Primos wildcamera's

Primos HuntingPrimos Hunting is een écht jachtmerk. Ze zijn al vele jaren actief in de markt en zijn vooral bekend van de imitatiegeluiden van het wild, maar ook lokmiddelen, kleding, en andere jachtgerelateerde artikelen. Ook heeft Primos al een aantal jaren wildcamera's in hun assortiment. Wij hebben besloten om Primos wildcamera's van het type "Proof Cam" in ons assortiment op te nemen, omdat deze een heel specifieke doelgroep kunnen bedienen. De Primos Proof Cam wildcamera's zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze super-eenvoudig instelbaar zijn (grotendeels met schuifknoppen en geen ingewikkeld menu), en geen dure maar onnodige specificaties en extra's hebben, waar veel hobbyisten of jagers niet op zitten te wachten.

De wildcamera's van Primos zijn daarom uitermate geschikt voor mensen die weinig technische kennis en/of interesse hebben, maar die vooral een wildcamera willen die in staat is om snel en eenvoudig in beeld te brengen welke dieren (of mensen) in een bepaald gebied voorkomen. De wildcamera's van dit merk kunnen heel snel en eenvoudig ingesteld worden en kunnen zowel foto's als video's maken. 

Er zijn drie modellen in de Primos Proof Cam serie, de Proof Cam 1, de Proof Cam 2, en de Proof Cam 3. De verschillen zijn eenvoudig: de Primos Proof Cam 1 is het meest eenvoudige en goedkope model, welke een zichtbare infrarood flits heeft en een standaardgroene behuizing. De Proof Cam 2 heeft ook een zichtbare infrarood flits, maar dan met een camouflageprint behuizing. De Proof Cam 3 kan gezien worden als het topmodel in deze serie en heeft een volledig onzichtbare infrarood flits, met een camouflageprint behuizing. De Proof Cam 1 kan foto's maken in 10MP resolutie, terwijl de Proof Cam 2 en 3 dit in 12MP resolutie kunnen. Video's kunnen voor alle modellen in 720p HD resolutie (met geluid) opgenomen worden. Alle modellen hebben ook een Time Lapse functie.

De Primos Proof Cam modellen zijn uitermate geschikt als wildcamera voor op het jachtterrein, als beveiligingscamera, als monitoringsinstrument op bijvoorbeeld wildviaducten (ecoducten), of gewoon als hobbymatig instrument waarmee de mooiste foto's of video’s kunnen worden gemaakt van dieren die normaal nooit zo dicht voor de camera komen of snel verstoord worden door menselijke activiteit. Een geavanceerde PIR-bewegingssensor detecteert het object van interesse (mens of dier) en maakt automatisch een set foto’s of een video opname.

U kunt alle modellen hieronder terugvinden en direct bestellen! Ook vindt u hieronder nog meer informatie, uitgebreide specificaties, producthandleidingen, en voorbeeldmateriaal op de detailpagina van iedere specifieke cameraval. U kunt ook meerdere modellen toevoegen aan een vergelijking om zo snel en eenvoudig te zien wat de voornaamste verschillen tussen de modellen zijn. Tot slot willen we u er graag op wijzen dat alle cameravallen standaard zónder benodigde accessoires geleverd worden en u dus nog minimaal een set batterijen en een geheugenkaart nodig hebt om met de wildcamera aan de slag te kunnen. Deze en andere accessoires zoals een speciale veiligheidsbehuizing en een gecamoufleerd kabelslot zijn uiteraard ook bij ons mee te bestellen. Hiervoor is een overzichtelijke en eenvoudige functionaliteit ingebouwd op de detailpagina van iedere cameraval, maar uiteraard zijn de accessoires ook allemaal terug te vinden onder het hoofdkopje “Accessoires”.

 1. Primos Proof Cam 3

  De Primos Proof Cam 3 is vrijwel identiek aan de Primos Proof Cam 2, maar is voorzien van een volledig onzichtbare infrarood flits. Net als de andere Primos cameramodellen, is ook deze cameraval ideaal voor iemand met minder technische kennis en/of affiniteit met wildcamera’s. Benoemingswaardige specificaties van de Primos Proof Cam 3 zijn:
  - Detectiebereik van 20 meter / Flitsbereik van 17,5 meter
  - Maximale fotoresolutie van 16MP / 720p HD videoresolutie 

  Meer info

  Slechts: € 199,00

 2. Primos Proof Cam 2

  De Primos Proof Cam 2 komt sterk overeen met de Primos Proof Cam 1, maar dan met net wat betere specificaties. Dit cameramodel is ideaal voor iemand met minder technische kennis en/of affiniteit met wildcamera’s. In tegenstelling tot de Primos Proof Cam 3, is deze cameraval voorzien van een zichtbare infrarood flits, waarmee die prachtige nachtfoto’s- en video’s maakt. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Primos Proof Cam 2 zijn:
  - Detectiebereik van 24 meter / Flitsbereik van 24 meter
  - Maximale fotoresolutie van 16MP / 720p HD videoresolutie 

  Meer info

  Slechts: € 169,00

 3. Primos Proof Cam 1

  De Primos Proof Cam 1 is de meest uitgeklede en goedkope model binnen de Primos Proof Cam serie. Ideaal voor iemand met minder technische kennis en/of affiniteit met wildcamera’s, maar puur op zoek is naar een wildcamera om snel en eenvoudig in beeld te brengen welke dieren ergens voorkomen. De cameraval is voorzien van een zichtbare infrarood flits. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Primos Proof Cam 1 zijn:
  - Detectiebereik van 20 meter / Flitsbereik van 20 meter
  - Maximale fotoresolutie van 12MP / 720p HD videoresolutie 

  Meer info

  Slechts: € 149,00

 Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50 en binnen Europa vanaf € 250
 Hulp nodig? 06 19 550 336