.a. HC600, PC900 en SC950), waardoor verkregen data prima kan worden vergeleken met eerdere data afkomstig uit de oudere HyperFire 1 modellen. Dit gaat niet op voor de Reconyx HF2X. Een ander verschil is dat de HS2X en de HP2X langere video’s kunnen maken en zijn voorzien van een ‘SD-kaartbeheer functie’, waarbij de oudste beelden automatisch kunnen worden overschreven als de geheugenkaart vol dreigt te raken. Tot slot zijn er meer fysieke aanpassingsmogelijkheden voor de Reconyx HS2X (denk aan externe voedingsaansluiting, externe trigger, zonnepaneel, zoomlens, etc.). Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Reconyx HS2X zijn:

  • Uitgebreid beveiligingssoftware
  • Gehéél onzichtbare infrarood flits
  • HF Legacy’ instelling
  • Detectiebereik van 24 meter
  • Flitsbereik van 45 meter
  • 1080 Full HD of 3MP fotoresolutie
  • 720p HD videoresolutie
  • Dynamische video functie
  • Hybride functie (gelijktijdige foto- en videomodus)
  • Geavanceerde time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 525,00

 4. Reconyx HP2X HyperFire 2 Professional (2018)

  De Reconyx HP2X (‘P’ staat voor ‘professional’) is het professionele model van de in 2018 geïntroduceerde HyperFire 2 series. De HP2X is qua ‘look’ en ‘feel’ exact gelijk aan de HF2X (outdoor) en de HS2X (beveiligingscamera). Schijn bedriegt, want het HP2X model is het model met de meest geavanceerde instelmogelijkheden. Eén belangrijk verschil tussen de HyperFire 2 modellen is dat de Reconyx HP2X en de HS2X beide zijn uitgerust met een dezelfde – en uitstekend werkende - bewegingssensor als de Reconyx HyperFire 1 modellen (o.a. HC600, PC900 en SC950), waardoor verkregen data prima kan worden vergeleken met eerdere data afkomstig uit de oudere HyperFire 1 modellen. Dit gaat niet op voor de Reconyx HF2X. Een ander verschil is dat de HP2X en de HS2X langere video’s kunnen maken en zijn voorzien van een ‘SD-kaartbeheer functie’, waarbij de oudste beelden automatisch kunnen worden overschreven als de geheugenkaart vol dreigt te raken. Tot slot zijn er meer fysieke aanpassingsmogelijkheden voor de Reconyx HP2X (denk aan externe voedingsaansluiting, externe trigger, zonnepaneel, zoomlens, etc.). Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Reconyx HP2X zijn:

  • Gehéél onzichtbare infrarood flits
  • HF Legacy’ instelling
  • Detectiebereik van 24 meter
  • Flitsbereik van 45 meter
  • 1080 Full HD of 3MP fotoresolutie
  • 720p HD videoresolutie
  • Dynamische video functie
  • Hybride functie (gelijktijdige foto- en videomodus)
  • Geavanceerde time-lapse functie

   

  Meer info

  Slechts: € 649,00

 5. Reconyx MicroFire MR5

  De Reconyx MicroFire MR5 is met zijn Wifi functionaliteit op zijn minst revolutionair te noemen! Hiermee is het mogelijk om overal op de wereld (met internetverbinding) gemaakte camerabeelden uit te lezen met uw telefoon of tablet (net als de Stealth Cam FLX). Daarvoor is het uiteraard wél een vereiste dat de cameraval binnen het bereik van een bestaand Wifi netwerk opgesteld wordt (bijv. uw tuin of vakantiehuis). Ook is de wildcamera voorzien van Bluetooth, waarmee u op geringe afstand (zo’n 20 tot 30 meter) camerabeelden kunt aflezen, de instellingen kunt aanpassen en live kunt zien wat de wildcamera waarneemt. Met de standaard geleverde externe voedingsconnector én voedingskabel kunt u erg eenvoudig de camera op een accu of adapter aansluiten en daarmee een systeem ontwikkelen waar alles op afstand te bedienen is, en u in principe nooit meer fysiek in aanraking met de camera hoeft te komen. Zéker op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld vogelnesten of vleermuisrustplaatsen) is dit de ultieme oplossing! Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Reconyx MicroFire MR5 zijn:

  • Onzichtbare infrarood flits
  • Detectiebereik van 12 meter
  • Flitsbereik van 15 meter
  • Maximale fotoresolutie van 3MP (geïnterpoleerd)
  • 720p Full HD videoresolutie
  • Hybride functie (gelijktijdige foto- en videomodus)
  • Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 549,00

 6. Reconyx Ultrafire XR6 (2017)

  De Reconyx UltraFire XR6 is een cameraval met een volledig onzichtbare infrarood flits. Dit zorgt ervoor dat de wildcamera minder snel wordt opgemerkt door zowel dier als mens, en daarmee verstoring en de kans op diefstal of vandalisme wordt geminimaliseerd. Oók zorgt dit ervoor dat (in tegenstelling tot zijn neefje de Reconyx UltraFire WR6) de nachtbeelden niet in kleur, maar grijs getint (monochroom) zijn. Zowel de dag- als nachtbeelden zijn helder, bieden een goed contrast en missen de ‘witte ruis’ die je veelal in andere wildcamera’s tegenkomt. Dit kan deels worden verklaard door de twee ingebouwde lenzen, waarvan één geoptimaliseerd is voor de dagbeelden en één voor de nachtbeelden. Als u op zoek bent naar een cameraval met sublieme videokwaliteit is dit een zeer goede keuze! Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Reconyx UltraFire XR6 zijn:

  • Detectiebereik van 20 meter
  • Flitsbereik van 15 meter
  • 8MP fotoresolutie (8MP beeldsensor)
  • 1080p Full HD videoresolutie
  • Hybride functie (gelijktijdige foto- en videomodus)
  • Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 649,00

 7. Reconyx Ultrafire WR6

  De Reconyx UltraFire WR6 is voorzien van een witte LED-flits, waardoor niet alleen de dagfoto’s, maar óók de nachtfoto’s in kleur zijn. Dit resulteert in verbluffende kleuren opnames, wat het identificeren van kleine zoogdieren en individuen een stuk aangenamer maakt. In tegenstelling tot de HyperFire HC550 en PC850, is de UltraFire WR6 wél in staat om video’s te maken, en wel in Full HD-resolutie! Een ander onderscheidend kenmerk zijn de twee ingebouwde lenzen, één speciaal bedoeld voor overdag en één voor ’s nachts. Dit leidt tot nóg mooiere beelden! Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Reconyx UltraFire WR6 zijn:

  • Detectiebereik van 18 meter
  • Flitsbereik van 18 meter
  • 8MP fotoresolutie (8MP beeldsensor)
  • 1080p Full HD videoresolutie
  • Hybride functie (gelijktijdige foto- en videomodus)
  • Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 649,00

 8. Reconyx UltraFire XS8 Beveiligingscamera

  De Reconyx UltraFire XS8 is een exacte kopie van de Reconyx UltraFire XR6, maar dan met een veel uitgebreider scala aan instelmogelijkheden. De Reconyx UltraFire XS8 is namelijk speciaal ontwikkeld voor beveiligingstoepassingen. Zo is de camera geoptimaliseerd dat deze op specifieke dagen en tijden automatisch in- en uitgeschakeld kan worden. Ook is deze camera voorzien van een SD-kaartbeheer functie. Hierdoor kan de camera nóg langer in het veld staan en hoeven de beelden alleen gecontroleerd te worden als er daadwerkelijk iets gebeurd is. De wildcamera is voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits, wat ervoor zorgt dat de wildcamera minder snel wordt opgemerkt. Zowel de dag- als nachtbeelden zijn helder, bieden een goed contrast en missen de ‘witte ruis’ die je veelal in andere wildcamera’s tegenkomt. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Reconyx UltraFire XS8 zijn:

  • Uitgebreid beveiligingssoftware
  • Detectiebereik van 18 meter
  • Flitsbereik van 15 meter
  • 8MP fotoresolutie (8MP beeldsensor)
  • 1080p Full HD videoresolutie
  • Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 699,00

 9. Reconyx HyperFire HC500

  LET OP: dit model is niet meer leverbaar, en is opgevolgd door de Reconyx HF2X HyperFire 2 en de Reconyx HS2X HyperFire 2 (beveiligingscamera), uit de Reconyx HyperFire 2 serie

   

  Meer info

  Slechts: € 499,00

 10. Reconyx HyperFire HC600

  LET OP: dit model is niet meer leverbaar, en is opgevolgd door de Reconyx HF2X HyperFire 2 en de Reconyx HS2X HyperFire 2 (beveiligingscamera), uit de Reconyx HyperFire 2 serie

  Meer info

  Slechts: € 599,00

 11. Reconyx HyperFire HC550

  De Reconyx HyperFire HC550 is met zijn witte LED flits een uiterst unieke wildcamera! De witte LED-flits zorgt ervoor dat naast de dagfoto’s, óók de nachtfoto’s in kleur zijn. Dit maakt het identificeren van kleine zoogdieren en individuen een stuk aangenamer. Ook zorgt dit voor verbluffende kleurenfoto’s! Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Reconyx HyperFire HC550 zijn:

  • Detectiebereik van 18 meter
  • Flitsbereik van 8 meter
  • 3.1MP fotoresolutie
  • Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 549,00

 12. Reconyx HyperFire PC800 Professional Series

  LET OP: dit model is niet meer leverbaar, en is opgevolgd door de Reconyx HP2X HyperFire 2 (professional), uit de Reconyx HyperFire 2 serie

  Meer info

  Slechts: € 749,00

 13. Reconyx HyperFire PC900 Professional Series

  LET OP: dit model is niet meer leverbaar, en is opgevolgd door de Reconyx HP2X HyperFire 2 (professional), uit de Reconyx HyperFire 2 serie

  Meer info

  Slechts: € 849,00

 14. Reconyx HyperFire PC850 Professional Series

  De Reconyx HyperFire PC850 is de grote broer van de HyperFire HC550. Deze cameraval behoort tot de absolute topmodellen dat is voorzien van een witte LED-flits. Hierdoor zijn de camerabeelden niet alleen overdag, maar óók ’s nachts in kleur. En wel in Full HD! Dit resulteert in verbluffende kleuren opnames, wat het identificeren van kleine zoogdieren en individuen een stuk makkelijker maakt. Deze camera heeft een zeer snelle reactie- en hersteltijd, is extreem uitgebreid instelbaar en uiterst betrouwbaar. Zo kan de camera onder andere worden ingesteld dat die op vaste tijden van de dag wordt in- of uitgeschakeld. Door de uitgebreide instelmogelijkheden is deze camera uitermate geschikt voor (wetenschappelijk) onderzoek en voor projecten waar zeer specifieke instellingen noodzakelijk zijn. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Reconyx HyperFire PC850 zijn:

  • Detectiebereik van 15 meter
  • Flitsbereik van 9 meter
  • 1080p Full HD of 3.1MP fotoresolutie
  • Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 849,00

 15. Reconyx HyperFire SM750 Kentekenplaatcamera

  De Reconyx HyperFire SM750 Kentekenplaatcamera is speciaal ontwikkeld voor het vastleggen van kentekens. De gemaakte foto's zijn zowel overdag als 's nachts in zwart-wit. Deze beveiligingscamera heeft de snelste reactietijd en hersteltijd van alle cameravallen op de huidige markt en is zeer betrouwbaar. De camera heeft Loop Recording (de oudste beelden worden automatisch verwijderd als de geheugenkaart vol is), en men kan volledig bepalen wanneer de camera actief of inactief is (bijvoorbeeld alleen in het weekend, of na openingstijden). Daardoor is deze camera uitermate geschikt voor beveiligingstoepassingen en voor monitoring van toegangspoorten, afgelegen terreinen of toegangswegen naar gesloten terreinen.

  Meer info

  Slechts: € 649,00

 16. Reconyx HyperFire SC950 Beveiligingscamera

  De Reconyx HyperFire SC950 Beveiligingscamera is speciaal ontwikkeld als beveiligingscamera. De gemaakte foto's zijn overdag in kleur en 's nachts in zwart-wit. Deze beveiligingscamera heeft een supersnelle reactietijd en hersteltijd en is zeer betrouwbaar. De camera heeft Loop Recording (de oudste beelden worden automatisch overschreven als de geheugenkaart bijna vol is), en men kan volledig bepalen wanneer de camera actief of inactief is (bijvoorbeeld alleen in het weekend, of na openingstijden). De camera is volledig waterdicht, werkt op batterijen, en met zijn volledig onzichtbare flits valt deze camera totaal niet op. Daardoor is deze camera uitermate geschikt voor beveiligingstoepassingen en voor monitoring van afgelegen terreinen zonder netstroom.

  Meer info

  Slechts: € 699,00

 Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50 en binnen Europa vanaf € 250
 Hulp nodig? 06 19 550 336