Nestkastcamera's en Live Streaming

 1. Green Backyard IP Nestkastcamera (Netwerkkabel)

  De Green Backyard IP Nestkastcamera is perfect voor montage in een nestkast van bijna alle vogelsoorten, en kan ook heel goed in een egelhuisje worden geplaatst. Uiteraard zijn er ook andere toepassingen denkbaar, maar het systeem is niet geheel waterbestendig, dus moet wel beschut (liefst droog in een hok of huisje) worden geplaatst. Deze versie van de nestkastcamera beschikt over een netwerkaansluiting, waardoor deze nestkastcamera rechtstreeks verbonden kan worden aan een ethernetkabel (ofwel netwerkkabel / UTP kabel). De voeding voor de camera kan dan ook via de netwerkkabel lopen (PoE technologie) waardoor er uiteindelijk ook bij dit model slechts 1 kabel naar de locatie van de camera hoeft te worden gelegd. Als alternatief kan deze camera ook worden gevoed middels een 12V netstroomaansluiting. Daarvoor worden echter standaard géén accessoires meegeleverd. Op deze manier kunt u een live stream van de nestkast bekijken in de app die hoort bij de camera. Ook kunnen beelden lokaal worden opgeslagen op een Micro SD geheugenkaartje dat in de camera kan worden gestoken (verkrijgbaar als accessoire, maximaal 128GB). Tot slot detecteert de nestkastcamera automatisch een verandering in het beeld en kan op basis daarvan een alarm melding naar de app op uw telefoon sturen. Zo krijgt u dus een melding als er op dat moment bijvoorbeeld een vogel of egel 'thuis' is!

  Meer info

  Normale prijs: € 134,95

  Speciale prijs: € 119,95

  |Vergelijken
 2. Green Backyard externe voedingsverlengkabel voor nestkastcamera's (10mtr)

  Green Backyard externe voedingsverlengkabel voor nestkastcamera's (10mtr)

  Meer info

  € 19,95
  |Vergelijken
 3. WMS nestkast voor nestkastcamera's

  De WMS nestkast is speciaal ontworpen is voor nestkastcamera's. Het nestkastje is iets groter dan gebruikelijk waardoor er voldoende ruimte boven de invliegopening is voor het plaatsen van de nestkastcamera. Ook zit er een speciale opening (afgedekt met een mat geschuurd stukje plexiglas) aan de zijkant voor extra daglicht, zodat de nestkastcamera zo lang mogelijk in kleur opnames blijft maken. De nestkast wordt geleverd met een invliegopening van 32 mm wat perfect is voor koolmezen en mussen. Tevens worden twee voorzetplaatjes meegeleverd waarmee de invliegopening te verkleinen is naar 28 mm (perfect voor pimpelmezen) en 25 mm (goed geschikt voor andere kleine mezen en winterkoninkjes. 

  De WMS nestkast heeft een uitsparing aan de achterzijde voor het doorvoeren van de voedingskabel van de nestkastcamera. De gehele deksel kan eenvoudig worden weggenomen door het losmaken van 1 schroef aan de bovenzijde van de nestkast. De WMS nestkast is mooi donker gebeitst, zodat hij mooi wegvalt in de omgeving, en heeft een dakje van dakleer.

  Meer info

  € 34,95
  |Vergelijken
 4. Green Backyard WATERDICHTE LONG RANGE WiFi Nestkastcamera (WiFi wireless)

  De Green Backyard WATERDICHTE LONG RANGE WiFi Nestkastcamera is perfect voor montage in een nestkast van bijna alle vogelsoorten, en kan ook heel goed in een egelhuisje worden geplaatst. Uiteraard zijn er ook andere toepassingen denkbaar, maar het systeem is niet geheel waterbestendig, dus moet wel beschut (liefst droog in een hok of huisje) worden geplaatst. De camera dient te worden gevoed middels een 12V netstroomaansluiting. Daarom wordt de set geleverd met een netstroomadapter en een waterdichte voedingskabel van 10 meter. Verder beschikt deze versie van de nestkastcamera over een LONG RANGE EXTERNE WiFi ontvanger, die tot wel 800 meter WiFi bereik in het open veld kan overbruggen. Daarmee kan je deze camera dus bijna overal in de omgeving van het huis plaatsen en verbinding maken met uw bestaande WiFi netwerk en op deze manier een live stream van de nestkast te bekijken in de app die hoort bij de camera. Tot slot detecteert de nestkastcamera automatisch een verandering in het beeld en kan op basis daarvan een alarm melding naar de app op uw telefoon sturen. zo krijgt u dus een melding als er op dat moment bijvoorbeeld een vogel of egel 'thuis' is!

  Meer info

  € 169,95
  |Vergelijken
 5. Green Backyard WATERDICHTE WiFi Nestkastcamera (WiFi wireless)

  Deze nestkastcamera is perfect voor montage in een nestkast van bijna alle vogelsoorten, en kan ook heel goed in een egelhuisje worden geplaatst. Uiteraard zijn er ook andere toepassingen denkbaar, vooral omdat deze nieuwste versie volledig waterdicht is en dus ook gewoon buiten kan worden opgehangen. De camera dient te worden gevoed middels een 12V netstroomaansluiting. Daarom wordt de set geleverd met een netstroomadapter en een waterdichte voedingskabel van 10 meter. Verder beschikt deze versie van de nestkastcamera over een ingebouwde WiFi ontvanger, dus kan de camera verbinding maken met uw bestaande WiFi netwerk en op deze manier een live stream van de nestkast te bekijken in de app die hoort bij de camera. Ook kunnen beelden lokaal worden opgeslagen op een Micro SD geheugenkaartje dat in de camera kan worden gestoken (verkrijgbaar als accessoire, maximaal 128GB). Tot slot detecteert de nestkastcamera automatisch een verandering in het beeld en kan op basis daarvan een alarm melding naar de app op uw telefoon sturen. zo krijgt u dus een melding als er op dat moment bijvoorbeeld een vogel of egel 'thuis' is!

  Meer info

  € 149,95
  |Vergelijken
 6. Green Backyard WATERDICHTE IP PoE Nestkastcamera

  Deze nestkastcamera is perfect voor montage in een nestkast van bijna alle vogelsoorten, en kan ook heel goed in een egelhuisje worden geplaatst. Uiteraard zijn er ook andere toepassingen denkbaar, vooral omdat deze nieuwste versie volledig waterdicht is en dus ook gewoon buiten kan worden opgehangen. Deze versie van de nestkastcamera beschikt over een netwerkaansluiting, waardoor deze nestkastcamera rechtstreeks verbonden kan worden aan een ethernetkabel (ofwel netwerkkabel / UTP kabel). De voeding voor de camera kan dan ook via de netwerkkabel lopen (PoE technologie) waardoor er uiteindelijk ook bij dit model slechts 1 kabel naar de locatie van de camera hoeft te worden gelegd. Als alternatief kan deze camera ook worden gevoed middels een 12V netstroomaansluiting. Daarvoor worden echter standaard géén accessoires meegeleverd. Op deze manier kunt u een live stream van de nestkast bekijken in de app die hoort bij de camera. Ook kunnen beelden worden opgenomen met behulp van software op de computer binnen het netwerk. Tot slot detecteert de nestkastcamera automatisch een verandering in het beeld en kan op basis daarvan een alarm melding naar de app op uw telefoon sturen. Zo krijgt u dus een melding als er op dat moment bijvoorbeeld een vogel of egel 'thuis' is!

  Meer info

  € 134,95
  |Vergelijken
 7. Green Backyard WiFi Nestkastcamera (WiFi wireless)

  Dit model nestkastcamera is helaas niet meer leverbaar. Deze is opgevolgd door de waterdichte variant, welke hier kan worden gevonden.

  Meer info

  € 149,95
  |Vergelijken
 8. Green Backyard IP / WiFi Live Stream buitencamera

  Deze compacte camera is perfect voor plaatsing in de tuin of op een plek met WiFi of netwerkbekabeling. Dit kan bijvoorbeeld in de tuin zijn, gericht op een schaal met vogelvoer, of gericht op de invliegopening van een nestkast of op het egelhuis in de tuin. Dus in combinatie met een van beide nestkastcamera's van Green Backyard (netwerkkabelversie en WiFi versie) is met deze camera een totaalbeeld te genereren van de gedragingen van vogels rondom en in nestkasten en egels of andere zoogdieren in en rondom egelhuisjes of andere verblijven. Uiteraard zijn er ook andere toepassingen denkbaar! Belangrijk aan dit model is, in tegenstelling tot de nestkastcamera's, dat deze volledig weersbestendig is en dus gewoon 24 uur per dag, hele hele jaar door buiten kan hangen. Deze buitencamera beschikt over zowel een netwerkaansluiting als een WiFi ontvanger, waardoor de camera op beide manieren rechtstreeks verbonden kan worden met het beschikbare internet ter plaatse. Is er geen internet ter plaatse, maar bevindt u zich wél met uw telefoon of tablet binnen het bereik van de camera, dan kunt u bovendien rechtstreeks met de camera verbinding maken en mee kijken met de camera. De voeding voor de camera kan via de netwerkkabel lopen (PoE technologie) waardoor er uiteindelijk slechts 1 kabel naar de locatie van de camera hoeft te worden gelegd. Als alternatief kan deze camera ook worden gevoed middels een 12V netstroomaansluiting. Een verlengkabel van 10 meter en een netstroomadapter worden standaard meegeleverd. Op deze manier kunt u een live stream van de camera bekijken in de app die hoort bij de camera. Ook kunnen beelden lokaal worden opgeslagen op de interne opsalg van 64GB. Tot slot detecteert de nestkastcamera automatisch een verandering in het beeld en kan op basis daarvan een alarm melding naar de app op uw telefoon sturen. Zo krijgt u dus een melding als er op dat moment iets in beeld is!

  Meer info

  € 147,95
  |Vergelijken
 Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50 en binnen Europa vanaf € 250
 Hulp nodig? 06 19 550 336