Moultrie wildcamera's

Moultrie Game Cameras - onze nieuwste aanwinst!

Moultrie LogoSinds 2018 hebben wij een nieuw merk in ons assortiment opgenomen: Moultrie! Moultrie is al jaren een bekend merk in de wereld van wildcamera's. De camera's in het assortiment van Moultrie hebben een heel mooie prijs- / kwaliteitverhouding. U krijgt dus veel waar voor uw geld. Er zijn veel verschillende types op de markt, en ieder jaar introduceert Moultrie weer nieuwe modellen, dus het is belangrijk om goed onderscheid te maken tussen de verschillende series en de daarin vallende modellen.

De Moultrie series

Op dit moment heeft Moultrie 4 verschillende series in het assortiment:

 • De A-serie (All-purpose Series); een serie met alledaagse, makkelijk te gebruiken, effectieve en betrouwbare modellen.
 • De M-serie (Management Series); in deze series treffen we modellen met iets betere specificaties en instelmogelijkheden dan de A-serie.
 • De P-serie (Panoramic Series); Hieronder vallen de wildcamera modellen met een panorama lens. Met deze wildcamera worden net zoveel beelden van de omgeving gemaakt als met 2 of 3 traditionele cameravallen.
 • De S-serie (Signature Series); Dit zijn de meer professionele modellen van Moultrie. Volgepakt met de laatste technologie op wildcamera gebied, en met een breed scala aan instelmogelijkheden voor bijna iedere toepassing.

Binnenkort hier verkrijgbaar

Op dit moment werken we achter de schermen aan het toevoegen van alle cameravallen en accessoires in het assortiment van Moultrie. We doen altijd ons uiterste beste om alle specificaties zo volledig mogelijk op te nemen bij onze producten, en een zo compleet mogelijke productbeschrijving te maken. Maar binnenkort zult u dus hieronder alle wildcamera's van Moultrie in ons assortiment aantreffen. Bent u echter op dit moment al op zoek naar een specifieke wildcamera van Moultrie, neem dan even contact met ons op via het contactformulier op onze website. We reageren dan zo snel mogelijk op uw vraag, en kunnen u vast al snel helpen aan het model waarnaar u op zoek bent! Ook als u juist op zoek bent naar een specifiek model van een ander merk, vragen wij u om even contact met ons op te nemen, want wellicht kunnen wij dit model tóch voor u leveren, of u anders adviseren wat een passend alternatief zou kunnen zijn voor uw toepassing!

Moultrie, the most trusted brand of game cameras!

 1. Moultrie M-50i

  LET OP: dit product is helaas niet meer leverbaar! Er zijn echter wel een paar uitstekende alternatieven binnen het assortiment van Browning, waaronder de Browning Dark Ops HD PRO X.  

  De Moultrie M-50i heeft een volledig onzichtbare no-glow infrarood flits. Verder beschikt de Moultrie M-50i over een 20-megapixel resolutie (geïnterpoleerd), een reactiesnelheid van 0.3 seconden, een detectie- en flitsbereik van maar liefst 25 meter en een FULL-HD videoresolutie. De Moultrie M50i werkt op 8 AA batterijen en op een SDHC geheugenkaart (max. 32GB). Bij gemiddelde omstandigheden kan deze wildcamera zo'n 20.000 foto's maken (50% dag en 50% nacht) totdat de batterijen leeg zijn. De Moultrie M-50i heeft een eenvoudig instelscherm aan de voorzijde.

  Typenummer: dit is de Moultrie M-50i met typenummer MCG-13270. 

  Meer info

  Slechts: € 209,00

  |Vergelijken
 2. Moultrie M-40i

  LET OP: dit product is helaas niet meer leverbaar! Er zijn echter wel een paar uitstekende alternatieven binnen het assortiment van Browning, waaronder de Browning Dark Ops HD PRO X.  

  De Moultrie M-40i heeft een volledig onzichtbare no-glow infrarood flits. Verder beschikt de Moultrie M-40i over een 16-megapixel resolutie (geïnterpoleerd), een reactiesnelheid van 0.3 seconden, een detectie- en flitsbereik van maar liefst 25 meter en een FULL-HD videoresolutie. De Moultrie M-40i werkt op 8 AA batterijen en op een SDHC geheugenkaart (max. 32GB). Bij gemiddelde omstandigheden kan deze wildcamera zo'n 20.000 foto's maken (50% dag en 50% nacht) totdat de batterijen leeg zijn. De Moultrie M-40i heeft een eenvoudig instelscherm aan de voorzijde.

  Meer info

  Slechts: € 199,00

  |Vergelijken
 3. Moultrie 3G-900i WIRELESS

  LET OP: dit product is helaas niet meer leverbaar! Als alternatief raden we u aan om eens te kijken naar de Snyper General 3G WIRELESS. Deze Snyper camera is sneller, gebruiksvriendelijker en heeft een betere beeldkwaliteit dan de Moultrie 3G-900i. 

  Meer info

  Slechts: € 275,00

  € 299,00
  |Vergelijken
 Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50 en binnen Europa vanaf € 250
 Hulp nodig? 06 19 550 336